Yüzbaşı
25 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri

YAZIKLAR OLSUN!...
Herkeze selamlar!...Bir haftadır youtube 720-1080p videoların yüklenmesi aşırı yavaş ortalama 30-140KB arasında değişen yükleme hızları yüzünden videolar izleyemez oldum.Geçen haftaya kadar HD videoları ilk yüklemede 900KB aşağı almazdı video bir miktar yüklendimi 200-450KB arası devam ediyordu.Gördüğüm kadarı ile çevremdeki arkadaşlarımda bu durum böyle İZMİR'deyim diğer download ve web surf sıkıntı yok...Sadece youtube böyle bir durum var.Düşünüyorum ya sağlanan band genişliği yetmiyor aşırı trafikten yada youtube ülkemize hız sınırımı koydu diye düşünmeden edemiyorum?!?!.Acaba böyle garip bir durumla karşılaşan varmı diye forumda ki üyelerede danışmak istiyorum!...Değerli görüşlerinizi esirgemezseniz sevinirim!
Not:Hız ölçüm için NetMeter Pro kullanmatayım,TTnet 8Mbps internet tarifesi kullanıyorum,Hız düşümü filan olmadı.
Merhaba arkadaşlar!...
Başlıkta belirttiğim gibi Netgear Dgn 2200 adsl modemi satın almak istiyorum.Bu modemi kullanan yada yapacağınız ufak inceleme sonucunda sizlerin kafasında oluşan olumlu yada olumsuz görüşleri bildrirseniz sevinirim.Yaptığım incelemede ülkemizde pek az bilinsede diğer ülkelerde oldukça kullanılan ve bilinen bir markaymış.Antenleri malesef değiştirilemiyor aynı airties modelleri gibi (53xx-54xx) modelleri...Bu zamana kadar birçok network-internet ürünü kullandım ve deneyim sahibiyim.Ama netgear markasını yeni yeni mağazalarda görüyorum.Fiyat olarak 140-160TL arasında değişiyor satın alınan yere göre.Bu özelliklerde ve bu fiyata yakın sizlerin bildiği başka marka-model mevcut ise bilgilendirirseniz uygun olur.Teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.
http://www.hepsiburada.com/Liste/netgear-dgn2200-wireless-n-300-mbps-adsl2-4-port-modem-router/ProductDetails.aspx?productId=bd100499&categoryId=3009801
http://www.netgear.com/home/products/wirelessrouters/work-and-play/DGN2200.aspx
Sayın arkadaşlarım başlıktanda anlaşılabileceği gibi sorunum çok açık.KIS 2010 sonra NORTON vatanbilgisayar kampanyası dahilinde satın aldım almaz olaydım diyorum şimdi.İnternette gezinirken olmadık yerlerden çıkan reklamlardan nefret ettiğim için reklam engelleme desteğinden faydalanıyordum KIS 2010.Norton IS 2011 şuan geri iade etmem mümkünmü çünkü hiç beğenmedim artı üstüne reklam engelleyicisi yok yada buna benzer bir ayarı varda benmi beceremedim sizlere sormak istedim.Bu nasıl internet security programıdır çözbilmiş değilim.Ne demişer bildiğin yoldan şaşmıcan KIS bırakıp Norton alırsan sonuç bu olur!...
Arkadaşlar 23:30 itibariyla MU açamıyorum hiçbir link'e ulaşamıyorum.Elimde olan birçok DNS denememe rağmen sonuç alamadım.Genel bakımmı var yoksa TTNET "YOUTUBE" gibi MU kesin engelleme durumumu oluştu bilemiyorum.MU ulaşabilen ve download yapabilen arkadaşlardan görüş ve öneri istiyorum sadece yada şuan bu durumu kimler yaşıyor bilmek istiyorum.RS,NL,FS,HF bütün Premium Acc süper şekilde çalışıyor hatta "free" seçeneklerinden denedim hız sorunum yok,düşük ping ve bağlantım sorunsuz.MU şuan etkisiz eleman olarak kaldı. Denediğim DNS şöyle (OPEN DNS,GOODLE PUBLIC DNS,NORTON PUBLIC DNS,KOMODO DNS,TISCALI DNS ve meşhur 4.2.2.x DNS numaralarıdır...
