Şimdi Ara

TT Lethilion ve son oyunları. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Im Legend !

quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

quote:

Trdeki çilingirler toplanmis gene. Plat bile olmayan adamlar gelmis Diamond üstu adama laf ediyorlar.

Laf edilmeyecek gibi değil diyedir :D

Kendileri yapabiliyormu acaba ? Adam oraya kadar gelmiş. Hadi bakalım aralarından kim Türkiyenin en iyi takımlarının arasına girip Türkiyeyi temsil etme şansını elde edebilir ?

Birinin eleştri yapması için o seviyedemi olması lazım sence ? O zaman bir oyuncuyu başka bir oyuncu devleti başka bi devlet takımı başka bi takım eleştirsin yargılasın ? Bu ne kadar mantıklı gelir sana bilemem ama bi düşün derim. Tamam sana da hak veriyorum dh'nın ne oldugunu da biliyorum bir ton kendini bilmez cocuk sacma sapan mesajlar atıp sacma sapan eleştriler yapıyor ama düşüncen gerçekten yanlış. Bunu bu forum olarak düşünmezsen sadece hak verirsin zaten

• @im legend kafan çok güzelmiş güle güle kullan kardeşim.
  • yandık. keşke yurt dışına diamond adam göndermesek çelincırdan seçmeler yapsalar? bence en iyisi oyle olurdu eminim Turkiyede daha iyi adcler var..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Trdeki çilingirler toplanmis gene. Plat bile olmayan adamlar gelmis Diamond üstu adama laf ediyorlar.

Laf edilmeyecek gibi değil diyedir :D

Kendileri yapabiliyormu acaba ? Adam oraya kadar gelmiş. Hadi bakalım aralarından kim Türkiyenin en iyi takımlarının arasına girip Türkiyeyi temsil etme şansını elde edebilir ?

Birinin eleştri yapması için o seviyedemi olması lazım sence ? O zaman bir oyuncuyu başka bir oyuncu devleti başka bi devlet takımı başka bi takım eleştirsin yargılasın ? Bu ne kadar mantıklı gelir sana bilemem ama bi düşün derim. Tamam sana da hak veriyorum dh'nın ne oldugunu da biliyorum bir ton kendini bilmez cocuk sacma sapan mesajlar atıp sacma sapan eleştriler yapıyor ama düşüncen gerçekten yanlış. Bunu bu forum olarak düşünmezsen sadece hak verirsin zaten

Benim lafim elestirenlere degil. bu çogu konuda gorebilecegin gereksiz gereksiz yorum atanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın eğlenceli maçlar bizi bekliyor bakalım dp yenebilicekmi. Bu arada lethilion keşke kendisini birazcık daha geliştirebilseymiş ama turnuvada daha iyi oynar diye düşünüyorum
  • çokta kötü düşünmemek lazım sonuçta bu takım dreamhack görmüş bir takım değişiklikler olsada çok sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum yarın ellerinden geleni yapacaklardır. naruyla fab lane'i alırlarsa, bot lane karşıyı beslemediği sürece oyunu alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ_QK

Abi kimse kusura bakmasında Holythot - Lethillion bot lane i west diamond ranked game de bile ezmeyi kazanmayı bi kenara bırak ezilir :D Lethillion cidden iyi bi adam, zaten TR de işler böyle yürüyor 3-5 kişi Onur abi Onu abi dedi diye tuttular Lethillionu koskoca Gamescoma çağırdılar.Yazık günah verilen emeklere.Türkiye de bu yüzden saedece e-spor değil, hiç birşey gelişmiyor.Profesyonellik sıfır.Aman arkadaşım darılmasın , aman şöyle demesinler, aman pro adc bulursak smdi turnuvadan sonra tamam senle işimiz bitti diyemeyiz mantığından sırf bi turnuvalık Lethillion aldılar . YAZIK GÜNAH !! Sadece Lethillion da değil Holythot ta kötüler kötüsü.Tek iyi yanı heralde Holyphoenixle iyi anlaşması mı desem Holyphoenix çok iyi bi adc onun yanında lane de sırıtmıyo mu desem bu basit turnuvalarda.Bilemedim.

Darkpassage ın en etkili oyuncusu Holyphoenix bana göre, o yok bot lane facia olacak bu turnuvada, jungle da yeni zaten :( Kimse hayal kurmasın.Dua edelim Dark Passage iyi oynasın yeter.Gerçi takım oyununu iyi oynuyorlar haklarını teslim etmek gerek.

Adamlar Türkiye şampiyonu ve pro bir adc.ye mahçup olmamak için mi Onur'u aldılar? Bu kafayla yorum falan yapma mümkünse. Adamlar uzun süredir oynadığı jungler.ın gözünün yaşına bakmıyor neymiş tamam seninle işimşz bitti diyemezlermişmiş. Allaallaaaaahh

• Hayir, ama insanlarin once ilahlastirilip sonra yerden yere vurulmasina karsiyim. Yakin bir doneme kadar herkes DP yi ezip gececek bu adam deniyordu. Macta kaybedince simdide rezil edecek yer arar olduk. Benim tavrim buna karsidir, yoksa kimsenin fani degil taraftari bile degilimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promito

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

quote:

quote:

Az sonra lethillion fanlari basar burayi lethillion kisisel olarak iyi biri olabilir ama oyuncu gozuyle hic sevmem cok pozisyon hatasi yapan ve nerde ne yapcagini bimeyen bi oyuncu

TT yeni ADC si için başvuru almıştı neden başvurmadın sen daha iyisini biliyorsun madem?

