Şimdi Ara

TTnet 8mbit Hızımı değiştiriyorlar!! Lütfen yardım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caztlak

ha bide kablosuz aygıtın b/g/n özelliği var. Ondan dolayı olabilir.Bi de ethernetten( kablolu) deneyebilir misin?

onu denemem lazım artık babamın laptobuyla aksama. cünkü odamda telefon hattı yok ( üçlü sokumluk priz.)
  • muhtemelen wireless olduğu için kaybediyorsun hızını.Bi arada o modemle ya da rt-206 ile hattını 16 ya yükseltmiş bi konu vardı fakat speedtestte 8 i geçmiyomuş sonuçları wirelessla.
  • quote:

muhtemelen wireless olduğu için kaybediyorsun hızını.Bi arada o modemle ya da rt-206 ile hattını 16 ya yükseltmiş bi konu vardı fakat speedtestte 8 i geçmiyomuş sonuçları wirelessla.

hımm tamam
  • OMG speedtestte ethernetle baglanınca 13 mb oldu :OOO ama hala aynı şey var. değerler hep değişiyor. bir sorun var bu internette. speedtestte ibre kafayı yemis gibi hareket ediyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 4 Nisan 2012; 15:36:40 >
  • O speed testte kasma sorunu bende de var. Geceleri bir sorun olmuyor fakat gündüz 8 mbit alsam bile aynı o durumdayım. Online oyun benimiçn bi hayal artık zaten. Bu akk dan sonra internetim yürüyen ölü oldu bildiğin.
  • Bu benim ttnet paketi netdisk hediyeli netlimitsiz 8 mbps`ye kadar aldıgım sonuclara bak ya şubat ayında 8.2 küsür mbps kullanıyordum şu 2 aydır 1-5 mbps arası
    akk yıda geçmiş degilim 5 den yukarı çıkmıyo lanet şey ya ne yapmam gerek bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim
    modem degerleride bunlar
     TTnet 8mbit Hızımı değiştiriyorlar!! Lütfen yardım..
  • snr düşük gözüküyo kablolarına bi bak derim.zaten yakınlardasın, 20 mbite kadar destekleyebilir.
  • senin kablolar ne?normal tel kablosu mu?
  • Ben suanda wirelles kullanıyorum maalesef fakat halen kasma var kablolu kullanınca hız 13 -14 mbite cıkıyor ama kasıyor.. akablosuzda hızım 3mbiit enfazla bu nasıl iştir ya.. ping : 35-47 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 5 Nisan 2012; 13:00:29 >
  • wireless da normal pingin yükselmesi ama hızında o kadar etkilenmemesi lazım.Modemde sınırlama filan koymadın de mi hıza?Ayrıca kabloluda da 13 görüyomuşsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36192573/mpage_182/f_/key_//tm.htm#59470301
    bdullah a bakarsan onunda hattını 24 tanımlamışlar ama o da 12 görüyo.
  • quote:

wireless da normal pingin yükselmesi ama hızında o kadar etkilenmemesi lazım.Modemde sınırlama filan koymadın de mi hıza?Ayrıca kabloluda da 13 görüyomuşsun.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36192573/mpage_182/f_/key_//tm.htm#59470301
    bdullah a bakarsan onunda hattını 24 tanımlamışlar ama o da 12 görüyo.

Ne yapmam lazım kardes ? hızıma sabitletme koymadım ayrıca.. ama internet kafayı yiyor çünkü 8mbite kadar aşırı hız aldıgı için 3-4-5 mbit alıyorum dedigin konuya bakıyorum şimdi..

• Birazdan video kayacagım beyler sorunu oyle daha iyi anlarsınız..

