Bildirim
ttnet arayıp duruyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Alakası yok
Muhtemelen yeni bir kampanya tivibu yada üst pakete geçirelim diyeceklerdir. Aradıkları zaman babanız gibi konuşun teklifi dinleyin uzatın sorular sorun biliyorsanız yine sorun bi 5 dk sonra bıkarlar zaten ya kendileri kapatır yada siz reddetin bidaha aramıyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: werdefer
arkadaşlar ttnet 1 haftadır arayıp duruyor ama babamın evde olmadığı saatlere gelince bende babam yok diyorum haliyle bu arama kesilmedi bir türlü bi de genç adamız yani her türlü siteye giriyorumacaba bu aramaların girdiğim sitelerle ilgisi varmı korktum baya çünkü 1 haftadır kesilmedi arama
hava yağmurlu dışarı çıkamıyoruz içim sıkılmıştı çok güldüm bu sorunuza sizde herzaman gülersiniz umarım hayatta
yeni bi tarifeye kampanyaya geçirmek istiyolardır yada o tazr yeni bi ürün satışıdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 9 Ekim 2011; 18:09:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X