Şimdi Ara

TTNET AKK !!! (343. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.464
Cevap
25
Favori
694.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modem içinde hız aynı görünüyor faka download hızım 100 kb.5 kişiye ne veriyorum 6 cıyı arayım bari böyle hizmete böyle davranılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Beyler, internet üzerinden bi imza kampanyası başlatsam katılım olur mu bu adil kullanım kotası ile ilgili ?
    Özel tasarım ve özel yazılımı ciddi bir proje olacak ...

Her ne kadar hızım şu anda düşmemiş olsada imza kampanyanıza seve seve katılırım açarsanız.

• sabah kalkınca baktım düzelmedi 7 senelik tintinnet macerama son vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

sabah kalkınca baktım düzelmedi 7 senelik tintinnet macerama son vericem

akk uygulamayan varmı.ona gecelim
  • saat 12 de falan bende de uygulandı akn.
    Modemde gelen hız normal gözüküyor ama 150kb/s'i geçmiyor hız.
    Çıkardım baktım sözleşme tarihine,27.04.2010
    Bye bye ttnet,ilk müracaatım uydunet olacak,kocaeli merkezdeyim fakat bu mahallede varmı bilmiyorum,o olmazsa ttnet yerine süperonline adsl bağlatacağım yine.Tamamen ttnet kazanacağına süperonline da kazansın,madem akn var
  • sistem 1 aya oturur belli ki son pürüzleri düzeltiyorlar superonline gibi 50GB'yi 1MB geçince düşer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

Beyler, internet üzerinden bi imza kampanyası başlatsam katılım olur mu bu adil kullanım kotası ile ilgili ?

Ek olarak yurtdışında bu akn uygulamaları nasıl oluyor gibi bilgilerde verilmeli muhakkak.Patlama yapacağına eminim,hatta o bilgiye sahip olsaydım şimdiye kadar çoktan açmıştım.
    Türkçe kaynak olarak sanırım birtek bu var :http://www.teknoseyir.com/45013/ulkemizdeki-fiber-internet-tarifeleri-mercek-altinda/

Bu arada 12-26 nisan türkiyede internet haftasi imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethnicity -- 19 Nisan 2012; 2:16:18 >
  • Kota bilgilerime ne zaman bakmazsam hız düşmüyor

Ben TTNeT tek şifre girişi bile yapmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: spardaa_44

quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Malatya merkez düştü hız 1mbite.

aynen, ztn gunlerdir özürlü gibi calışıyodu net şimdi tam oldu

Bende de düştü lanet olsun bunlara
  • benim net nisan 4 gibi 1 mb bit düştü 76gb tı nasıl olduysa artık online oyun hadi ufak tefek dizi izledigimi sayarsak ondan sonra ayın 10 gibi tekrar 12 mb bit oldu indirme hızı 1.3mb oldu ve tahmini 2 yada 3gün önce ttnet ten arayım tivibu istermisiniz dediler bende fazla tv seyretmedigim dedigim için istemedim ve 18-04-2012 de 23.00 sıraları netti tekrar 1 mb düsürdüler böyle telekomu bende ne6ti iptal ettirecegim ttnet eline 2008-10 ayında girdim...eger

bu imza kampanyasına katılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Hızı düşünler IP başlangıç rakamları "78.x.x.x" başlıyor?.Defalarca restart yapsanızda bağlantınızı hala bu ip'niz bu rakam ile başlıyor?...Tahmin ediyorum bu rakam ile başlayan ip'ler akn havuz sistemindenden dağıtılan ip adresleri.Benim bağlantı yaptığım yer sürekli lokasyon istanbul gösteriyor baktığımda halbu ki izmir'deyim.Bilmiyorum benim düşüncem belki şehir efsanesi görülebilir ama gördüklerim ve denemelerim akn sistemine yakalananları bellirlenmiş ip havuz sistemine alıyor.Yakalananların hızı düşüyor modemde 8-16-24mbps görülsede yakalanmayanlarda downloadın dibine vuruyorlar!.
    İşin garibi 400-200-1TB download yaptım diyenler var ama buna karşın 49.9GB yakalananlar da var bu uygulamaya!...Sistem işte bu kadar baştan savma çalışıyor haa hiç çalışmasa daha iyi olacak!...
    TTnet AKN çözüm bulmakdıkça sanırım sıkıntı günler onlar değil aboneler görmeye devam edecek!.