VİDEO EKLENMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G3TL0W -- 5 Nisan 2012; 21:25:49 >
  • Kardeş bendede aynı sorun var koyduğun resimdeki aynı hızı banada verdiler 22mbit geçende 24mbit olmuştu ama internet ışığı hiç yanmıyordu modemde bende nete giremiyordum 15dk sonra tekrar 8mbit yapmışlar buraya kadar sorun yok dün birşey indirirken hızımın 12mbit olduğunu gördüm hemen modem arayüzüne baktım aynı senin ayardalar allah allah 22 mbit ama max 12 mbit ile indiriyorum anlamadım torrent denedim pardus denedim 12 mbit aşmıyor halbuki modem arayüzündeki hızım 22mbit 10mbiti boşa duruyor kullanamıyorum haliyle pingde biraz yükseldi oyunlarda önceden 80 ping alırken şimdi 100-130 arası bende anlamadım senin durumunda aynı benim gibi demekki bazı kişilere 22mbit hız verip sadece 12mbit ini kullandırıyor youtubede kasması normal bazen benim internetim hızlı olsa bile yavaş yükleniyor internetinin hızını öğrenmek için ıdm ile pardus indir oradaki değerlere bak speed test vs önemli değil bende arkadaşlardan yardım bekliyorum modem arayüzü 22mbit ama max 12 mbit le indirebiliyorum.

• Bugun benimde hizimi yukseltmisler. Amac nedir bunu yapmalarinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

Kardeş bendede aynı sorun var koyduğun resimdeki aynı hızı banada verdiler 22mbit geçende 24mbit olmuştu ama internet ışığı hiç yanmıyordu modemde bende nete giremiyordum 15dk sonra tekrar 8mbit yapmışlar buraya kadar sorun yok dün birşey indirirken hızımın 12mbit olduğunu gördüm hemen modem arayüzüne baktım aynı senin ayardalar allah allah 22 mbit ama max 12 mbit ile indiriyorum anlamadım torrent denedim pardus denedim 12 mbit aşmıyor halbuki modem arayüzündeki hızım 22mbit 10mbiti boşa duruyor kullanamıyorum haliyle pingde biraz yükseldi oyunlarda önceden 80 ping alırken şimdi 100-130 arası bende anlamadım senin durumunda aynı benim gibi demekki bazı kişilere 22mbit hız verip sadece 12mbit ini kullandırıyor youtubede kasması normal bazen benim internetim hızlı olsa bile yavaş yükleniyor internetinin hızını öğrenmek için ıdm ile pardus indir oradaki değerlere bak speed test vs önemli değil bende arkadaşlardan yardım bekliyorum modem arayüzü 22mbit ama max 12 mbit le indirebiliyorum.

idm ile pardusu indirdim zaten max 1,2 (12 mbit) ile indiriyor. ama bu boyle devam ederse arayıp söyleyecegim hızımı 8 mbite sabitlesinler!!

• 13 mbit benim bağlantım şu anda.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugzy -- 8 Nisan 2012; 14:00:24 >
  • herkezi 20mb geçircez demişlerdi ttnet ceoları, bazılarına demekki eve kadar fiber olmayacak(gpon) böyle(sadece santrala kadar fiber) 20mbps verecekler ve fiber yaptık diyecekelr herkezi
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

herkezi 20mb geçircez demişlerdi ttnet ceoları, bazılarına demekki eve kadar fiber olmayacak(gpon) böyle(sadece santrala kadar fiber) 20mbps verecekler ve fiber yaptık diyecekelr herkezi

bahsettikleri de zaten buydu. Ne yazık ki bazılarımıza eski bakır kablodan (çakma) fiber verilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

herkezi 20mb geçircez demişlerdi ttnet ceoları, bazılarına demekki eve kadar fiber olmayacak(gpon) böyle(sadece santrala kadar fiber) 20mbps verecekler ve fiber yaptık diyecekelr herkezi

bahsettikleri de zaten buydu. Ne yazık ki bazılarımıza eski bakır kablodan (çakma) fiber verilecek

acaba bu testi yapan arkadaş sitede mi oturuyor yoksa normal müstakil evde mi(müstakil evlere santrala kadar fiber?). sadece sitelere mi gpon gelecek diyede de düşünmüyor değilim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.