Şimdi Ara

TTELEKOM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA.SINIRSIZA KOTA KOYMADIK. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
27.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklamayıda yarım yamalak yaptıklarından herkes ve ben tarafından yanlış anlaşılmalara neden oldu.Eee kazmalar(TT) bu tarifeleri ekliyceğinize komple kotaları kaldırsaydınızda adam akıllı tarifeler getirseydiniz iyi olmaz mıydı?
  • yahu bu röportajı veren yetkili gerizekalımı? uzaydan falanmı geldi dünyaya? zaten kullandıgımız net 1mbit. bunu neyini istismar edecez. adını duymadıgımız ülkerin interneti uçuyor, bizimki yerlerde. lan ben her ay 45 tl veriyorum, ne yapıcam sadece msn e mi giricem? sınırsızda birşey indiremeyecek miyiz yani?

asıl istismarcı sizlersiniz telekom yetkilileri. milletin parasını alın terinizle degil, gasp ederek alıyorsunuz. 6 milyon adsl kullanıcısı var. bunların 3/4 ü size her gün küfür ediyor. yani günde 4.5 milyon küfür yiyorsunuz. hadi şimdi kuştüyü yastıgınızda 32 mbit adslnizle rahat rahat uyuyun. aldıgınız milyarlarca lira maaşı harcayın. zihniyetiniz "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" zihniyetinden başka birşey degil. sizin gibi bir kurumdan adsl almak zorunda oldugum için utanç duyuyorum. sonuna kadarda indirecegim. bu ay hedefim 200 gb. sırf bu haber yüzünden harici hdd alacagım. hdd dolarsa silip yeniden indirecegim. bu da size kapak olsun. nasıl olsa silinir yakında. burayada el atarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: StummScream

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

quote:

Her ay 500GB kota yapıp matah bir haltmış gibi gösterip bizim internetimizi istismar edenler için az bile
    heleki 1 hat alıp apartmana internet döşiyen insanların TC.Kimlik numaralarını karalisteye alıp bir daha internet hizmeti vermemek lazım

Parasını verdikten sonra kişi ister 1tb indirir. ister 500gb. Ben daha fazla verip dowload yapıpda başkası daha az verip dowload yapamayınca başkasının hakkını yediğimizi nereden çıkardın. Daha dün TTnete söverken şimdi yanlısı mı oldunuz yoksa?

Bütün postlarımı araştır bir tane TTnet'den şikayet ettiğim post bulabilecek misin bakim

benim çok yakınım ttnetde üst düzey bir yerde çalışıyor ona rağmen bu sahtekar kuruluşu asla savunmam sen kim için savunuyorsun sorabilirmiyim

• Herkes aslında herseyi gayet net anladı...Bizi salak yerine koyup açıklama yapıcagınıza her gün giden aşagıdaki soruna CÖZÜM BULUN!

TTELEKOM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA.SINIRSIZA KOTA KOYMADIK.

Orjinalden alıntı: linkin_park20

yahu bu röportajı veren yetkili gerizekalımı? uzaydan falanmı geldi dünyaya? zaten kullandıgımız net 1mbit. bunu neyini istismar edecez. adını duymadıgımız ülkerin interneti uçuyor, bizimki yerlerde. lan ben her ay 45 tl veriyorum, ne yapıcam sadece msn e mi giricem? sınırsızda birşey indiremeyecek miyiz yani?

asıl istismarcı sizlersiniz telekom yetkilileri. milletin parasını alın terinizle degil, gasp ederek alıyorsunuz. 6 milyon adsl kullanıcısı var. bunların 3/4 ü size her gün küfür ediyor. yani günde 4.5 milyon küfür yiyorsunuz. hadi şimdi kuştüyü yastıgınızda 32 mbit adslnizle rahat rahat uyuyun. aldıgınız milyarlarca lira maaşı harcayın. zihniyetiniz "ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" zihniyetinden başka birşey degil. sizin gibi bir kurumdan adsl almak zorunda oldugum için utanç duyuyorum. sonuna kadarda indirecegim. bu ay hedefim 200 gb. sırf bu haber yüzünden harici hdd alacagım. hdd dolarsa silip yeniden indirecegim. bu da size kapak olsun. nasıl olsa silinir yakında. burayada el atarsınız.

