|
güney karolina senatörü lindsey graham, twitter'dan açıklamada: "Twitter may ban me for this but I willingly accept that fate: Your decision to permanently ban President Trump is a serious mistake. The Ayatollah can tweet, but Trump can’t. Says a lot about the people who run Twitter." "Twitter bu açıklamam için beni engelleyebilir ancak ben bu kadere razıyım: Trump'ın hesabını kalıcı askıya alma kararınız ciddi bir hata. Ayetullah (Hamaney) tweet atabiliyor ama Trump atamıyor.
Bu durum, Twitter'ı kimlerin yönettiğine dair çok şey anlatıyor." senatörün, trump'a karşı yapılmaya çalışılacak olan herhangi bir suçlamanın hata olacağını savunduğu bir tweet'i de var. son olarak yine aynı senatör, iletişim düzenleme yasasının 230. bölümü için kongre üyelerine mesajı da var: “It is now time for Congress to repeal Section 230 and put Big Tech on the same legal footing as every other company in America,” "Şimdi Kongre'nin 230. Bölümü yürürlükten kaldırmasının ve Big Tech'i Amerika'daki diğer tüm şirketlerle aynı yasal zemine oturtmasının zamanı geldi" böylelikle twitter'in, yasaların kendisine verdiği imkan ile yanlı bir tutum sergileyerek, ülke amerika da olsa gerek iç gerekse dış mihraklar lehine, ne derece tehlikeli bir rol oynama imkanına sahip olduğunu, tüm dünya şu an görmüş oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 9 Ocak 2021; 23:46:16 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Mesajlarımı okumuyorsun. Böyle yapacaksan anlaşalım en haklı sen ol bu iş sulh içinde çözülsün.
kullanıcısına yanıt
Hızlı