Bildirim
TTNET AKK !!! (342. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
#adilkullanımkotası hashtag ile twitterda belkide birilerine sesimizi duyururuz... biz başlatalımda... -
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Çok şükür bende sorun yok, 20 mbit ile Chelsea - Barcelona maçını izliyorum HD olarak
maçı nasıl izliyon? -
quote:
Orijinalden alıntı: turbetfur2
quote:
Orijinalden alıntı: ZionYıldızı
akk ye güzel bir çözüm buldum.test aşamasındayım
Şerefsizim nobel ödülünü alırsın
quote:
Hem saçma hem basit gelebilir bazı arkadaşlara fakat boş boş oturmaktan iyidir
Hat modlarını kurcalarken tesadüfen bulduğum bi durum
tintin net kullanıcı kontrolünü adsl2+ portları üzerinden yapabiliyor diye düşünüyorum yada bana öyle denk geliyor denemeye değer
ADSL2+
G.MDT
Ben yapacaktım onu bu ay hızımın düşmesini bekledim gerçi 2 saat önce düştü ama diablo 3 ün yüzündenmiş -
quote:
akk ye güzel bir çözüm buldum.test aşamasındayım
inş çözüm için birşeyler bulursun dostum -
@ZionYıldızı
Öneri için teşekkürler ama Bu numara da yemedi. kalakaldık yine -
quote:
Orijinalden alıntı: TuruncuSite
Doping kullanıyorum.Hızım düşmedi hala.Bir ara 400kbs'i geçmiyordu indirme hızım.2-3 gün sonra düzeldi.Mart ayında düşürmüşlerdi beni 1mbit'e fakat bu ay düşme falan yok.
kota kaç? -
Bu hıza alış Türkiye !!! -
Bu akşam 1'e düşürdüler 15 dakika sonra tekrar 8 mbit oldu... -
Malatya merkez düştü hız 1mbite. -
Hızı düşünler IP başlangıç rakamları "78.x.x.x" başlıyor?.Defalarca restart yapsanızda bağlantınızı hala bu ip'niz bu rakam ile başlıyor?...Tahmin ediyorum bu rakam ile başlayan ip'ler akn havuz sistemindenden dağıtılan ip adresleri.Benim bağlantı yaptığım yer sürekli lokasyon istanbul gösteriyor baktığımda halbu ki izmir'deyim.Bilmiyorum benim düşüncem belki şehir efsanesi görülebilir ama gördüklerim ve denemelerim akn sistemine yakalananları bellirlenmiş ip havuz sistemine alıyor.Yakalananların hızı düşüyor modemde 8-16-24mbps görülsede yakalanmayanlarda downloadın dibine vuruyorlar!.
İşin garibi 400-200-1TB download yaptım diyenler var ama buna karşın 49.9GB yakalananlar da var bu uygulamaya!...Sistem işte bu kadar baştan savma çalışıyor haa hiç çalışmasa daha iyi olacak!...
TTnet AKN çözüm bulmakdıkça sanırım sıkıntı günler onlar değil aboneler görmeye devam edecek!.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 19 Nisan 2012; 1:02:06 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ScAnMaN
Malatya merkez düştü hız 1mbite.
aynen, ztn gunlerdir özürlü gibi calışıyodu net şimdi tam oldu -
quote:
Orijinalden alıntı: SkyLord4u
Hızı düşünler IP başlangıç rakamları "78.x.x.x" başlıyor?.Defalarca restart yapsanızda bağlantınızı hala bu ip'niz bu rakam ile başlıyor?...Tahmin ediyorum bu rakam ile başlayan ip'ler akn havuz sistemindenden dağıtılan ip adresleri.Benim bağlantı yaptığım yer sürekli lokasyon istanbul gösteriyor baktığımda halbu ki izmir'deyim.Bilmiyorum benim düşüncem belki şehir efsanesi görülebilir ama gördüklerim ve denemelerim akn sistemine yakalananları bellirlenmiş ip havuz sistemine alıyor.Yakalananların hızı düşüyor modemde 8-16-24mbps görülsede yakalanmayanlarda downloadın dibine vuruyorlar!.
İşin garibi 400-200-1TB download yaptım diyenler var ama buna karşın 49.9GB yakalananlar da var bu uygulamaya!...Sistem işte bu kadar baştan savma çalışıyor haa hiç çalışmasa daha iyi olacak!...
TTnet AKN çözüm bulmakdıkça sanırım sıkıntı günler onlar değil aboneler görmeye devam edecek!.
Mantıklı bir akıl yürütme ... -
İzmir / Bornova - Merkez
Gece 12-1 sularında benim de 1 Mbps'e düştü -
quote:
benimki 88 :) bana az kaldı :D -
6 senedir ttnet deyim , ilk defa düştü benimde bu gece . Toplam download 88 gb.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LusH -- 19 Nisan 2012; 1:19:15 > -
quote:
Sn. SkyLord4u, benim limitsiz 8 mbit, bende de bahsettiğiniz ip ile başlıyor.
Kısıtlama belki modemde yazan DSL MAC Adresi ile ilgili olabilir. -
evet bende akk ye yakalandım aranıza katıldım. -
Hız düşüklüğü için bıraktığım arıza kaydından dolayı aradılar... Tabi ki AKK den bahsetti. Bende yoktu böyle birşey dedim.. Artık var dedi sevgili yetkili. Bende bu uygulamanın size kaybettireceği aboneyi biliyor musnuz peki dedim. Birşey diyemem dedi. AKK yüzündewn hız düştüğünden beri hiçbirşey yapılmıyor. Bİ de digiturkplay üyelğim var.. 2 hafta maçta izleyemem artık :S
Bu arada sürünüyorum resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 19 Nisan 2012; 1:28:45 > -
Beyler, internet üzerinden bi imza kampanyası başlatsam katılım olur mu bu adil kullanım kotası ile ilgili ?
Özel tasarım ve özel yazılımı ciddi bir proje olacak ...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X