ttnet 1000 mbps için modem tavsiyesi
-
-
Üst düzey f/p ürün arıyorsanız Mercusys MR27BE gibi 2x 2.5 gbps port ve Wifi 7 3600 mbps 4K Qam destekli herhangi bir modem tercih edebilirsiniz. Türk telekom kiralık wifi6 modem verecek size onuda access point olarak kullanarak ağ kapasitesini arttırırsınız evde.
_____________________________ -
2.5G ethernet portlu ONT ile Keenetic Titan (KN-1812) WiFi 7 model kullanıyorum. Kablosuz bağlantısından çok memnunum.

_____________________________ Life is in your hand // TT - 1 Gbps // Cimbom // Keenetic Titan (KN-1812) -
1000 için 2.5 port gerekli mi?
6ghz ve 320 mhz desteği var mı?
Antenler sökülüyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
6ghz 160mhz internetinizi eksiksiz kullanmanız için yeterli gelecektir. Evdeki cihazlarınız wifi7destekli ise wifi7 modem daha isabetli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 25 Haziran 2025; 17:11:11 >_____________________________ Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276). -
Telekom'un verdiği modem iyi değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
telekom'un vereceği router'dan memnun kalmazsan bunlar işini fazlasıyla görür.
xiaomi ax3000t + openwrt
keenetic hopper KN-3811
mercsys mr90x + openwrt
_____________________________ -
Telekom'un verdiği router 1000 mbps'yi vermiyor mu hocam? Yeni başvuru yaptım kuruluma gelecekler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 20+ yıllık DonanımHaber sakini. -
Veriyor ancak router arayüzleri çok kısıtlı oluyor. Daha gelişmiş yönetim istiyorsan kendin temin etmen gerekir.
_____________________________ Life is in your hand // TT - 1 Gbps // Cimbom // Keenetic Titan (KN-1812)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt