Şimdi Ara

TTNet Fiber Altyapı Baglatma Iskencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar zararsiz forum kullanicilari;

Basliktanda anlasildigi uzere buyuk bir cile ve iskenceye dogru adim atiyorum. Ancak olayin TTNet oldugunu dusunursek attigim adimin bos cikacagina nerdeyse garanti ederim.

Sitemize fiber baglatma cabalarindayim. Fiber Turkiyeye geleli herhalde 5 sene oldu, bense burda Urlanin Zeytinalani koyunde yandaslarimla birlikte 10Kbyte internetin keyfini yasiyorum.

Soruyorum acaba nasil bir strateji izlesem TTNete arkasini kaldirdip iş yaptirtabilirim? Nasil altyapimiza kablo diye kakaladiklari, bakir desem bakira hakaret olan kablolari sokturup yerine fiber taktirabilirim?

Hepiniz TTNet kullanicisisiniz o yuzden biliyorsunuz, musteri hizmetleri son kalite. Hani o hic ulasamadiklari 'Hata Raporu' var ya, aha o kalitede. Hani tam 'Artik dank etti ulan acip saydiracagim sunlara' dedigin ve bir bayanin telefonu acmasiyla 'Nasi bi okuzum lan ben' diye bitirdigin Musteri Hizmetleri.

Ben simdi bunlara napsam ta Zeytinalanina fiber baglarlar? Cunku en son arayisimda 'Benim internet paketim 8 Mbit, ben neden 1 Mbyte la indirmiyorum da 100Kbyte la indiriyorum? (8 bit = 1 byte)' demistim ve sonrasinda internet hizim 100 Kbit e dusmustu. Ha inanmadiniz? Bende inanmadim zaten. Hiz testi yapinca hizi gosteren ibre hareket bile etmiyordu.

Goruldugu gibi ben bu cileden artik kurtulmak istiyorum. Yurtdisinda 70$ olan 1 Gbit internet burda 1000 TL. Benim kullandigim 8 Mbit dedikleri yalan internet 60 TL civari. Fiber baglatip sunu 20 Mbit yapsam, o bile yeter.

Imza mi toplamaliyim, kapilarina gidip yalvarmali miyim, adamlar kusana kadar her gun geri gelmeli miyim yoksa 5 yil oldu baglayin lan artik adami hasta etmeyin diye dalmali miyim?

Tecrubeli arkadaslar bi yardim etsin.

Ek resimde de Yurtdisi internet fiyatlari yer almakta. Haberiniz olsun diye.
     TTNet Fiber Altyapı Baglatma Iskencesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AproLogic -- 5 Ocak 2016; 1:27:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazi sitelerde var otaraflarda doğa park villalarinda var mesela..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..
  • AproLogic A kullanıcısına yanıt
    Türk telekom il müdürlüğü ile görüşmenizi tavsiye ederim.
    Size şu kadar söyliyeyim yan binada Fiber T21 kutusu var ve Fiber logar kapağının altındaki hat ile binamız arasında 5-10 metre var 1.5 yıldır uğraşıyorum gerisini siz düşünün belki çekerler ama pek ümitlenmeyin sonuçta Türk telekom .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 29 Haziran 2016; 23:57:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.