Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir türk telekom çalışanı olarak söylüyorum bu iş biraz yaş inşallah yükselir ama
  • ALLAH düşmanımı bile Türk Telekom'un eline düşürmesin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi altyapısını kullanan firmalar yarı fiyatına daha hızlı ve daha düşük ping sunuyor.
    fiyatları hizmetleri
    hepsi çöp !
  • garibanın yüzü gülürmü
  • uLtRaMaRiNe kullanıcısına yanıt
    Yusuf kıraç donanimhaber'e katıldı da bizim mi haberimiz yok ?
  • yıllardır TTnet kullanıyorum Aldıgım hız ortada sene 2020 ama aldıgım hız şaka gibi gerçekten tek iyi yanını söylicek olursam eğer oyunlarda ping değerim düşük oda olmasaydı internet falan kullanmazdım benden 10 dakika uzaklıktaki arkadaşım 35mb hız alırken benim ödedigim para onunla aynı 400 kb la dosya indiriyorum TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    17a'da 20 mpbs sorun olmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende toplu mail attım ve twitterdan dm attım.

Umarım en azında 10 mbps'de olsa gelir.

• Ben de fiber 35/5 türk telekom kullanıyorum. Maili attım hadi hayırlısı. Umudum yok pek ama. Dur bakalım...

• Destek olmak ve sesimizi duyurmak için yorum yapıyorum minumum 5 mbps upload hızı verilmeli
    16 mbps download - 5 mbps
    35 mbps download - 10 mbps
    50 mbps download - 15 mbps
    100 mbps download - 30 mbps

5 sene öncesinde AKN kalksın diye uğraşmıştık imzalar kampanyalar bimerler cimerler
    başardık dedik kaldırdılar kurtulduk derken fiyatlar gereksiz yere arttı.

Emin olun yukarıdaki rakamları yazarken bile sanki onların elinden yazmaya çalıştım sanki korkuyormuşum gibi bilmiyorum ama normalde dünya geneline baktığımızda türkiye gibi bir ülkenin
    altyapısı bilgi ve iletişim çağında bu rakamları kaldırması gerek.

içimden geçen download hızlarının yarısı kadar upload ama yukardaki rakamlar için sesimi duyuracam.
    bu benim kendi düşüncem siz ne düşünüyorsunuz

umarım ilerde bu forum simetrik internet için aynı başlıkları açacaktır

BAŞARACAZ İNANIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankorhan -- 9 Nisan 2020; 23:44:41 >

• Hani kablonetciler nerde onlarda mail atsin.

• Puahhshs hersene telekom konusu benden de selam söyleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Senin matematiğin ne güzel öyle vah vah.

Senin seviyene düşemem.

Sen ayçiçek yağını yurt içinden alıyorsun.Ama malesef bütün internet trafiğini Avrupa ülkelerinden ithal ediyorsun işte aradaki fark budur.

2 yıl önce sen 2019'da olabilirsin ama biz halen 2018'deydik.

2 yıl önce dolar kuru 3,7-4 lira arasındaydı şu anda 6,5-6,8 arası git gel yapıyor.

Ben sadece sana Ayçiçek yağından örnek verdim her yıl fiyatı artıyor ama senin maaşında artıyor aynı oranda.

Diyeceksin Avrupa ülkeleri böyle avrupa ülkesi şöyle Avrupa birliği arasında geçen trafik benim bildiğim kadarıyla ücret alınmıyor bazı peering noktalarında çok cüzi bir miktar trafik başına alınıyor diye biliyorum.

Türk lirası dolar karşısında veya euro karşısında zaten eriyor keza trafik boyutu da aşırı fazla olduğu zaman bu internet ücretleri pahalı değil olması gerektiği gibi sadece upload hızlarının düşüklüğünden yakınıyoruz.

Bu kadar yeterli olacaktır sanırım matematik dehası kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 9 Nisan 2020; 4:44:35 >

• Destek
  • Nereye mail atacaklar malesef kablonet eski çağ'da kaldığı için dilekçe yazıp fax çekmelerini istiyor.

Günümüz teknolojisinde BTK'ya şikayet etmek daha doğru olur.

Firmaların çoğunda bile fax kalmadı artık.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum inşallah sonuca ulaşırız.
  • furkankorhan F kullanıcısına yanıt
    16 mbps adsl ise zor. Vdsl olması lazım en az ki dediğiniz hızlar verilebilsin.

• hala 10 mpbs olsun diyenler var 10 mbps upload mı? Bu devirde bu hız çok düşük! En az 20 Mbps olması lazım! Ama bu şuan imkansız en az bi 10 sene sonra belki yapar telekom...
  • Türk telekom dan bir mok olmaz arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.