Şimdi Ara

TTnet 8mbit Hızımı değiştiriyorlar!! Lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim bağlatım Netlimitsiz 8mbit. 2 gün önce 192.168.2.1 ' den hızıma baktım onceden degerler ADSL HIZI: 859 / 8479 kbps idi ve hızım mükemmeldi. ama şimdi ADSL HIZI : 798 / 22522 kbps.

İşte Adsl hızı :798 / 22522 kbps olduktan sonra speedtest.net ' ten hız testi yapınca PİNG : 26 - 45 arası cıkıp Hızım 4 mbit ' e Düşüyor. Lag gibi birsey. suan rekor hız 4 mbit. ayrıca aybaşındayız yanı 15 gb' yi geçme gibi bir şey yok. Ayrıca Koblosuz kullanıyorum. Zyxel Usb si ile internete bağlanıyorum. böyle bir durumu çözen varsa banada yardım etsin rica ediyorum.

Ha buda resim :

Anlatmak istedigim ordaki degerler 798 / 22522 kbps. Ve Downstream Sınırı : 10 Upstream Sınırı : 12 bu yüzden speedtest ' te :

Böyle oluyor ve hız testinde ibre anormal derecede hareket ediyor 7 mbite cıkıyor sonra iniyor tekrar cıkıyor derken 5 - 6 mbitte duruyor . Kasıyor gibi Ping'den kaynaklandıgı belli. inşallah yardımlarınız ile bunu hallederiz..

Ayrıca IP ' im günlük değişiyor bu normal mi bilemiyorum. bugün IP. Diyarbakır ' da görünüyor. Aslında Kayserideyim..

BUDA YENİ VİDEO :http://www.dailymotion.com/video/xpxjne_hyz-sorunu-netlimitsiz_tech
    İYİ FORUMLAR ARKADASLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 6 Nisan 2012; 11:14:23 >

• Bendede benzer bir durum var.Bugun gittim Telekom müdürlüğüne durumu izah ettim.Öğlen arasına denk geldik.Öğleden sonra bakalım dediler.Durumundan sizi haberdar ederim.
  • Teşekkürler.. Zaten bende az önce e-posta attım bakalım ne diyecekler. Müşteri hizmetleri falan diyecegi belli de .. neyse artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 4 Nisan 2012; 13:41:55 >
  • Başka yardım edecek yokmu arkadaslar :(
  • hızını 22 mbite kadar çıkarmışlar adsl de; ama tam yansımamış. dl yaparken kaçla iniyo?Hız artınca ping sorunu çıkması normall.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caztlak

hızını 22 mbite kadar çıkarmışlar adsl de; ama tam yansımamış. dl yaparken kaçla iniyo?Hız artınca ping sorunu çıkması normall.

Deme ya !! 22 mbitmi :D indirme denemedim ama videolar cok vavaş yükleniyor. 8 mbitten kötü yükleniyor o derecede yani. OFF TTNET OFF!. Yedi bitirdi ömrumuzu..şimdi bi indirme deniyim. ona göre sana cevap atarım..
  • http://www.pardus.org.tr/pardus/indir/
    al burdan dene normal 22 mbitse 2.5 mb la inmesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hattının 8mb sabitlenmesi iste. 22'lere çıktıığında sapıtıyordur.
  • quote:

http://www.pardus.org.tr/pardus/indir/
    al burdan dene normal 22 mbitse 2.5 mb la inmesi lazım

vay be :D chromeden indirince 300 kb/sn. idm ile indirince 1,2 mb /sn ile indiriyor . ama videolarda kazık gibi duruyor. !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimcagdas

Hattının 8mb sabitlenmesi iste. 22'lere çıktıığında sapıtıyordur.

Pek anlayamadım biraz daha açsan :D
  • video eğer youtube sa yurtdışı çıkışlarıyla alakalı.Yoğun saatlerde dolması uzun sürüyo ama sabah 6-8 arası jet gibi aynı, 8 mbitle 1080p de takılma olmaksızın yürüyo.
  • Her gün ara, bastır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtCn.

quote:

Eskiden modemde ki hızın 8mbit değil mi ? Şimdi giriyorsun 22mbit hattın desteklemiyor olabilir ve ara ara kopmalar ya da dalgalanmalar yaşayabilirsin. Hattını 8mbit'e sabitlet birde öyle dene.
  • quote:

video eğer youtube sa yurtdışı çıkışlarıyla alakalı.Yoğun saatlerde dolması uzun sürüyo ama sabah 6-8 arası jet gibi aynı, 8 mbitle 1080p de takılma olmaksızın yürüyo.

Sorunda orda onceden sadece youtube 'ydi. şimdi dailymotion ve digerlerindede aynı. bazen takılıyor bazen hızlı yükleniyor. lag var sanki bu arada kablosuz kullanıyorum zyxel usb editörü ile..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MhmtCn.

quote:

Eskiden modemde ki hızın 8mbit değil mi ? Şimdi giriyorsun 22mbit hattın desteklemiyor olabilir ve ara ara kopmalar ya da dalgalanmalar yaşayabilirsin. Hattını 8mbit'e sabitlet birde öyle dene.

Tamam. Müşteri hizmetlerini ara sabitlettir diyorsun. ama neden , neden ttnet benim hızımı 22mbit yaptı. anlamadım gitti ya.

• Bence braz daha dene bunu nye hızını düşürüyon ki, işini hızlıca halledersin.ping le işin varsa 16 ya düşür derim ama.
  • quote:

Bence braz daha dene bunu nye hızını düşürüyon ki, işini hızlıca halledersin.ping le işin varsa 16 ya düşür derim ama.

Deneyeyimde modem desteklemiyor sanırım. hız 22 mbit görünüyor ama speedtestte 5-6-7 mbit'ti geçmiyor. takıldım kaldım vallahi..
  • müşteri memnuniyeti için, muhtemelen dslam kutusu koymuşlar çevrene ordan yükseltmişler.
  • ha bide kablosuz aygıtın b/g/n özelliği var. Ondan dolayı olabilir.Bi de ethernetten( kablolu) deneyebilir misin?
  • quote:

müşteri memnuniyeti için, muhtemelen dslam kutusu koymuşlar çevrene ordan yükseltmişler.

Modemim airties rt-205 desteklemez mi sizce? tamam hızımın yükselmesi iyi ama neden yavaş halen..oysaki aybaşı daha 5gb yapmısız..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.