|
Selamlar herkese, Artık işin içinden çıkamadığım için buraya konu açıp sesimi duyurmak istedim. Belki aramızda yetkili birileri veya yol gösterecek arkadaşlar vardır. Olay şu: İstanbul'da (Anadolu Yakası'nda) yeni bir binaya taşındık. Bina 2025 Nisan iskanlı, yani her şeyi resmi, kaçak göçek yok. Binayı yaparken Türk Telekom ekipleri binanın içine kadar o turuncu fiber kabloyu çekti. Kablo şu an binanın girişinde, sistem odasında fiziksel olarak duruyor. Uçları boşta öylece bize bakıyor, biz ona bakıyoruz. Tam 1 senedir o kablonun ucuna bir kutu takıp sinyal vermelerini bekliyoruz.
Ama gel gör ki; Müdürlüğe gidiyorum "proje yok" diyorlar. BTK'dan yazıyorum "Altyapı yok, 4.5G kullanın" diye otomatik cevap dönüyorlar. Yahu zaten altyapı vermediğiniz için mecburen Magnet kullanıyorum, dünyanın parasını ödüyorum. Kablo binanın içinde dururken "altyapı yok" denmesi resmen aklımızla dalga geçmek. Tek yapacakları gelip o boşta duran kabloyu kutuya bağlamak. Hazır müşteriyi 1 yıldır neden bekletirler anlamıyorum. İşimiz gücümüz internet üzerinden, perişan olduk. Düzenleme; Şu ana kadar şikayet ettiğim kanallar,
- Tüm sosyal medya kanalları - Linkedin'den Ebubekir Şahin beye yazma - Cimer - BTK - KDK - Bağlı olduğum belediye (kazı yasağı vs var mı diye) - Fiziksel olarak türk telekom bölge müdürlüğü + türk telekom müdürlükleri Artık ne yapacağımı şaşırmış bulunmaktayım. saygılar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flesky -- 1 Şubat 2026; 17:10:50 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler