Şimdi Ara

TT Net Yeni Kampanyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet sitesindeki kampanyalar şöyle bir baktım...
    Sonuç neredeyse tüm kampayaların bitiş tarihi 31 Mart olarak geçiyor.
    Bu durumda yeni kampanyaların Nisan ayı içerinde gelmesini beklemek mümkün müdür?
    Fikrileriniz ve deneyimleriniz neler?

• Geçtiğimiz sene 31 mart'ta sona eren 3'ü 1 arada kampanyasından hemen yararlanayım dedim ve yararlandım. Sonuç olarak kampanya bitiş tarihi her ayın başında 1 ay ertelendi ve 31 kasım'a(yanlış hatırlamıyorsam) kadar sürdü. Yani kısacası o kampanyaların hepsinin tarihi uzar bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkocan

Geçtiğimiz sene 31 mart'ta sona eren 3'ü 1 arada kampanyasından hemen yararlanayım dedim ve yararlandım. Sonuç olarak kampanya bitiş tarihi her ayın başında 1 ay ertelendi ve 31 kasım'a(yanlış hatırlamıyorsam) kadar sürdü. Yani kısacası o kampanyaların hepsinin tarihi uzar bence :)

ah o kampanya bi daha gelse
  • bende 59x24 ay 20mb hipernete gectm sizce pahalımı ?
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Telefon ücreti içerisinde mi? Eğer içerisindeyse uygun sonuçta akk 75gb ve 20 mbit. Şuan 8mbit alabilen yerlerin 67 tl ödediğini düşünürsek..
  • TTNET yeni aboneliklerde artık NETLİMİTSİZ paketleri kaldırdı..

Artık bütün abonelikler 16 mbps ye kadar hızla açılıyor..

Artık ADSL modem kampanyaları sona erdi..

FİBER MODEM verilecek artık müşterilere..

Fiyatlarda çok değişiklik yok
  • quote:

Geçtiğimiz sene 31 mart'ta sona eren 3'ü 1 arada kampanyasından hemen yararlanayım dedim ve yararlandım. Sonuç olarak kampanya bitiş tarihi her ayın başında 1 ay ertelendi ve 31 kasım'a(yanlış hatırlamıyorsam) kadar sürdü. Yani kısacası o kampanyaların hepsinin tarihi uzar bence :)

Bizde bu kampanyadan yararlanmıştık. Yakında bitmek üzere. Şu an için en uygun kampanya bizler için hangisi acaba. Bizimle beraber geçen komşularımıza çok değişik fiyat söylüyorlar. Bir de şu tabletli kampanyaya geçemiyormuyuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 3ü bir arada olan kampanya dahılınde bende gecen yıl gırmıstım mayıs ayında sona eriyor şu anda hangi tarifeye gecebiliyoruz.. ayrıca verdikleri tivibu yu da iptal ediliyormu..
  • s.volkan kullanıcısına yanıt
    Mesajınıza istinaden ben de internet sitelerine göz attım. 8 mbite kadar olan bütün paketler kalkmış, minimum 16 mbit hız görünüyor. Ben Aralık ayında 1 yıllık taahhütle 8 mbite kadar internet aldım, şu an 16 mbit internet alan aboneler de benim ödediğim ücreti ödüyorlar fakat ben 8 mbit kullanırken, onlar 16 mbit kullanıyorlar. Böyle bir adaletsizlik olabilir mi, aklım almıyor!

Yakın zamana kadar sorsam; "hattınız 16 mbit hızı desteklemeyebilir, o yüzden almamanız daha sağlıklı olacaktır" diyorlarken, bugün herkese 16 mbit verebilecek altyapıyı nasıl sağladılar, merak ediyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Mesajınıza istinaden ben de internet sitelerine göz attım. 8 mbite kadar olan bütün paketler kalkmış, minimum 16 mbit hız görünüyor. Ben Aralık ayında 1 yıllık taahhütle 8 mbite kadar internet aldım, şu an 16 mbit internet alan aboneler de benim ödediğim ücreti ödüyorlar fakat ben 8 mbit kullanırken, onlar 16 mbit kullanıyorlar. Böyle bir adaletsizlik olabilir mi, aklım almıyor!

Yakın zamana kadar sorsam; "hattınız 16 mbit hızı desteklemeyebilir, o yüzden almamanız daha sağlıklı olacaktır" diyorlarken, bugün herkese 16 mbit verebilecek altyapıyı nasıl sağladılar, merak ediyorum açıkçası.

Valla aynı dertten bende muzdaribim..

Ancak yakın zaman içerisinde bizler içinde kaldıracaklardır bu 8mps yi..

Ama sene sonu %7 zam koyunca mı açıklarlar bu hız artışını bilmiyorum

• 8 Mbps'lik paketler zaten yeni bir taahhüt yapana kadar kullanabiliyorsunuz, ardından kaldırılacak.
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Bu durumun mevcut taahhütlü kullanıcılara bir faydası yok. Kazığı yiyen yine biz olduk. Hakkaniyetli davranmak istiyorlarsa; bütün 8 mbite kadar tarifelerin 16 mbite ya da desteklenen en üst hıza geçmesi gerek.
  • quote:

Bu durumun mevcut taahhütlü kullanıcılara bir faydası yok. Kazığı yiyen yine biz olduk. Hakkaniyetli davranmak istiyorlarsa; bütün 8 mbite kadar tarifelerin 16 mbite ya da desteklenen en üst hıza geçmesi gerek.

