Ya kabaca devletin ama Galatasaray'dan başkası ev sahipliği yapamaz.
NOKTA.
Tabi ki devletin (gsgm) tıpkı diğer tüm stadyumlar gibi. Üst kullanım hakkı Galatasaray'ın.
Ayrıca stadların kulüplere devredilmesi taslak halinde beklemekte.Gerekli düzenlemelerden sonra işleme koyulacak ve stadlar kulüplere devredilecek.
Stadların devirlerinde belli kriterler uygulanacak ve fiyat bu kriterlere göre belirlenecek. . .
bütün stad lar devletindir kiracı olarak kulüpler ordadır
2017'ye kadar devletin diye biliyorum.Paratı basan maçı oynar...Ali Sami Yen Atatürk Olimpiyat içinde aynısı söyleniyordu...
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
2017'ye kadar devletin diye biliyorum.Paratı basan maçı oynar...Ali Sami Yen Atatürk Olimpiyat içinde aynısı söyleniyordu...
Benim bildiğim kadarıyla kira ücretleri çok cûzi sembolik ücretler oluyor parayı basıp oynama gibi bi durum söz konusu olamaz Aslantepe Galatasaray'ındır ve öyle kalacaktır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _sh@!n_
quote:
bu stadlar gibi TT Arena'da devletin stadı.
mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi
quote:
Orijinalden alıntı: fifa_05
Mülk sahibi Türkiye'de tüm statlarda olduğu gibi devlet. 49 yıllığına Galatasaray'a kiralanmış.
Saraçoğlu Fenerbahçe'nin.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
Mülk sahibi Türkiye'de tüm statlarda olduğu gibi devlet. 49 yıllığına Galatasaray'a kiralanmış.
Hayır.
quote:
Orijinalden alıntı: Balotelli
quote:
O da GSGM'nin fakat Fenerbahçe'den başka kimse ev sahibi olamaz.