Şimdi Ara

TTNET bilerek hız düşürüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 Eylül ayında 5Mbit ile abonelik açtılar. 1-2 gün sonra fark ettim durumu. Aradığımda ise, "kopma sorunu yaşarsınız yükseltirsek" dediler. Zar zor bağıra çağıra yükselttirdim hızımı 13Mbitlere kadar...
    Dün yine 3Mbite düşmüş. Sorun var, yoğunluk var, modeminiz ısınmıştır gibi bahaneler üretiyorlar. 5. aramam sonucunda ne hikmetse anında 13Mbite geri döndüm ve şu an sorunsuz.
    Ağızıma geleni söyledim, cevap vemiyorlar. Hız düşürmüyoruz diyorlar,

Milleti enayi yerine koyuyorlar. Buna birilerinin dur demesi gerek. BTK ve BİMER'e şikayet ettim, fakat bunlar değil mi ki yandaş...? Kimi kime şikayet ediyorum ki?

Hızınızı kontrol edin, uyanık olun. Modem değerlerinizi kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA5ABCC16 -- 7 Haziran 2015; 12:56:49 >

• Devletimiz 8 veya 16 MBPS'ye KADAR diye sözleşme imzalatmaya izin verirse sonuç bu olur. Bir yerlerinin keyifleri nasıl isterse hızlarla öyle oynarlar dostum. Hattın desteklememesi bahane bile olabilir. Çıkışı ve genel bant yoğunluğunu bu şekilde balanse ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Haziran 2015; 13:57:57 >
  • Adil kullanim kotasi hakkinda bilginiz vardir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 7 Haziran 2015; 15:36:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adil kullanım kotasını geçmiş olsa ttnet 3 mbps den tekrar 13 mbps ye çıkarmazdı dimi
  • AKK değil arkadaşlar sorun. Teşekkür ediyorum ilginize. Bilerek sabitleniyor.
    Hız testlerim şu şekilde geliyordu:
    5,15
    5,10
    5,12
    veya
    3,45
    3,40
    3,38

yani bilerek kısıtlama var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA5ABCC16 -- 7 Haziran 2015; 21:34:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.