Sonunda, Parasını verip aldığımız hizmette İstismarcıda olduk.Düpedüz hakaret`tir ve suçtur.
    Eğer daha fazla sıkarlarsa kablonet e geçerim o da olmazsa 3G ağustosta geliyor...
    Telekomun Tekeli yavaş yavaş kırılıyor...
    İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa:
    Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.

• quote:

Orjinalden alıntı: HeNRy__

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: s_i_y_a_h

quote:

Her ay 500GB kota yapıp matah bir haltmış gibi gösterip bizim internetimizi istismar edenler için az bile
    heleki 1 hat alıp apartmana internet döşiyen insanların TC.Kimlik numaralarını karalisteye alıp bir daha internet hizmeti vermemek lazım

Parasını verdikten sonra kişi ister 1tb indirir. ister 500gb. Ben daha fazla verip dowload yapıpda başkası daha az verip dowload yapamayınca başkasının hakkını yediğimizi nereden çıkardın. Daha dün TTnete söverken şimdi yanlısı mı oldunuz yoksa?

Bütün postlarımı araştır bir tane TTnet'den şikayet ettiğim post bulabilecek misin bakim

benim çok yakınım ttnetde üst düzey bir yerde çalışıyor ona rağmen bu sahtekar kuruluşu asla savunmam sen kim için savunuyorsun sorabilirmiyim

Ben kimseyi savunmuyorum sadece bizim ülkemizdeki tüketim çılgınlığından nefret ettim.
    Hiçbir şekilde tatmin edemiyorsun ülkemizdekileri bir tarafı yapsan başka birşey yüzünden çamur atıyolar. Microsoft'un Windows'unada çamur atıyorlar ama halen kimse Windows'tan daha iyi bir işletim sistemi yazamıyor kullanıcı arabirimi iyi olarak.

Birşeyi eleştiriyorsan kabul etmiyorsan onun daha iyisinide yapamıyorsan katlanmasını bilicen.
    Sürekli mızmızlık şunla bunla bu işler çözülmez.
    Alt yapın 4mbit'i mi kaldırmıyor toplarsın imzanı verirsin yetkililere yapmazlarsa davanı açarsın. Bu işler bu kadar basit.

Artık insanların bu yakarışları, doyumsuzluk, özellikle BİLİNÇSİZ KULLANICI kitlesi beni çileden çıkartıyor adamın pc'sine virüs giriyor TTnet'den biliyor. adamın download yaptığı server 50kbps limit koymuş TTnet'den biliyor. Eğer hakikaten net'in normalken ve önlemlerini alıp denetimi yaptıysan ve bir sorun varsa açarsın arıza kaydını bırakırsın olayı çözerler ben şahsen yaptığımda yaklaşık 1 saat içinde sorunumu hallettiler.

Fiyatlar belki hakikaten pahalı ülkemizde ama TTnet değilki bunu yapan diğer yandaş internet sağlıyıcılarının bir kısmı TTnet üzerinden alıyor.
    Kendi internetini sağlıyanlarda arada büyük bir fark yaratmıyor.
    Asus TUF GAMING VG259Q 25" 144Hz // BenQ XL2411Z 24" 144Hz
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE

• amerikadaki adam 250 gb kota dahilinde indirince istismarcıı olmuyorda buradaki vatandaşmı istismarcı oluyo,millete bişey yapacağınız yok,nasıl daha fazla soyarızı düşünüyorsunuz,Allah topunuzun belasını versin kurum gibi

bu arada şu dava açmaktan bahseden vatandaş,bi söylesin bakalım her defasında, sabit ücret için açılan davaların sonucunu,yargı kararına rağmen,sallamayan telekomu

ancak laf,dava açarmış,açarda nolur önce bi kendiniz sallayın kanunları,ondan sonra kalkın millete akıl verin,millet mahkemelerde sürünecek sizde bu ülkede kanunlar sadece kağıt üzerinde olduğundan,nasılsa size bi yaptırım olmadığından miletle dalga geçeceksiniz öylemi

şu sabit numara tşaıma işi örneğin bu ta geçen kasım ayından beri belli değilmiydi,ne halt yemeye geçen hafta rekabet kurumunda 1 ay altyapımı düzenleyim diye,ek süre istediniz?

gerçekten altyapınız içimi yoksa 2 aylık sabit soygundan gelen, kuru parayı kaybetmeye göze alamadığınzdanmı istediniz,ek süreyi

leylek yok karşınızda kandıracağınız artık,ne halt olduğunuzu bütün millet biliyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 15 Mayıs 2009; 17:33:45 >

• Kota sınırını 15Gb değilde en azından 70-80 GB yapsalardı bu kadar yüklenmezdi kimse ... Kullanıcıların %80ni memnun kalırdı.