Benim ip 88 ile başlıyor ve bir kaç saat önce hızım düştü. Biri yazlıkçı tarifeye geçeceğim gibi gözüküyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ZionYıldızı

Hem saçma hem basit gelebilir bazı arkadaşlara fakat boş boş oturmaktan iyidir

Hat modlarını kurcalarken tesadüfen bulduğum bi durum

tintin net kullanıcı kontrolünü adsl2+ portları üzerinden yapabiliyor diye düşünüyorum yada bana öyle denk geliyor denemeye değer

ADSL2+

G.MDT

G.MDT - Adsl2 olayı palavra. Bizim burda sadece G.MDT verilebilyor alt yapı adsl2'yi kaldırmıyor ve benim de hızım düştü...
  • arkadaşlar ben belki bir ay daha nabız yoklarım böyle devam ederse kapttırıcam ttneti. alternatifim olsaydı dakka durmazdım

bu arada altyapı yetersizliğinden falan bahsediyorlar. altyapı ilk her ayın ilk 10 günü yetiyor da son 20 günü mü yetmiyor.(eğer altyapı ile bağdaştırılıyosa AKK bu uygulamadan bu sonuca varılır)

sonra yurtdışında da AKK var diye onaylayanlar var. adamlarda akk var da adamların hızları 30Mbitten 15Mbite bilmem kaç TB tan sonra düşüyor. Diğer ülkelere göre daha fazla ödüyoruz ancak halimize bakın. önemli olan kota değil kotadan sonra düşülen hız

bir de ttnet 8M bite kadar diye satarken bence düşünmüştü hızları kısmayı. çünkü 8Mbit diye almış olsaydık hızımızı kısamazlardı onlar da belirli bir hız garantisi vermeyerek en başından beri bunu planladıklarını göstermiş oldular.

bütün özelleşen kurumlar gibi telekomdan da halk zarar etti.

bu arada hızımız 1Mbite düşmesi gerekiyodu görüyorumki çoğunluğun hızı 0.4Mbit civarında. arayın 1 e çıkardın diyecem telefon parası girecek bu sefer de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 19 Nisan 2012; 2:51:57 >
  • @TTNETdestek yaz twittera ordan sana dönüş yapıyorlar. ben kimler mesaj atmışsa herkese yazıyorum sayfasında protesto ediyorum falan diye ağzıma ne gelirse yazıyorum. artık tepkimizi anlasınlar.eskiden pahalı değildi 444 lü numarası şimdi hem pahalı hem ulaşılamıyor. bu yüzden twitter ve e mail yoluyla kitlememiz gerekiyor ayrıca twittag olayı olursa gazetelerde görebiliriz durumu. yok ki adam akıllı birisi şu olayı gündem yapsın okana yazacam ama okur mu bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Hızı düşünler IP başlangıç rakamları "78.x.x.x" başlıyor?.Defalarca restart yapsanızda bağlantınızı hala bu ip'niz bu rakam ile başlıyor?...Tahmin ediyorum bu rakam ile başlayan ip'ler akn havuz sistemindenden dağıtılan ip adresleri.Benim bağlantı yaptığım yer sürekli lokasyon istanbul gösteriyor baktığımda halbu ki izmir'deyim.Bilmiyorum benim düşüncem belki şehir efsanesi görülebilir ama gördüklerim ve denemelerim akn sistemine yakalananları bellirlenmiş ip havuz sistemine alıyor.Yakalananların hızı düşüyor modemde 8-16-24mbps görülsede yakalanmayanlarda downloadın dibine vuruyorlar!.
    İşin garibi 400-200-1TB download yaptım diyenler var ama buna karşın 49.9GB yakalananlar da var bu uygulamaya!...Sistem işte bu kadar baştan savma çalışıyor haa hiç çalışmasa daha iyi olacak!...
    TTnet AKN çözüm bulmakdıkça sanırım sıkıntı günler onlar değil aboneler görmeye devam edecek!.

Benimde geçen ay aynı bu şekildeydi Edirne'de olmama rağmen İzmir'de görünüyordum. Şu anda ipim 99le başlıyor diğer düşen arkadaşlarında 88li sanırım sıra 88de demek
  • çözüm ttnet ten başkasına geçmek değil ttnet i değiştirmekten geçer. 2012 yılındayız 1mbit net ile youtube dan video izleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zftt

çözüm ttnet ten başkasına geçmek değil ttnet i değiştirmekten geçer. 2012 yılındayız 1mbit net ile youtube dan video izleyemiyorum.

• yazikla sizlere... ben yurtdisinda yasiyorum. ve fiber optik, net kullaniyorum... 60 mb indirme hiziyla forum'daki en hizli net bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris68

yazikla sizlere... ben yurtdisinda yasiyorum. ve fiber optik, net kullaniyorum... 60 mb indirme hiziyla forum'daki en hizli net bende

aferin. şu dünyada kendi insanına bu kadar zulüm yapan başka millet var mı acaba? internet pahalı , benzin pahalı,doğalgaz,elektrik,telefon vergi vs... geçip birde dalga mı geçiyorsun bizimler arkadaş? durum bu ne yapalım güzel ülkemin güzel insanları bu hallere getirdi bizi. elin lübnanlısına türktelekomu sattılar. sonra lübnanda savaş çıktı diyet olarak lübnana devlet yardım etti. ben bunların tesadüf olduğunu sanmıyorum . bugün lübnanlı iş adamları türkiyede güç sahibi olup yatırım yapıyorlarsa bu hükümet döneminde oldu bunlar.. acı ama gerçek.!
  • Eskişehir merkez, düşürdüler hızı.

Jackpot yapıyormuşum neredeyse.
  • bu ay bilerek hicbirsey indirmedim, sadece internette gezinme (youtube, stream siteleri vsvs dahil) suan 50gb kota dolmus bulunmakta yani en fazla 19 gun dayaniyor. REZILLIK
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.