Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (344. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.464
Cevap
25
Favori
694.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shankai

Eskişehir merkez, düşürdüler hızı.

TTNET AKK !!!

Jackpot yapıyormuşum neredeyse.

birader uydunete geçsene merkezde olması lazım abim esk.de adalarda uydunet kullanıyor akk denilen zımbırtı yok onda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris68

yazikla sizlere... ben yurtdisinda yasiyorum. ve fiber optik, net kullaniyorum... 60 mb indirme hiziyla forum'daki en hizli net bende

bende fiber kullanıyorum ama ne yapcan yinede 1 mbit kurtulamıyoz
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

TTNET AKK !!!

birader uydunete geçsene merkezde olması lazım abim esk.de adalarda uydunet kullanıyor akk denilen zımbırtı yok onda

evet en azından alırım 5 mbit hızım hiç düşmez keyfime bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

TTNET AKK !!!

2 ay sonra bitiyor okul taşınıcam zaten, mecbur kalmadıkta ttnete son bundan sonra.
  • arkadaşlar btk ya yazın şikayetinizi bildirin ne kadar çok kişi o kadar iyi

https://tuketici.btk.gov.tr/
  • Bu sayfadaki yapılanlar sürü pisikolojisinden farksız

Kimi kime şikayet ediyoruz gerekçemiz nedir

Bizlere karşı yapılan bir usulsüzlükmü var hani nerede varsa ben niye göremiyorum

Tam aksine 50 gb sonrası hızlar düşmüyor halbuki sözleşmede var ee daha neyin peşindeyiz

Yani tamam bu yapılan uygulama çağdışı böyle bir uygulamayı şahsen bende desteklemem ama hatayı kendimizde arayalım

Bu tarifeye neden geçildi neden aynı paraya 2 mbit veya 4 mbit limitsiz tarifelere geçilmedi bunları bir soralım kendimize
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilabi

arkadaşlar btk ya yazın şikayetinizi bildirin ne kadar çok kişi o kadar iyi

Yazdım BTK'ya oradan da çok güzel cevap geldi...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Bilindiği üzere; xDSL üzerinden İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır.

Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır.

Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.”şeklindedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü
  • internet hiç çekilmez hale geldi yine
  • ya bu ne ya hiç bişey yapılmıyor artık burda yazmakla birşey olacagı yok toplu iptal falan yapalım artıkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Optech

Bu sayfadaki yapılanlar sürü pisikolojisinden farksız

Kimi kime şikayet ediyoruz gerekçemiz nedir

Bizlere karşı yapılan bir usulsüzlükmü var hani nerede varsa ben niye göremiyorum

Tam aksine 50 gb sonrası hızlar düşmüyor halbuki sözleşmede var ee daha neyin peşindeyiz

Yani tamam bu yapılan uygulama çağdışı böyle bir uygulamayı şahsen bende desteklemem ama hatayı kendimizde arayalım

Bu tarifeye neden geçildi neden aynı paraya 2 mbit veya 4 mbit limitsiz tarifelere geçilmedi bunları bir soralım kendimize

bu bağlantıların üsütnde lkimitsiz yazmıyor mu hızı şu kadad diye.millet buna güvenerek aldı.bu resmi bir dolandırıcılık.şöyle düşün dsmart 27 hd kanal veriyo.nereye verecek okadar kanalı nette 1080p riplenmiş videolar bile daha kaliteli veir akışı sunuyor.hatta tv8 bile dsmartın hd kanlarından daha fazla veri akışı sunuyor.send e27 hd kanal diyerek alıyorsun.mesela tivibu.yok 4 kanal ziliyorsun adslyi kullanmıyor.ozaman adama demezler mi neti ne halt etmeye modeme bağlıyorsun alete diye.pakeitn adı 100 mbit ekadar sınırsız zaten anlatım bozuluğu.hızın araba gibi 100e çıkınca bitiyor mu bu internet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 19 Nisan 2012; 8:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Orijinalden alıntı: samilabi

arkadaşlar btk ya yazın şikayetinizi bildirin ne kadar çok kişi o kadar iyi

Yazdım BTK'ya oradan da çok güzel cevap geldi...

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu üzerinden şirketimize iletmiş olduğunuz şikayetiniz hakkında gerekli inceleme ve çalışmalar titizlikle yapılarak tamamlanmıştır.

