Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom denen rezil firma hiç bir işe yaramaz, daha ön başvurumu bile iptal edemeyen bir firma. Halen telekurye ile çalışıyor yolaldıkları kargolar ortada yok. Çöplük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • what
  • türktelekomda öyle bişey yokki
  • Guzel ama bu tt her istedigimizde bize vuruyor akn kaldirdi fiyatlari taban yapti simdi upload allah yardimcimiz olsun insallah bir yerden yine yedirmeye kalkmaz bu millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 9 Nisan 2020; 11:47:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mpolat35 kullanıcısına yanıt
    İşte zaten yakarsa bu dünyayı evden çalışanlar yakar. Biz genciz sakalımız yok diye sözümüzü dinlemiyorlar ama kodomanlar isyan ederse düzen değişir.

Geçen enpara mhsini aradım. Evden çalışıyorlar. İnternet üstünden konuşuyorlar, bazısı adsl kullanıyor çünkü sesi gidip gidip geliyor sesi düzgün olan vdsl veya fiber kullanıcısı belli.

Şimdi bu çalışanlar isyan etse iş değişir işte.

Birde hükümet yetkilileri bu işten mağdur olursa tamamdır. Değil 1 tane altyapı bakanı değişmek 10 tane bile değişseler hararetlerini kesmez

• kablonet(uydunet) kullanan arkadaşlar ne yapıyor şuan? (100mbps tarifesindeyim. saat 7 ile 12 arası 24'e düşüyor hız. şuan evde dizi izleyen falan var.)
    TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 9 Nisan 2020; 12:4:32 >
  • Mailler atıldı.(Çok bir umudum olmasada)

Twitter üzerinden yazıldı.

Hadi bakalım hayırlısı.
  • 1 2 ms pingi olan supwronline mi kullanıyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • download hızının %20 si kadar upload hızı olması gerekli
  • Bu internet harika bir para basıyor. İşin içine devlet bile giremiyor, taksilerden beter bunlar. O yüzden size o upload'ı vermezler!
  • Bu arada yanlış bilgi yaymayalım superonline'ın yurtdışında upload hız kısıtlaması yok yurtdışınada 20 mbps upload yapılıyor. Frankfurt test sonucu :

• Ulan 2 mbps internet hızım var bu hızı beğenmiyorsanız ne diyeyim size :D
  • Adam dogru soylemis. Ben de akknin kalkmamasini istiyordum. Cunku biliyordum ki cikan yasayi ya 10 yasinda cocuk yazmis ya da bilerek kotali internete alkislar esliginde dalga gecer gibi bizi goturecekler. Akknin kalkmasi bizim yararimiza olmadi ki.

• 5 gb dosyayı sabah 8 de bıraktım şu saat oldu halen yülenmemiş lanet olsun ttnet

• konudaki hızları görünce benim modem kendini imha etti şimdi telefonun neti ile bağlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adeleks -- 9 Nisan 2020; 13:29:22 >
  • Mailler atıldı umarım dönüşler güzel olur.
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Bende kablonet’im bizde böyle bir şey yapalım, cidden 50mgbit internetim var ama 5 upload yüzünden eziyet çektiriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    açın bir tane konu destek verelim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.