Şimdi Ara

TTNET'de 16 mbps'e geçiş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şu anda sorunsuz 8 mbps kullanıyorum.TTnet 16 mbps 'e geçemezsiniz diyor.12 mb civarında hız alabileceğimi düşünüyorum ama hala geçiş yapamıyorum.aşağıdaki değerler ile 11-12 mbit alamaz mıyım ?

TTNET'de 16 mbps'e geçiş yapamıyorum

• evet 8 in üstüne rahat çıkarsın,online işlem merkezinden biara izin verilmişti noldu ordan gecemiyormusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 6 Ekim 2011; 10:40:54 >
  • smile dan ttnete yeni geçtim,16 mb için başvurmuştum ,TTnet ofisin deki bayan desteklemeyebilir dedi, önce 8 mb alın sonra araştırıp 16 mb ye çıkarabiliriz dedi,şimdi hattınız desteklemiyor hatası alıyorum diyor ekranda,bana da gösterdi hatta sağolsun ,bunu merkez düzeltiyor gibi birşey söyledi o kadar.

online den da geçilemiyor diye biliyordum ,o yüzden hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

smile dan ttnete yeni geçtim,16 mb için başvurmuştum ,TTnet ofisin deki bayan desteklemeyebilir dedi, önce 8 mb alın sonra araştırıp 16 mb ye çıkarabiliriz dedi,şimdi hattınız desteklemiyor hatası alıyorum diyor ekranda,bana da gösterdi hatta sağolsun ,bunu merkez düzeltiyor gibi birşey söyledi o kadar.

online den da geçilemiyor diye biliyordum ,o yüzden hiç denemedim.

Ozaman deneyin :) enson online işlem merkezini bi karıştırdılar millet geçiyordu oradan forumdan okuduğum kadarıyla.

16 almasanızda 10 mbitin üstüne çıkar hızınız.Belkide şu amaçla size bilgi verilmiş olabilir tam 16 mbit alamazsınız diye.Neyse online işlemlerden bi kontrol edin.

• tamam denerim ,olmazsa yine ttnet ofise giderim bugün..
  • 8in üstüne çıkarsın ama dediği gibi 16 yı görmen çok zor bu değerlerle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.