Sende okudugunu anlamama sorunu var heralde senle polemige girmiycm sen once bnm yazdiklarimi bastan oku aklinta sentezini yap sonra gel

Sen ne yazdığının farkında değilsin sanırım. Sen daha iyi değilsen neden daha pozisyon almasını bilmiyor, nerde ne yapacağını bilmiyor diye konuşuyosun? Söylemesi kolayda oyun içinde yapabilmek biraz mesele o söylediklerini. TT hiçmi oyuncudan anlamıyordu da bunca zaman oynattı adc olarak onu. Ama sen ondan çok daha iyisin nerde ne yapılacağını biliyosun onu izleyip iyi sentezlemiş yanlışlarını şıp diye bulmuşsun.

Tm kardeşim lethillion çok süper oyuncu dört dörtlük pozisyon alıyor takımı çok iyi organize ediyor bi kişiyi eleştirmek için illa onun düzeyinde oynamak mı lazm o zaman seninde galatasaraylı isen sabriyi fenerbahçeli isen selçuk şahini eleştirmeye hakkın yok sonuçta onlar kadar üst düzey futbol oynamıyorsun verdiğim örneği anlarsan ne demek istediğimide anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

O adamlar siz gibi bronzdaki adamlarla eşleştirilmiyor . Biraz aklınızı kullanın.

Evet kullanalım şu aklı, karşıya da bronz gelmicek.

Belki taktiktir, adc ye oynasınlar vs diye. Farklı bi hesapla hazırlanıyorlardır belki.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az sonra lethillion fanlari basar burayi lethillion kisisel olarak iyi biri olabilir ama oyuncu gozuyle hic sevmem cok pozisyon hatasi yapan ve nerde ne yapcagini bimeyen bi oyuncu

TT yeni ADC si için başvuru almıştı neden başvurmadın sen daha iyisini biliyorsun madem?

Sende okudugunu anlamama sorunu var heralde senle polemige girmiycm sen once bnm yazdiklarimi bastan oku aklinta sentezini yap sonra gel

Sen ne yazdığının farkında değilsin sanırım. Sen daha iyi değilsen neden daha pozisyon almasını bilmiyor, nerde ne yapacağını bilmiyor diye konuşuyosun? Söylemesi kolayda oyun içinde yapabilmek biraz mesele o söylediklerini. TT hiçmi oyuncudan anlamıyordu da bunca zaman oynattı adc olarak onu. Ama sen ondan çok daha iyisin nerde ne yapılacağını biliyosun onu izleyip iyi sentezlemiş yanlışlarını şıp diye bulmuşsun.

Tm kardeşim lethillion çok süper oyuncu dört dörtlük pozisyon alıyor takımı çok iyi organize ediyor bi kişiyi eleştirmek için illa onun düzeyinde oynamak mı lazm o zaman seninde galatasaraylı isen sabriyi fenerbahçeli isen selçuk şahini eleştirmeye hakkın yok sonuçta onlar kadar üst düzey futbol oynamıyorsun verdiğim örneği anlarsan ne demek istediğimide anlarsın

Yav He He

• geçmiş olsun
  • herkesin kötü maçları olabilirde bu kadar olmaz k.g dark passage a lethillion secenegi kötü olmus adam tecrübeli diyeceksiniz ama tecrübeli kişi üst üste böyle fraglarla bitemez.
    adc secimi kötü olmus belkide ucak parası için elo boost yapıyodur
  • Lig düşmek icin bilerek feedliyor.. oyunu bıraktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

Lig düşmek icin bilerek feedliyor.. oyunu bıraktı

"TEAMRANK"
  • kötü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Kimse kusursuz degildir. Olamaz mi yani?

Lethilion eskiden yeteri kadar tecrübesi olan bir oyuncuydu fakat şu anki oynayış biçimi falan gerçekten kötü. Hiç kimse kusursuz değildir diyosun da o kadar tecrübeli biri o kadar berbat oynamamalı. Yaptığın yorumdan Bronze-Silver civarı bir ligin olduğunu düşünüyorum ben -Aslında olayı lige vurmak da istemiyorum sonuçta eğlence için de oynuyor olabilirsin- Fakat yaptığın yorum gerçekten boş olmuş. Üst üste 1-12, 2-11 falan oynamasının hiç dezavantajı yokmuş gibi konuşuyorsun. Sonuçta bu adamlar GamesCom'a gidip Tr'yi temsil edecekler -Ne kadar paiN'i yenebileceklerini düşünmesem de-. Takımlarına profesyonel bir adc lazım ve Lethilion'un bir çok eskiği var. Pozisyon alma olsun, timing olsun hepsinde yetersiz artık. Bunu sadece match history'sine bakarak da değil herkesin izlediği oyunlardan da anlayabilirsiniz yani o kadar zor değil. Başarılı olan diğer adc'ler veya takım oyuncuları hep tecrübeleri, bireysel yetenekleri ve iletişimleriyle iyi oluyorlar fakat arkadaş gayet körelmiş bir şekilde oynuyor. GamesCom'da da bronze gibi oynamaz inşallah ne diyeyim.

• Beyler adamlar türkiyeyi temsil ediyor naru ne kadarda kendini bilmişik yapsada türkiyeyi temsil ettigi için destekliyelim barı bunlar fb-gs gs-bjk fb-bjk dönmesin.!!!!
  • Yanlız dikkat ederseniz Gambit Gamingi yendi bu adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

Yanlız dikkat ederseniz Gambit Gamingi yendi bu adamlar

nerde nasıl nezaman ? video linki varmı merak ettim. bu arada tt fanı olmama rağmen dp nin de yurt dışında kazanmasınız istememe rağmen işleri çok zor en baisitinden uyum sorunu yaşıyorlardır dp nin en iyi oyuncusunun holyphonix olduğu da bir gerçek.umarım kazanırlar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.