Şimdi Ara

TT Fiber kutusu takıldıktan sonraki süreç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen hafta cuma günü binamıza fiber kutuyu bağlamışlar müteahhit ile konuştum 1 hafta içinde gerekli testler yapıldıktan ve kablo kutuya bağlandıktan sonra altyapı gelmiş olur dedi açıkçası pek güvenemiyorum adama sizce bundan sonraki süreç nasıl gelişir ve ne kadar sürer bu arada binaya ilk fiber kablosu çektiler 2 hafta geçmeden kutuyu getirdiler. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Değerli arkadaşlar dün Türk Telekom yazılı bir araçla taşeron firma yetkilileri geldi sitenin tam ortasındaki logar kapağını açarak fiber kablolarla bir kaç işlem yaptılar oradayken sorduğumda​ max 1 hafta sonra evinize interneti nakil yaptırabilirsiniz denildi (ne kadar doğru bilmiyorum). Birde fber kabloyı kutuya bağlamışlar. İnşalla biter bu işkence. Bir de arkadaşlar son bir sorum daha olacak bu hat kutusunu fiber kutu ile mi bağlayacaklar nasıl olacak ?Bu arada teşekkür ediyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyhellriser

Değerli arkadaşlar dün Türk Telekom yazılı bir araçla taşeron firma yetkilileri geldi sitenin tam ortasındaki logar kapağını açarak fiber kablolarla bir kaç işlem yaptılar oradayken sorduğumda​ max 1 hafta sonra evinize interneti nakil yaptırabilirsiniz denildi (ne kadar doğru bilmiyorum). Birde fber kabloyı kutuya bağlamışlar. İnşalla biter bu işkence. Bir de arkadaşlar son bir sorum daha olacak bu hat kutusunu fiber kutu ile mi bağlayacaklar nasıl olacak ?Bu arada teşekkür ediyorum arkadaşlar.

hocam kutunun üzerinde TürkTelekom T11 mi yazıyor tam okuyamadım da

• sadece50 kullanıcısına yanıt

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.