bağlantım sürekli kopuyor ve her koptuğundada hat değlerim sürekli değişiyor. arıyorum bunları diyorumki bağlantım sürekli kopuyor ve modem arayüzüne girdiğimde ise hat değerlerim 2mb tekrar koptuğunda 5mb tekrar koptuğunda 10mb oluyor sürekli değişiyor bu durum diyorum.
bana verdikleri cevaplar hepsi aynı kotanız dolmuş böyle dediklerinde bir acayip sövesim geliyor anlatamam. hatta bununla kalmıyor en başında diyorum ben kotamı doldurdum hızım 3mb onuda biliyorum diyorum yine aynı cevap kotanız dolmuş lan ben zaten aradığımda dedim sana bunu böyle sinirden deliriyorum kendimi zor tutuyorum artık ana avrat sövememek için.
salaklık bende ama ne diye tekrar imza atarsın deli gibi fiyat indirimi yaptılar iptal ettirecem dediklerinde. bu defa sittin sene beni ikna edemezler artık.sözleşme bittiği gün iptal ettiricem ve hayır dağıtıcam bunlardan kurtulduğum için.
iş yerindeki bayan beni tekrar ikna etmeye çalışacak ama diyeceğim tek şey bu günü iple çektim.
Müşteri hizmetleri öyle gram bilgi yok.
Hat değerleriniz sürekli değişiyorsa öncelikli bina girişinden itibaren kablonuzu kontrol edin.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkforce
Hat değerleriniz sürekli değişiyorsa öncelikli bina girişinden itibaren kablonuzu kontrol edin.
+1 ve ekleme; Hatta mümkünse ankastrenizi yenileyin
Hat kablonuzu yeniledikten sonra hala sorun varsa müşteri hizmetlerini değil internetten arıza kaydı bırakın.
Bina içinden ve ev içi tesisattan sinyal kontrol ettir. Söylemedi deme bu tip sorunları %90'ı telekom altyapısından kaynaklanmakta. Mahallenin saha dolabının durmunu da kontrol et. Allah'a emanet yan yatmış çamura batmışsa Allah sana bu arkadaşlarla yapacağın kavgalarda kolaylık versin. :)