Evet değerli arkadaşlarım bi çıkmaza düştüm ve sıcakların başlaması ile yine CPU ısınma sorunu ortaya çıktı!.P4 3.0Ghz HT (478 Soket) işlemcim standart prescott intel soğutucu ile boşta 49-50C arasında yükte ise 70C dereceye kadar çıkıyor ve işlemci Throttling (Frenleme) yapıyor! Bu hususta ısınmadan dolayı rahatsız olmaya başladım ZALMAN 7700CU düşünüyorum almayı.Ama kafamda binbir türlü soru işareti belirdi ZALMAN resmi sitesine girip 7700CU için soket 478 soket CPU anakartların uyum tablosuna baktığımda hiçbir GIGABYTE anakart göremedim listede ama 2005-2006 döneminde bi forumda bu iki donanımı kullanan şahıs hatırlıyorum.Sizlerden ricam GIGABYTE IPE-1000G anakart ve ZALMAN 7700CU soğutucu kullananlarınız yada bu iki bileşenin uyumu ve çalışılabilirliği konusunda bilgisi olan sizlerden yardım,bilgi görüş ve öneri istiyorum şimdiden teşekkür ederim...
Arkadaşlar bu oyunu yeni indirdim acc açtım oyun bi güzel indi.Ama oyuna girdiğimde hatalı diye bahsediyor ve bu durum üstünde web sitesine girip acc bilgilerini birkez daha gözden geçirip bakmak istedim oda ne Country Blocked bunu görünce sinirlerim boşaldı ve oyunu anında sildim arkadaşlar sizdeki durumu merak ettim acaba benim eksik birşey yapmamdan dolayımı bu kahrolasıca oyun çalışmıyor...
Evet arkadaşlar altı veya yedi ay idare etmesi için bu ekran kartını sıfır olarak almayı planlıyorum.x1950GT alacak imkanım var ama askerlik yüzünden bu karta bu parayı bağlamak istemiyorum.Ve sizlerden bu kart hakkında bildiklerinizi düşünceleriniz paylaşmanızı istiyorum.Bu kartı kullanan veya bilgisi olanlardan fikirleri benim için çok önemli.x1600pro'dan farkı olmadığını söylüyorlar acaba ne şekilde doğru.Kart GPU 550Mhz Ram DDR 800Mhz olarak çalıştığını belirtiyor üretici firma ama daha önce başka bir forumda elemanda olan aynı kartın 380Mhz GPU çalıştığına dair bi başlık açmıştı.Bu yüzden düşüncelerim biraz bozuldu.Aslında en güzeli bildiğim kart olan x1950GT/Pro almak ama ahh şu askerlik :D
Evet arkadaşlar LVL 19 SOS bide blue (str3,int2,Parry Ratio %100) özellikli male (erkek) eşyasını female (bayan) eşyasına dönüştürmek istiyorum.Oyunda böyle birşeyler olduğunu dair birşeyler duymuştum ama gerçekten varmı onu bilmiyorum ve siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim.Nasıl yapabilirim acaba bi yolu varmı stone'mu yoksa elixir ilemi yapılıyor yoksa scroll'mu kullanmam gerek bu konuda beni aydınlatırsanız sevirim...Hepinize Teşekkürler :))
guild wars ta assasin sınıfı nı göremiyorum..birincil sınıflkarda yokmu? yada ikincil sınıflardamı karsımıza çıkıyor sadece? bide assasin her 3 pakette de mevcutmu ? assasin açmak için herhangi bi şart koşul v.s varmı yapmamız gereken ? yardımlarınız için şimdiden tşk ederim..cvplarınızı bekliyorum arkadaşlar.. assasin açmak istiyorum cunku en sevdigim sınıftır
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Alışverişlerim; 34hayrettin - xbarisx - ozyoldas - mbilginer - AnacoN

Referans isteyenler; alış-veriş yaptığım üyeler ile irtibata geçerek güven oyu isteyebilirler!...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 845
İkinci El Bölümü Mesajları: 111
Konularının görüntülenme sayısı: 2.758 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.