Şimdi Ara

TTNet Abonelerine Tivibu Üyeliği Yıl Sonuna Kadar Aylık 1 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün türk telekom telefonla arayıp yıl sonuna kadar tivibu'yu 1 tlye kullanabileceğimi söylediler. Ücret faturaya ekleniyormuş. İhtiyacı olanlar için gayet güzel bir kampanya gibi geldi.

Sitesindeki linki
    http://www.tivibu.com.tr/paketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E28D3C01-D -- 13 Eylül 2010; 21:13:45 >

• yaklaşık 3.5 ay boyunca 1 lira yani.
    1 liranın lafı olmaz da telekomdan ne hattım ne internetim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 13 Eylül 2010; 21:16:48 >
  • izeleyemedikten sonra üstüne para verseler ne olacak :)) devamlı siyah ekran izliyorum.arıyorum ttneti...bizim teknik ekip böyle bir sorun yok diyor. forumda kimse bilmiyor galiba siyah ekran üzerinde donan halkaları,takılmaları...
  • Zaten bir lira değil miydi? Burada sıcak olan ne onu anlamadım.
  • ayda 1 lira yerine herhalde 3.5 ayda 1 liraya geliyor olsa gerek yoksa aylık zaten 1 liraydı.

Quiknet ile gayet keyifli izlenebiliyor bu arada. Deneme üyeliği almıştım kuzenimin adsl hesabıyla
  • bende standart plus yıl sonuna kadar 1tl sandım
  • bende uzatırlar diye hiç bakmamıştım meğerse 31 ağustosta bitmiş...bugün fatura geldi...4tl hemen eklemişler...haberi olmayan varsa standart pakete online işlemlerden geçebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki adil kullanım uygulaması ile çelişmiyormu tivibu ? izleyenlerin kotası elbette ki doluyor bu konuda bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pampa xD

peki adil kullanım uygulaması ile çelişmiyormu tivibu ? izleyenlerin kotası elbette ki doluyor bu konuda bilgisi olan var mı ?

kotayı etkiliyor, normal download gibi...
  • smile biri falan niye alamıyor bundan amac satmak değilmi? niye bağcı dövülüyor ?
  • Neresi sıcak bunun, biri tam olarak açıklayabilir mi?
  • gereksiz bir başlık zaten 1 tl idi değişen indirim olan hiçbirşey yok.
  • zaten 1 tl
  • smile adsleyle izlenebiliyor mu bu tivibu?
  • bana bu ayki faturada hemen 4 tl bindirmişler.
    bende aradım iptal ettim.
    kullanmıyordum.
  • al bedava kullan deselerde kullanmam kesin altinda bi bit yenegi vardir dikkatli olun demedi demeyin sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: callottemre

smile adsleyle izlenebiliyor mu bu tivibu?

arkadaşlar var mı bu sorumun cevabını bilen?
  • quote:

quote:

smile adsleyle izlenebiliyor mu bu tivibu?

arkadaşlar var mı bu sorumun cevabını bilen?

başka bir ttnet abonesinin kullanıcı adı ve şifresi ile kullanabilirsin ama kendin abonelik alamassın...sadece ttnetlilere özel...
  • taahhüt var mı? 24 ay zorunluluk ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.