Orjinalden alıntı: OPTİMİST

Kota sınırını 15Gb değilde en azından 70-80 GB yapsalardı bu kadar yüklenmezdi kimse ... Kullanıcıların %80ni memnun kalırdı.

Yok hocam yok bizim bu milletimizde bu aç gözlülük, savurganlık, hiçbirşeyden memnun olmama, arıza çıkarma potansiyeli yüksek olduğundan gene kimseyi memnun edemezsin.

Dünyanın en iyi internet sağlayıcısı Türkiye'ye gelse bizim milletimiz gene çamur atacak birşey bulur.
    Steelseries Apex PRO TKL // Razer Deathadder Elite // FiiO E10K DAC/AMP // Sennheiser G4ME ONE
  • quote:

Birşeyi eleştiriyorsan kabul etmiyorsan onun daha iyisinide yapamıyorsan katlanmasını bilicen.
    Sürekli mızmızlık şunla bunla bu işler çözülmez.
    Alt yapın 4mbit'i mi kaldırmıyor toplarsın imzanı verirsin yetkililere yapmazlarsa davanı açarsın. Bu işler bu kadar basit.

Artık insanların bu yakarışları, doyumsuzluk, özellikle BİLİNÇSİZ KULLANICI kitlesi beni çileden çıkartıyor adamın pc'sine virüs giriyor TTnet'den biliyor. adamın download yaptığı server 50kbps limit koymuş TTnet'den biliyor. Eğer hakikaten net'in normalken ve önlemlerini alıp denetimi yaptıysan ve bir sorun varsa açarsın arıza kaydını bırakırsın olayı çözerler ben şahsen yaptığımda yaklaşık 1 saat içinde sorunumu hallettiler.

Fiyatlar belki hakikaten pahalı ülkemizde ama TTnet değilki bunu yapan diğer yandaş internet sağlıyıcılarının bir kısmı TTnet üzerinden alıyor.
    Kendi internetini sağlıyanlarda arada büyük bir fark yaratmıyor.

Senin bunun olabileceğine inanıyor musun?
    Adamlar gözümüze soka soka 8Mbit'e kadar diye ibre koydular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bomanti -- 15 Mayıs 2009; 16:53:36 >

• 128 den beri kullanıyorum adsl yi telekomdan bu kadar dangalakça açıklamayı ilk kez duyuyorum kazıklasalar bile saygılı bir şekilde kazıklıyorlardı. Yüksek fiyatlara internet verdikleri varken adı sınırsız olan paketlerden çok indirme yapanlara ''İSTİSMARCI'' dediler. Adamın hakkı isterse 500 gb indirir. Bizi senelerce 128,256 gibi hızlara mahkum edip o kadar çok para aldılarki asıl istismarcı kendileridir.

Orjinalden alıntı: HeNRy__

ben ttnet yetkilisi olsam bu sayfaya girince utancımdan yerin dibine girerim
    onlarda gelip burdaki konuları inceliyorlar ama demekki utanmıyorlar
    demekki gasp kapkaç üçkağıt işinde deneyimliler

demekki insan tarafsız olmayınca böyle yorum yapıyor eğer ben t.telekom yetkilisi olsam bu aydan itibaren tüm sınırsız tarifelere 50 gb sınır koyardım dua edin benim elimde değil
    ayrıca merak ettiğim bir şey var ayda 200-300 gb indiren'lerin indirdikleri kanunen yasalmı? yoksa yavuz hırsız ev sahibini bastırır olayı hem emek hırsızlığı yapıp hem'de yaygaramı koparıyorlar bilen biri açıklarsa bizde öğreniriz

quote:

Kota sınırını 15Gb değilde en azından 70-80 GB yapsalardı bu kadar yüklenmezdi kimse ... Kullanıcıların %80ni memnun kalırdı.