TTNet'in amacı zaten hizmet değil, daha fazla kazanç. Bu Türkiye genelinde ADSL kullanıcılarının sadece %10 ile 15'lik bir kesimi 16 mbps kullanabilecek durumda ama 16 Mbps üzerinden 69 TL ya da 72 TL kazanacak. Zamanında 8 Mbps içinde böyle yapıldı, ilerde yine aynısı olacak.
  • quote:

Herkese 16 vermiyolar 16 üzerinden kişi kaç alabiliyosa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conqueror0619 kullanıcısına yanıt
    Herkesin 16 mbit alamadığını ben de biliyorum. Altyapıya bağlı olarak hız değişiyor fakat geçen yıl foruma da ekleyip, bilgi aldığım hat değerlerimin, 12-13 mbite kadar hızı desteklediğini bazı arkadaşlar söylemişti. Geçen süreçte belki hattım daha iyi duruma da gelmiş olabilir, bilemiyorum. Ben hattım en azından 12-13 mbit desteklerken, neden 8 mbit kullanayım? 10 gb lık bir dosyayı indirmeye başladığınızda, o 8 mbitin üzerine eklenecek olan 4 mbit hız, büyük bir zaman kazancı olarak geri dönüyor. Herkesin bağlantısının, alabileceği azami hıza yükseltilmesi adil bir hareket olacaktır.
  • efkan kullanıcısına yanıt
    Taahhütüm bitti iptal ettirmek için aramıştım 8 mbit internet + telefon + tivibu aboneliğimi yenilediler ve geldiği zaman FİBER interneti 39 TL'ye vereceklerinin sözünü verdileri devam ettirdim tahhütümü. Siz de iptal birimiyle konuşun mevcut internet hızınızı ve aldığınız ücretleri şuanki ödediğim tarife ücretleri: 39 TL internet 8mbit sınırsız(+8mbit tivibu için verildi) + 5TL telefon + 14,99 Tivibu (ilk 2 ay bedava)

Sonuç olarak iptal birimiyle konuşmadan önce sizi arayıp 69 TL'ye satmaya çalıştıkları paketi, tahhütünüz bittikten sonra diğer hizmetlere geçmemeniz için 58 tl'ye verebiliyorlar. İkna birimi diye adlandırılan birim ile konuşmanızı tavsiye ederim
  • quote:

Taahhütüm bitti iptal ettirmek için aramıştım 8 mbit internet + telefon + tivibu aboneliğimi yenilediler ve geldiği zaman FİBER interneti 39 TL'ye vereceklerinin sözünü verdileri devam ettirdim tahhütümü. Siz de iptal birimiyle konuşun mevcut internet hızınızı ve aldığınız ücretleri şuanki ödediğim tarife ücretleri: 39 TL internet 8mbit sınırsız(+8mbit tivibu için verildi) + 5TL telefon + 14,99 Tivibu (ilk 2 ay bedava)

Sonuç olarak iptal birimiyle konuşmadan önce sizi arayıp 69 TL'ye satmaya çalıştıkları paketi, tahhütünüz bittikten sonra diğer hizmetlere geçmemeniz için 58 tl'ye verebiliyorlar. İkna birimi diye adlandırılan birim ile konuşmanızı tavsiye ederim

Telefondan ikna servisine bağlanamıyorsak bizim burada Üsküdar Telekom Müdürlüğü'nde randevu sistemi filan olmalı. Tam 1 gün boyunca elimde numara ile bekledim ve sıra gelmedi. Vakitte olmuyor, yani mecburen 68 TL'ye mecbur olucam gibi. Şu 1 Mayıs gelsin, yeni tarifelerden sonra bakıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

quote:

Telefondan ikna servisine bağlanamıyorsak bizim burada Üsküdar Telekom Müdürlüğü'nde randevu sistemi filan olmalı. Tam 1 gün boyunca elimde numara ile bekledim ve sıra gelmedi. Vakitte olmuyor, yani mecburen 68 TL'ye mecbur olucam gibi. Şu 1 Mayıs gelsin, yeni tarifelerden sonra bakıcam..

kesin gelir mi yeni tarifeler mayısta

telekom iptal bölümüne gitsek neler veriyorlar şuan ?

hızı keşfet kampanaları 30 nisana kadar uzatılmış

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hizi-kesfet-kampanyasi-hipernet.aspx

ayrıca hipernet paketleride hala duruyor
    hipernet kalkacak diyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 10 Nisan 2014; 14:09:23 >

• Arkadaşlar şu an mevcut fiber internet abonesiyim. Taahhüdüm yakında bitecek. İnternette takip ettiğim 2 kampanya var. Birisi 59 TL samsung tabletli diğeri 65 TL ye next pandoralı. Bu kampanyalara geçebiliyormuyuz. Yukarıda konuşulan mevcut fiyatları düşündüğümüzde bence gayet avantajlı.

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Ikili-Avantaj-Kampanyasi.aspx
  • avea nın yılbaşı woops kampanyası 31 ocak a kadardı sanırım mart sonuna kadar uzatıldı

avea ttnet aynı şirket eğer kampanya tutulursa uzatablilrler bu adamların sağı solu belli olmaz

ama btk da fiyatlarda düzenleme yapmış sanırım belki onu yansıtıp farklı kampanyalar çıkarabilirler

http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/kk.php?ID=726
    http://www.tk.gov.tr/mevzuat/kurul_kararlari/kk.php?ID=727

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.