Şimdi Ara

TT bina bilgisi bulunamadi. (Hizmet almak istiyorum alamiyorum parasiyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi yeni ev yaptirdi ailem, yeni derken 1 senedir oturuyoruz. Koyde altyapi var, bizim numara 131 sorguluyorum TT bina bilgisi bulunamadi diyor. Ama 129 numarada var altyapi gorunuyor gayet. Basvuru yapamiyorum ariyorum bilgi olmadigi icin tamamlanilmiyor. Turk telekomdan baktirdik soru yok gozukmesi lazim deniliyor.

Simdi vodafone net i aradik onlar baglattirabiliyormus ama fahis fiyata almak istemiyorum onlardan. Musterinize deger verin halledin sunu olmayan bir sey istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• binanıza hiç kablo girmediği için böyle diğer iss ler göremeyebilir. Dairenize kadar ücretsiz hat hazırlatmak ve port yok sorunu yaşamamak için bence bunu deneyin

https://forum.donanimhaber.com/telefon-veya-internet-aboneligi-olmayanlar-icin-turk-net-e-gecis-sekli-tavsiyesi-adsl-icin--125967495#125967495
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Hocam kablo cektirdik diye biliyorum eve, turk telekomda tanidiga adresle ilgili bir sorun mu var dedigimizde yok dediler. Tam bilemiyorum.

Onun disinda 192 lira aktivasyon ucreti diyorlar, hazirnet 30 eylule kadar aliyormus abone. Hazirnet olsaydi iyi olurdu ama baska aktivasyo ucreti almayan yok sanirim bir sorayim konuya tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş senin yapman gereken basit.

Turktelekom bayine gidececeksin ve ev telefonu baglatmak istedigini soyleyeceksin en ucuz ve taahhutsuz olan bir pakete muracaat edeceksin telekom ekipleri gelecek ve 2 bina yaninana kadar gelen hatti senin evine kadar getirecek telefonun baglandiktan sonra ayni gün turknete internet uzerinden ev telefonum var secenegi ile basvuru yapacaksin olay bu kadar kardeşim tabi bu süreç 1 hafta kadar sürecektir ve telekoma 1 fatura ödemek zorunda kalacaksın ama aktivasyon ücreti kadar olmayacaktır.
    Son olarak türknet geçişi yaparkende benim referans kodumu kullanırsan sevinirim.
    VLJ12QJ23OGO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erocan27 -- 3 Ekim 2017; 22:6:52 >
  • erocan27 kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon ucreti isteniyor diye duymustum gecersen 192 lira. Bu istenmiyorsa basvurayi
    Edit: yanlis anladim sanirim internet baglatmiyoruz yani? Sadece telefon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börcır -- 3 Ekim 2017; 22:24:0 >
  • Börcır kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle kardesim sadece ev telefonu icin muracaat edeceksin

• erocan27 kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkur ederim şu kod olayina da bir bakarim olursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.