Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8Mbps olarak gözüküyor modem arayüzünde ama hala 3.40-3.80 mbps arası çıkıyor testlerde.
  • TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

TT 35MBPS VDSL tarifesini kullanıyorum hala upload 3mbps de herhangi bir artış olmadı beklemedeyim bakalım..
  • desteklerinizi ttnet genel müdür yardımcısına twit atarak bekleriz. kendisi uploadı ne yapacan diye sordu?

buyrun https://twitter.com/krc_ysf/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 17 Nisan 2020; 14:50:31 >
  • Bende de herhangi bir değişiklik söz konusu değil hatta modemi yeniden başlattım aynı upload hızım.
  • Arkadaşlar bu akşam yeni kampanya planlıyoruz desteklerinizi verirseniz minnettar kalırım upload bizim hakkımızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Arkadaşlar bu akşam yeni kampanya planlıyoruz desteklerinizi verirseniz minnettar kalırım upload bizim hakkımızdır.
    tam destek. BTK ile Cumhurbaşkanlığı iletişimide etiketleyelim.

Şuan TTNET Müd. Yrd. twitlere cevap veriyor, ama hepsine değil.
    https://twitter.com/krc_ysf/with_replies
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Cimer btk ulaştırma ve altyapı bakanlığı , twitter her yerden desteklerinizi bekliyorum.

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı herhangi bir değişiklik yok hala.
  • Millenicom kullanıyorum. Dün 3.5 falan çıkıyorken şimdi yükselmiş. Bilgi amaçlı belirtmek istedim.

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]
  • Evet ne yapıyoruz ? nerelere ne yazıyoruz beklemeyelim...
  • benim upload hala 4mbps gözüküyor. 100mbps vdsl2 kullanıyorum. müşteri hizmetlerini aradım evet 4 gözüküyor ama bölgesel olarak yükseltiyor yapabileceğimiz bir şey yok dedi. AMA söylediğine göre bu 8mbps hızın 20gb kotası varmış. daha sonrasında hız 4mbps düşürülüyormuş. olmasa da olur yani eğer böyleyse
  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    şimdi de kenan imirzalıoğlu'nu oynatıyor fark ne ?
  • her pakete 4/1 oranında upload getirilmeli bu her insanın minimun bir ihtiyaci

100 mbit fiberi var 25 yerine 50 mbit istiyorsa onada hizmet verilsin atıyorum %30 daha fazla ödesin
  • Türk telekom paket paket 1 mbps arttırarak bu işin sorununu çözdü.

• Cimere başvurdum gene böyle konu konu bölünerek olmaz birleşelim her TC vatanadaşı üstüne düşen görevi yerine getirmeli örnek metin duruyor yağdırın meili yağdırın elinde sonunda diz çökecekler inanın başvuru numrası şu 2001795244

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 23 Nisan 2020; 17:34:16 >
  • arkadaşlar uploadları 18 temmuzda düsürmüşlerdi. okullar tekrar acılınca internet e yeniden yıgılma olucak.tekrar uploadları artırlmaları icin kampanya yapalım.
  • İyi tarafından bakalım, TT 4ü 5 yaptı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar işyerinde tt fiber 50mb dl/5 mb upload var acaba parasını yani ücretini ödeyerekte mi upload hızını arttıramayız ? arayıp soran oldu mu daha önce internet sitesinde öyle bişey göremedim uploadı mutlaka arttırmam gerekiyor daha önce evde superonline fiber de arttırabiliyorduk diye hatırlıyorum ekstra para ödeyerek
  • lido kullanıcısına yanıt
    Ttnette upload arttıramazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.