Şimdi Ara

Trump'a Twitter üzerinden destek geldi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güney karolina senatörü lindsey graham, twitter'dan açıklamada:

"Twitter may ban me for this but I willingly accept that fate: Your decision to permanently ban President Trump is a serious mistake. The Ayatollah can tweet, but Trump can’t. Says a lot about the people who run Twitter."

"Twitter bu açıklamam için beni engelleyebilir ancak ben bu kadere razıyım: 

Trump'ın hesabını kalıcı askıya alma kararınız ciddi bir hata.

Ayetullah (Hamaney) tweet atabiliyor ama Trump atamıyor.

Bu durum, Twitter'ı kimlerin yönettiğine dair çok şey anlatıyor."

senatörün, trump'a karşı yapılmaya çalışılacak olan herhangi bir suçlamanın hata olacağını savunduğu bir tweet'i de var.

son olarak yine aynı senatör, iletişim düzenleme yasasının 230. bölümü için kongre üyelerine mesajı da var:

“It is now time for Congress to repeal Section 230 and put Big Tech on the same legal footing as every other company in America,”

"Şimdi Kongre'nin 230. Bölümü yürürlükten kaldırmasının ve Big Tech'i Amerika'daki diğer tüm şirketlerle aynı yasal zemine oturtmasının zamanı geldi"

böylelikle twitter'in, yasaların kendisine verdiği imkan ile yanlı bir tutum sergileyerek, ülke amerika da olsa gerek iç gerekse dış mihraklar lehine, ne derece tehlikeli bir rol oynama imkanına sahip olduğunu, tüm dünya şu an görmüş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 9 Ocak 2021; 23:46:16 >

• Twitter'ı yönetenlerden memnun değilsen yazmak zorunda değilsin.

Vatansever öfkeyi enselerinde hissedecekler Trump'a Twitter üzerinden destek geldi.. 

STAY TUNED!

#RIGGEDELECTION #TRUMP2020 #POMPEO2024 #MAGA

Trump'a Twitter üzerinden destek geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 10 Ocak 2021; 0:11:11 >
  • resim çok anlamlı geldi bana. eller açık havada olsaydı eğer, yardım gerekiyor anlamına gelecekti. o poz yeni mi acaba? tek açıklaması var o resimin. yardıma gerek yok anlamına geliyor adeta.. Trump'a Twitter üzerinden destek geldi.. 

Hiç üzülmedim,tez zamanda kendisinin banlanır umarım.Dünya=USA değil,biri bu kafalara anlatsın artık.

Anakart: MSI Carbon X870E | İşlemci: Amd 9800x3d | Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Ti | Ram: CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance | Hard Disk: Samsung 1TB 970 Curcial *2TB | Kasa: MSI Velox 100P PSU ThoughPower 1050w 80+GOLD | Monitör: Samsung 49"Odessey Oled | İşlemci Soğutucu: Cooler Master 240ML |Ses Sistemi: Razer Blackshark V2 Usb // Z906 Cerative SB ZX | Klavye: Asus ROG Strix Flare Aura | Mouse: HK Gaming Sirius-M
  • Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi yönetenlerden memnun değilsen burada yaşamak zorunds değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: letmeinnow

Ülkeyi yönetenlerden memnun değilsen burada yaşamak zorunds değilsin.

Ülkeler, ülkeyi yönetenlerin tapulu özel şirketi mi istediğine hak verip istediğine vermesin?

Twitter ise özel bir şirket, isterse herkesin hesabını siler bir tek Jack Dorsey yazar kendi blogu gibi.

Allah beyin vermiş bedava, biraz kullansan böyle sorularla gelmezsin.

Özel şirketi demedim onu sen uydurdun. Twitter'ı bu kadar saçma bir argümanla savunursan, ben de böyle örnek veririm.
    Merak etme ben aklımı kullanıyorum, memur maaşlarıyla kafayı bozmadım mesela ordan anlayabilirsin.
  • quote:

Özel şirketi demedim onu sen uydurdun. Twitter'ı bu kadar saçma bir argümanla savunursan, ben de böyle örnek veririm.
    Merak etme ben aklımı kullanıyorum, memur maaşlarıyla kafayı bozmadım mesela ordan anlayabilirsin.

Twitter özel şirket değil mi kardeş? Aklını kullanıp kullanmadığın şu 2 mesajından belli oluyor.

Yine öyle bir şey demedim. Mesajlarımı okumuyorsun. Böyle yapacaksan anlaşalım en haklı sen ol bu iş sulh içinde çözülsün.

Bu benim mesajım: Twitter'ı yönetenlerden memnun değilsen yazmak zorunda değilsin.

Bu senin mesajın: Ülkeyi yönetenlerden memnun değilsen burada yaşamak zorunds değilsin.

Benim mesajımdaki özel şirketin yerine ülke koymuşsun. Kendi yazdığı mesajı bile inkar eden tipler bile internet kullanır olmuş. Hadi git biraz daha zam iste, yeterli beslenmemekten böyle oldun sanırım.

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
    Tamam en haklı sensin interneti kapıyorum oldu mu
    Bu arada zam isteyemem çünkü öğrenciyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8645012F0

resim çok anlamlı geldi bana. eller açık havada olsaydı eğer, yardım gerekiyor anlamına gelecekti. o poz yeni mi acaba? tek açıklaması var o resimin. yardıma gerek yok anlamına geliyor adeta..  

Gene büyük oyunu bozdunuz mason mu trup

• Bence sadece hesaplarını kapatmayı değil bu adamı kesinlikle yargılamalılar.Amerika tarihine yaptıkları kara leke olarak geçti.Eğer ayağına basmasalardı 330 milyonluk ülkeyi felakete sürükleyecekti.20 ocağa kadar kazasız belasız şekilde yönetim bıden'a geçmeli yoksa çin rusya yanlıları ve onun yancıları bu işten karlı çıkar.

seçimi kaybeden trump susmasını bilmeliydi bilmediği için halkın demokrasisini twitter sağladı.Trump'a Twitter üzerinden destek geldi.. 

Yav şu patriotçular da daha böyle ciddi bir adam bulamamışlar mı Trump'a Twitter üzerinden destek geldi.. Trump ne ya, adam komedi.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.