Şimdi Ara

TT Lethilion ve son oyunları. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
2
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

Orijinalden alıntı: DoubleJift

O adamlar siz gibi bronzdaki adamlarla eşleştirilmiyor . Biraz aklınızı kullanın.

karşısınada bronze adam gelmiycek
    inşallah maçı kazanırlar ama zor

İşte onu diyorum bende burda adamlar dhden biri alalım falan diyolar onlara diyorum turnuvaya kadar kendilerini geliştirirler
  • çoğu team rank hani solo olsa adamlar trollemiştir kötü sup gelmiştir felan dicem de değil yani bakalım ne olucak bende merak ediyorum

edit: o değilde son kaybettikleri team ranked maçına baktımda karşı adc yenilmezlik hackini bulmuşhttp://www.lolking.net/summoner/euw/19472773#history

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqiratli96 -- 20 Ağustos 2013; 18:15:39 >
  • DP fanboyları yenilince suçlayacakları adamı buldular bana göre
    onun dışında let iyi oyuncudur fakat son dönemlerine bakıldığında direkt çöp olarak adlandırılabilir umarım eski performansını yakalar
  • Belkide karsisindaki rakibi cok gucluydu? Surekli harass ve poke altinda kalmis ve TF da hali ile gucsuz kaldigindan etkili olamamistir.
  • Lethilion büyük bir tecrübe bu tartışılmaz ama yeni nesilde (h2o ,killeres vb.) bir çok kendini daha iyi kanıtlamış adc var diye düşünüyorum ama reyize saygımız sonsun, Türkiyeyi o yüreğiyle, hırsıyla en güzel şekilde temsil edecektir yarın , orada. Çünkü biliyor ki , malubiyet alırlarsa bütün suç , sorumluluk omuzlarında olacaktır bana kalırsa. Herkes bodozlama , phoenix gidemedi , lethillion batırdı şeklinde yorum yapacaktır. Umarım böyle olmaz , başarılar DP
  • İşleri zor şimdi holyphonix oynayamycak mı anlamadım birşeyler kaçırmışım heralde?
  • genel olarak hepsi kötü oynamış fab, reosta falan sadece bi kişiye yüklemeyin tüm olanları.
  • fab ve reosta da baya kötü oynamış. ama belli, olası bir başarısızlıkta günah keçisi lethilion olacak.
  • Ranked team maçları kötü geçmiş baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Ranked team maçları kötü geçmiş baya.

kardeş türkiye geneli bi kesintimi oldu ? oyuna girebiliyomusunuz. facebook falan da kapandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

Az sonra lethillion fanlari basar burayi lethillion kisisel olarak iyi biri olabilir ama oyuncu gozuyle hic sevmem cok pozisyon hatasi yapan ve nerde ne yapcagini bimeyen bi oyuncu

TT yeni ADC si için başvuru almıştı neden başvurmadın sen daha iyisini biliyorsun madem?
  • Onlar normal maç degil bilerek yenildikleri maçlar. Uçak parası lazım.

Edit: Bozgun yemiş hep yenilmiş hep ne demek arkadaş hiç mi bilmiyorsunuz okuduğunuzu anlamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 20 Ağustos 2013; 18:49:47 >
  • Alışma süreci falan diyeceğim de açıklaması yok yarın maçlar başlıyor ne alışması belki westte oynuyorlardır asıl olarak da bunların açıklaması yine yok
  • BEYLER BU MAÇLARIN HEPSİ TEAM RANKED Bİ GARİPLİK VAR BU ADAMI ZORLA OYNATIYORLAR BURDA HEPSİNDE BİLEREK FEEDLEMİŞ :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunGuN

quote:

Orijinalden alıntı: illfeelbot

Ranked team maçları kötü geçmiş baya.

kardeş türkiye geneli bi kesintimi oldu ? oyuna girebiliyomusunuz. facebook falan da kapandı

Türkiye genelinde internette sorun yaşandı ama yavaş yavaş düzeliyor.

konuya gelecek olursak, lethillion kişiliğiyle on numara adam yalnız oyun kişiliğe bakmıyor. bu kadar pozisyon hatası yapan bir adc tflerde takımını 1-0 yenik başlatır. umarım ben yanılırım ve lethillion hiç görmediğim bir biçimde oyun sergiler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

quote:

O adamlar siz gibi bronzdaki adamlarla eşleştirilmiyor . Biraz aklınızı kullanın.

karşısınada bronze adam gelmiycek
    inşallah maçı kazanırlar ama zor

İşte onu diyorum bende burda adamlar dhden biri alalım falan diyolar onlara diyorum turnuvaya kadar kendilerini geliştirirler

Turnuva ne zaman biliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Promito

quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

Az sonra lethillion fanlari basar burayi lethillion kisisel olarak iyi biri olabilir ama oyuncu gozuyle hic sevmem cok pozisyon hatasi yapan ve nerde ne yapcagini bimeyen bi oyuncu

TT yeni ADC si için başvuru almıştı neden başvurmadın sen daha iyisini biliyorsun madem?

Sende okudugunu anlamama sorunu var heralde senle polemige girmiycm sen once bnm yazdiklarimi bastan oku aklinta sentezini yap sonra gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU NE LAAAANNN???
  • Birde yarın başlıyor maçları. Şimdiden geçmiş olsun. Naru olmasaydı üzülürdüm ama Naru olduğu sürece ezilmelerini istiyorum. Türkiye'yi tanıtmaları cok güzel birşey ama o kendini bilmiş insan birşey kazanmasın istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.