< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bu ufolar sıktı artık varsa da görmek istemiyorum. Bi kafanızı çalıştırın yav. Adamlar gezegenleri araştırıyor su molekülü buldukları zaman tüm dünyaya servis ediyorlar 1 ay boyunca o konuşuluyor. 144p videolarla uzaylılar geldi uzaylılar gitti. 51.bölge de artık ilgimi çekmiyor belki de oralarda dünyanın kabul etmediği etik ilkeleri ihlal eden birçok deneysel çalışma yapılıyor ufo ile de üstü kapatılıyordur. UFO yu anca sinemalarda görürsünüz. Gerçekte göreceğiniz uzaylı mikroorganizmadan başka bir şey olmayabilir. |
|
| _____________________________ |
|
Aksine mesele ticari zekası değil sefil otelde hayatı bitmesi de değil m ... N.Tesla buluşlarına ve araştırmalarına tüm belgelere vefatından sonra hemen el konuldu. Birçok proje gizli olarak bu temelde inşa ediliyor ... Yani dünya dışı olabilir de olmayabilir de Dünya kaynaklı da olabilir yeni teknolojik te ... Şahsen bir çok defa şahit oldum başkaları da gördü yani sanrı akıl oyunları da değil . Ama işte bahsetme meselesi ... Benzer şeyler birebir aynısı üstelik ... Dahası da var ama gerek duymuyorum. Dünyacı sığ mantıkla da analiz edilemez. Yani varsa neden böyleler veya neden birşeyler yapmıyorlar filan kendimizce kıt analizlerle çıkarım veya red veya yoktur veya vardır demek te saçma ... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sonu belli olmayan bir evrende bence uzaylılar var.bu arada millet fotoğraf yok diyor nerden biliyorsun belki senden saklıyorlar.ayrıca herkeste ağır olan 10 bin 15 bin dolarlık lens mi taşıyor sürekli yanında .tabi telefon normal makinalarla kötü çıkar görüntü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 22 Şubat 2026; 14:12:9 > |
|
|
İlk cümleni okudum devamına gerek yok. |
|
Nikola Tesla kadim medeniyetlerdeki yapıları inceledi birşeyler yakaladı keşfetti. Fark ettikleri üzerine türlü türlü deneyleri kadar kağıt üzerinde de ciddi çalışmaları vardır. Edison ile zıtlaşması filan belli bir zümre izin vermemesi filan bunlardan çok öte ... FBI o yüzden anında toplattı tüm herşeyini . Yani bunlar sonradan hepsi tarihi müzelerde filan yayınlanmadı :) ... Parçaları birleştirebilirsin ... UAP deniliyor ... Kapsamı genişledi ... Neden acaba ? ... Önerebileceklerim ciddi ciddi araştırmışsan 25 yıldır ara ara fazla eklenecek birşey de yoktur. Fazlası vardır ama bulamazsın açık açık ... Manyetik İtki ... Yerçekimine karşı G kuvveti gerektirmeyen araçların sıradışı manevralarına da tek açıklaması budur ... Askeri Pilotların Türkler dahil bunlara şahit olanlar vardır sivil pilotlardan da. Hepsinde ortak payda hareket manevraları klasik jet vs motorlara ait değil anında bilinen teknolojilerin en hızlısıdır filan da denilemez bambaşka çünkü ... Şahsen bunları da gördüm kümeler halinde Trump Tower yakınlarında :D ... Daha da önceleri farklı ışık hallerinde de . Ailede de görenler var hem de topluca görmüşler . Işık süzmesi mezardan yukarıya gitmiş düz şekilde lazer misali ama o yıllarda böyle bir teknoloji yokmuş 50 yıl filan öncesi ... Son yıllarda yaygın olan ortak görseller akla dünya menşeili bir teknoloji yani adı konmamış tanıtılmamış bir deney de olabilir. Herşey de olabilir. Basit doğa olayları da değil. O tür fenomenleri de biliyorum ayırt etmek gerek. |
|
Benim bahsettiğim star link yokken ve seviye olarak ta düşük yörünge uyguları gibi de değildi. Yani uydu dahil hatta tanımlanamamış veya başkalarınca bilinen gözlemlenen kişilerce bilinmeyen nice tabiat olaylarıyla da karıştırmıyorum. Başka şeyler ... |
|
Bu işleri yapsa yapsa sevgili dostum Trump gibi bir çılgın yapar |
|