Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (341. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.464
Cevap
25
Favori
694.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avianca

quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

quote:

resle falan olcak iş değil bu nasıl bir mantığı varsa net gitmeden düşüyor hız. ayar sayfasında hat hızı 13997 görünüyor ancak 1i geçmiyor indirmede.

Yeni sistem çok güzel işliyor bunlarla uğraşacaklarına alt yapı ile uğraşsalardı hız düşürme derdi olmazdı.Sonunda buldular düşürmenin yolunu.Berbat durumda net hepte yatarken oluyor bu ay da zorlamadım öyle oyun oynadım dizilerimi izledim.119 gb da 2.kez hızı düşürdüler 50 gb kesinlikle yetmez arkadaş of of

topluca arayalım baskı yapalım bence 10 gün öncede kesilmişti. bi kaç gün sonra düzeldi ancak nerede yaşıyoruz güya dünyanın yükselen en iyi 2nci ekonomisine sahibiz. ceplerimize giren zammı misli misli geri alıyorlar..

Aramakla olacak olay değil ki .. aradığınızda başlıyor konuşmaya telesekreter adil kullanım koşulları doğrultusunda hızınız düşürülmüştür bir sonra ki ay tekrar düzelecektir vıdı vıdı utanmadan bugün de aramışlardı tarifeler hakkında bilgi verecektik diye insan komplo teorileri üretiyor artık sorun yoktu 2 haftadır bugün aradılar bastım fırçayı akşamına net gitti.Gel de düşünme şimdi neden oldu nasıl oldu ne ayak diye tamam hız düşsün de bu ping olayı nedir ? benim bildiğim hız düşerse hat rahatlar pingler düzelir zaten AKK niye çıktı hesapta aşırı alt yapıya yükleniliyor neti normal kullanan insanlar sorun yaşıyor diye tamam da hız düşüyor ping artıyor ne anladım ben bu işten .....
  • quote:

quote:

quote:

quote:

resle falan olcak iş değil bu nasıl bir mantığı varsa net gitmeden düşüyor hız. ayar sayfasında hat hızı 13997 görünüyor ancak 1i geçmiyor indirmede.

Yeni sistem çok güzel işliyor bunlarla uğraşacaklarına alt yapı ile uğraşsalardı hız düşürme derdi olmazdı.Sonunda buldular düşürmenin yolunu.Berbat durumda net hepte yatarken oluyor bu ay da zorlamadım öyle oyun oynadım dizilerimi izledim.119 gb da 2.kez hızı düşürdüler 50 gb kesinlikle yetmez arkadaş of of

topluca arayalım baskı yapalım bence 10 gün öncede kesilmişti. bi kaç gün sonra düzeldi ancak nerede yaşıyoruz güya dünyanın yükselen en iyi 2nci ekonomisine sahibiz. ceplerimize giren zammı misli misli geri alıyorlar..

Aramakla olacak olay değil ki .. aradığınızda başlıyor konuşmaya telesekreter adil kullanım koşulları doğrultusunda hızınız düşürülmüştür bir sonra ki ay tekrar düzelecektir vıdı vıdı utanmadan bugün de aramışlardı tarifeler hakkında bilgi verecektik diye insan komplo teorileri üretiyor artık sorun yoktu 2 haftadır bugün aradılar bastım fırçayı akşamına net gitti.Gel de düşünme şimdi neden oldu nasıl oldu ne ayak diye tamam hız düşsün de bu ping olayı nedir ? benim bildiğim hız düşerse hat rahatlar pingler düzelir zaten AKK niye çıktı hesapta aşırı alt yapıya yükleniliyor neti normal kullanan insanlar sorun yaşıyor diye tamam da hız düşüyor ping artıyor ne anladım ben bu işten .....

Ping olayında katılmıyorum size. Herkesin hızı düştü bakır kablo ile 2 ms ping alıyorum

TTNET AKK !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

TTNET AKK !!!
    " data-href="http://
     TTNET AKK !!!
    ">http://
     TTNET AKK !!!

TTNET AKK !!!

Bu şekilde olacak önce image sonra arasına link dostum seninki daha da beter.

Not ekleme:Buda benim ki tekrar resetledim git gide batıyor

TTNET AKK !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 19 Nisan 2012; 0:00:14 >
  •  TTNET AKK !!!
    Durum içler acısı
  • Alternatif geçsek smile biri vs taahhüt var hız gene düşecek s.online da öyle

ah uydu net ah
  • Resimler bile zor açılıyor lan
  •  TTNET AKK !!!
    yaşasın uploadım downloadı geçti
  • birde reklam yapmıslar ceza meza oynuyorr dalgamı geçiyorsunuzzzzz 1mbitee düşür sonra laga luga yapınn bir kaç güne uydunete geçerim uraşamam bunlarla
  • 141gb olmus bnimde kota. ve maci izlerken dusurmusler bende diyorum neden takiliyor bu mac...

benim anlamdigim bu ttnetin amaci ne bi uyguluyorlar sistemi sonra uygulamiyorlar. ttnet 65tl internet parasi + 40 tl ev telefonu 2012 de millet 4g ye gecmis adamlarin uploadlari 20mbit adamlar utanmadan zorla 8mbit veriyolar sonrada ona 50gb kota koyuyor ya bide steam e rakip diye playstore cikariyorlar gunumuzde oyunlar 10gb alti degil nasil bir mantik... 2 gun once steamden oyun aldim witcher 2 18gb arkadaslar .. ne yapicagimi sasirdim :(
  • akk ye güzel bir çözüm buldum.test aşamasındayım
  • Reset attıktan 30sn sonra hız düşüyor
  • hocam çözümü varsa söyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

akk ye güzel bir çözüm buldum.test aşamasındayım

Şerefsizim nobel ödülünü alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem saçma hem basit gelebilir bazı arkadaşlara fakat boş boş oturmaktan iyidir

Hat modlarını kurcalarken tesadüfen bulduğum bi durum

tintin net kullanıcı kontrolünü adsl2+ portları üzerinden yapabiliyor diye düşünüyorum yada bana öyle denk geliyor denemeye değer

ADSL2+

TTNET AKK !!!

G.MDT

TTNET AKK !!!
  • quote:

Hem saçma hem basit gelebilir bazı arkadaşlara fakat boş boş oturmaktan iyidir

tintin net kullanıcı kontrolünü adsl2+ portları üzerinden yapabiliyor diye düşünüyorum yada bana öyle denk geliyor denemeye değer

ADSL2+

TTNET AKK !!!

G.MDT

TTNET AKK !!!

Ben bunu kendim denemiştim ama GMT seçince modem adsl hattını görmüyordu. Airties RT-204
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Reset attıktan 30sn sonra hız düşüyor

aynen benimde aynı
  • Doping kullanıyorum.Hızım düşmedi hala.Bir ara 400kbs'i geçmiyordu indirme hızım.2-3 gün sonra düzeldi.Mart ayında düşürmüşlerdi beni 1mbit'e fakat bu ay düşme falan yok.
     TTNET AKK !!!
  • quote:

ADSL2+

TTNET AKK !!!

G.MDT

TTNET AKK !!!

TTNET AKK !!!

En azından ping düzeldi denemekte fayda var :)
  •  TTNET AKK !!!
  • quote:

ADSL2+

TTNET AKK !!!

G.MDT

TTNET AKK !!!

bende hiç değişiklik olmadı aynı G.MDT Modunda da
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.