Yok hocam yok bizim bu milletimizde bu aç gözlülük, savurganlık, hiçbirşeyden memnun olmama, arıza çıkarma potansiyeli yüksek olduğundan gene kimseyi memnun edemezsin.

Dünyanın en iyi internet sağlayıcısı Türkiye'ye gelse bizim milletimiz gene çamur atacak birşey bulur.

Ne alakası var arkadaşım, vatandaş verdiği paraya en iyi hizmeti istiyor haklılarda. Diğer ülkelerin altyapıları ve sağladığı hiznetler ile Türk Telekomun sağladığı hizmetler ortada. En azından hizmet veremeyecekse , müşteriyi kandıracak şekilde kampanya yapmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 15 Mayıs 2009; 16:57:57 >

• 8mbit . 15gb lik uygulama cok eksik yani su sekilde gelistirilse daha mantikli olacak.

Kota 30gb olacak ve kota asildiginda hiz 1mbite dusecek boyle olsa bu tarife mantikli karsilanabilirdi.Ama hem 15gb hemde hiz 512kb ye dusmesi tam bir fiyasko bence bu yeni tarifeyi ciddi anlamda gozden gecirmeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 15 Mayıs 2009; 16:58:35 >
  • 512 Kbps Yerine 1 Veya 2 Mbps'ye Düşmesi Daha Uygun. Gerçekten Sınırsız Kullananlar Çok Feci Sömürüyo. Ayda 300-500 Gb İndiriyolar Buda Diğer Kotalı Kullanıcalara Haksızlık Oluyo. Onların Yüzünden Fiyatlarda Aşağıya Çekilmiyo. Aslında Telekom Bi Yerde Haklı Gibi Görünüyo. Herkes Bencilliğini Bi Tarafa Bırakıp Düşünmeli Bence.. Katılan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

512 Kbps Yerine 1 Veya 2 Mbps'ye Düşmesi Daha Uygun. Gerçekten Sınırsız Kullananlar Çok Feci Sömürüyo. Ayda 300-500 Gb İndiriyolar Buda Diğer Kotalı Kullanıcalara Haksızlık Oluyo. Onların Yüzünden Fiyatlarda Aşağıya Çekilmiyo. Aslında Telekom Bi Yerde Haklı Gibi Görünüyo. Herkes Bencilliğini Bi Tarafa Bırakıp Düşünmeli Bence.. Katılan ?

Kampanyanın şekillendirilmesi şart ama, dediğin gibi insanlarımızın biraz düşünmeye ihtiyacı var ve burda forum sayfalarında değil şikayetlerimizi organize olup protesto ederek çözmemiz lazım. Forumda 3-5 topic açarak TTnet'e bela okuyarak bunları çözemeyiz.

• Ne demek istismarcı kardeşim? Adam 120-130 tl para verecek 32 mbit VDSL alacak sonrada istismarcı demesinler diye bir şey indirmeyecek. 99 tl verecek 8 mbit alacak sonra bir şey indirmeyecek. Ne güzel bir iş beee.

quote:

Allah aşkına sen neyi savunuyorsun? adam 15gb üstü download yapana istismarcı diyor. ayda 500gb download yapan varmış. varda bu % kaç? zaten abonelerin çok büyük bir kısmı kotalı. desene şuna ben herkese 8mbit sınırsız bağlantıyı adam gibi sunabilecek altyapıya sahip değilim. bunu örtmek içinde size istismarcı diyorum(benim ortalama aylık downloadım 45gb). burda telekom milletin gözünün içine baka baka dalga geçsin siz memnun kalın oda yetmezmiş gibi çamur atmayın falan deyin. her insanın koyun koyun yaşama özgürlüğü olduğu gibi kendisini enayi yerine koymaya çalışanada ses çıkarma hakkı vardır.
    Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır!
    Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur !!!

• quote:

Orjinalden alıntı: gsaray15

Ne demek istismarcı kardeşim? Adam 120-130 tl para verecek 32 mbit VDSL alacak sonrada istismarcı demesinler diye bir şey indirmeyecek. 99 tl verecek 8 mbit alacak sonra bir şey indirmeyecek. Ne güzel bir iş beee.

Yok öyle birşey arkadaşım. 99tl verirsen istersen 1.5tb indir karışan yok...

O kural 49tllik tarife için geçerli..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.