Şimdi Ara

ttnet arayıp duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ttnet 1 haftadır arayıp duruyor ama babamın evde olmadığı saatlere gelince bende babam yok diyorum haliyle bu arama kesilmedi bir türlü bi de genç adamız yani her türlü siteye giriyorum acaba bu aramaların girdiğim sitelerle ilgisi varmı korktum baya çünkü 1 haftadır kesilmedi arama

• Alakası yok
    Muhtemelen yeni bir kampanya tivibu yada üst pakete geçirelim diyeceklerdir. Aradıkları zaman babanız gibi konuşun teklifi dinleyin uzatın sorular sorun biliyorsanız yine sorun bi 5 dk sonra bıkarlar zaten ya kendileri kapatır yada siz reddetin bidaha aramıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: werdefer

arkadaşlar ttnet 1 haftadır arayıp duruyor ama babamın evde olmadığı saatlere gelince bende babam yok diyorum haliyle bu arama kesilmedi bir türlü bi de genç adamız yani her türlü siteye giriyorum acaba bu aramaların girdiğim sitelerle ilgisi varmı korktum baya çünkü 1 haftadır kesilmedi arama

hava yağmurlu dışarı çıkamıyoruz içim sıkılmıştı çok güldüm bu sorunuza sizde herzaman gülersiniz umarım hayatta
    yeni bi tarifeye kampanyaya geçirmek istiyolardır yada o tazr yeni bi ürün satışıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 9 Ekim 2011; 18:09:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.