Bilindiği üzere; xDSL üzerinden İnternet Servis sağlayıcılarına ülkenin tüm bölgelerinde altyapı hizmeti sunan Şirket Türk Telekomünikasyon A.Ş.’dir. Şirketimiz de, altyapı sağlayıcısı konumundaki Türk Telekomünikasyon A.Ş.’ den toptan seviyede temin etmiş olduğu internet erişim hizmetini abonelerine perakende seviyede sunmaktadır.

Adil Kullanım Noktası (AKN) ile ilgili değişiklik; altyapı hizmeti sunan Türk Telekomünikasyon A.Ş. tarafından toptan seviyede yapılmış olup Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunun “29.02.2012 tarih ve 2012/DK-07/94 numaralı DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği” konulu kararında yer almaktadır.

Yukarıda açıklanan bilgiler doğrultusunda; Adil Kullanım Noktasının, Şirketimizce, sektörde düzenleyici ve denetleyici role sahip olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan DSL Tarife Teklifi ve AKN Değişikliği konulu kurul kararı kapsamında uygulandığını bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla.”şeklindedir.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu

Tüketici ile İlişkiler Müdürlüğü

btk dan telekom reklamlarını dinledik yine hiçbişeye cevap vermemişler aslıdna geir mesaja tıp ben bu maili türkçe hocama okuttum çözemedi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

ya bu ne ya hiç bişey yapılmıyor artık burda yazmakla birşey olacagı yok toplu iptal falan yapalım artıkk

en uygun yöntem budur , bunu 1 aydır yazıyorum ama anlamayanlar çok var , halen ttnet zurnalığını yapanlar var.Bakın millet türkcelden diğer operatorlere geçti , türkcel nasıl fi yatları kırdı ve herkese özel tarifeler vermeye başladı + herkesi arayıp geni dönün diye fazla dak.vaatleri veriyorlar.Aynısını ttnete yapmaz isek bunlar bildiğini okurlar.
    1 yıllığına bırakın tneti geçin ya smile yada s.onlineye bakın görün neler oluyor , denemesi bedava.Ben s.onlineye geçiyorum zaten mayısda sözleşmem bitiyor.
  • Gidelim kapatalım. 1 ay netsiz kalır/telefondan kullanırız ama bu işkenceden de kurtuluruz. Ayrıca ben kapatacağım dediğinizde adamlar senin kapatmaman için bir sürü numara yapıyor. Yani senin interneti kapatmanı istemiyorlar. Ne yapıp edip seni tahahüttlü yapmaya çalışıyorlar.
    Bu demektir ki gerektiği yerde ağırlığımızı koymak lazım. Protesto edersek sonuç alacağımızı düşünüyorum.
    Eğer "nasıl olsa bir şekilde bir çözüme ulaşır canım ben ne uğraşayım" diyorsanız bence daha çok bekleriz.
    En azından imza kampanyası başlatalım, bir sonuca ulaşırız.
  • Geçen ay 18 Mart da düştü bu ay da 18 in de düştü.
  • yine düşdü hızımıs süper
  • modemin ip numarasını gizlesek bu akk kaçamazmıyız böyle bir yöntem varmı ? onlar bizi muhtemelen ip numarası ile takip ediyorlardır.
    birz saçma soru gibi oldu ama , belkide herşey mümkündür.
  • Hız 7 görünüyo ama indirme hızı 1 megabit
  • 2 haftadir internet hizlandi, millet konuya yazmamaya baslamisti. Dun hizlar dustu yeniden yazmaya baslamislar. Ne diyeyim yazik bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

2 haftadir internet hizlandi, millet konuya yazmamaya baslamisti. Dun hizlar dustu yeniden yazmaya baslamislar. Ne diyeyim yazik bize

çünkü günlük yaşıyoruz ve sadece kndimizi düşünüyoruz. yumurta kapıya sıkıştımı da birilerinin bir şeyler ypması için çırpınıp duruyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DELTA_X

quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

2 haftadir internet hizlandi, millet konuya yazmamaya baslamisti. Dun hizlar dustu yeniden yazmaya baslamislar. Ne diyeyim yazik bize

çünkü günlük yaşıyoruz ve sadece kndimizi düşünüyoruz. yumurta kapıya sıkıştımı da birilerinin bir şeyler ypması için çırpınıp duruyoruz.

Empati yapip kendimi TTNet'in yerine koyuyorum, boyle bir musteri kitlem olsa ben de ayni seyi yapardim. Vur agzina al lokmayi. Bugun hizlar yukselse yarin yine kimse birsey yazmaz.
  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.