Şimdi Ara

True Blood Hakkındaki Düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu : True Blood, 7 Eylül 2008 tarihinde yayımlanmaya başlanan, fantazi içerikli dram türündeki ABD yapımı bir TV dizisi. Dizi yazar Charlaine Harris'in Sookie Stackhouse Serisi veya Güney Vampirleri Serisi olarak adlandırılan kitap serisini temel almaktadır. ABD'de kablolu TV kanalı HBO'da yayımlanan dizi, HBO ile birlikte yapımcı Alan Ball'un Your Face Goes Here Entertainment isimli şirketi tarafından üretilmektedir.[1] Ekim 2008 itibariyle birinci sezonu devam eden dizinin ikinci bir sezonu için de anlaşma sağlanmış [2] ve çekilmiştir.
    Dizide ABD'nin güneyinde, Louisiana eyaletinde bulunan Bon Temps isimli küçük (kurgusal) bir kasabada vampirler ve insanların birlikte yaşamaya başlaması, aralarındaki etkileşim konu edilmektedir. Dizinin baş kahramanları Sookie Stackhouse (Anna Paquin) isimli telepatik (insanların düşüncelerini okuyabilen) bir garson kız ile aşık olduğu Bill Compton (Stephen Moyer) isimli bir vampirdir.[1][3]^.3.sezon içinde anlaşma sağlanmıştır ve 3.sezonda Bir Türk gençde kadroya dahil olmuştur Ali Gönenç Ünver adındaki oyuncu bir vampir olarak karşımıza çıkacaktır...

True Blood izleyen arkadaşlar var mı? Ben izliyorum ve Sezon 2 e geçmiş bulunmaktayım şuan.
    Dizi pek sürükleyici değil fakat git gide sürüklemeye başlıyor. Ayrıca 1.Sezon 12.Bölüm, 1'den 12 e kadar anlarsınız ya öyle olmayan bir sahne yok . Her bölümünde var Dizi gerçekten ilginç bir dizi. Kasabadakiler vampirleri biliyorlar Dizideki güzel kızlardan bahsetmek bile istemiyorum. Git gide güzel kızlar geliyor . Kimine göre zaman kaybı kimine göre değil tarzdan bir dizi.

Sookie ve Bill ikilimiz
    Sookie bir barda çalışır ve barın kapısından içeri bill'in girmesiyle onun vampir olduğunu anlar ve ona olan duyguları tutkuları birden kabarır ver herşey değişmeye başlar. İşte o zaman sookie ve Bill arasında birşeyler olmaya başlamıştır. Kısaca kendimce özetledim

Tara
    Kendisinin ağzı çok bozuktur ve içinde olduğu ruh hali sayesinde kendini kimseye sevdiremiyor. Bozuk ağızlı ve o kadar güzel olmayan kızımız Tara. İlerleyen bölümlerde işi pişiriyor tabikide.

Oyuncu Kadromuz
    Sağ baştan : Sam, bilmiyorum, Sookie, Eric, Tara, Bill, zenciyi hiç sormayın kendisi gay dir. En sondaki de Jason. Filmin başından beri bütün kızlarla yatan arkadaşımızdır kendisi. Sağlıklı bir yaşamı var maşallah

Kendimce Anlatmaya çalıştım arkadaşlar. Tavsiye ederim izlemenizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 5 Şubat 2010; 20:42:59 >

• 1 sezon çok sürükleyiciydi bence
    2 sezon da güzel ama favorim 1 (:

o gay dediğin zenci dizide ki en kral eleman
  • Valla Chuck'a kaptırdım gidiyom herbolum heyecanlı surukleyici 3.sezon geçicem bu gece inş

Eğer oneriyorsan bunada başlarım konusu nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AprilThe1st -- 5 Şubat 2010; 6:56:30 >
  • The Vampire Diaries izliyorum bu diziyi de merak etmedim değil açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsea

Valla Chuck'a kaptırdım gidiyom herbolum heyecanlı surukleyici 3.sezon geçicem bu gece inş

Eğer oneriyorsan bunada başlarım konusu nasıl ?

Öneriyorum kesin izlemelisin. Chuck'ın da yeni sezonunu bekliyorum sabırsızlıkla.

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

1 sezon çok sürükleyiciydi bence
    2 sezon da güzel ama favorim 1 (:

o gay dediğin zenci dizide ki en kral eleman

Evet en kral eleman ama kimi sahneleri rahatsız edici İleri sardım vallahi ya

Filmin konusunu en başa ekledim arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

The Vampire Diaries izliyorum bu diziyi de merak etmedim değil açıkçası.

Bu diziye izliycem fakat daha bitirmem gereken 6 dizi daha var . Hatta daha fazlası

• Gece açtığım için gören olmamıştı tekrardan canlandıralım izlemeyen arkadaşlarda görmüş olsunlar
  • 3. sezonu taa haziranda çıkıyor ama benim dizideki favorim Kraliçe'dir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evohe

3. sezonu taa haziranda çıkıyor ama benim dizideki favorim Kraliçe'dir

True Bloodan bahsediyor isen Kraliçe kim yahu sanırım daha tanışmadım ben onunla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

True Bloodan bahsediyor isen Kraliçe kim yahu sanırım daha tanışmadım ben onunla

2. sezonun sonlarına doğru çıkan, havuzlu bir villada oturan, vampirlerin Kraliçesi ablamız. Jessica ya benzemekte.
  • dinlerken anlamakta en çok zorlandığım dizilerdendir. başlarda salak oldum resmen. hem aksan çok farklı, hem de ağzı bozuk, argo. ilk sezonu vardı, izledim. sonrası bakalım ne zaman elime geçer
  • İlk sezon fena değildi.İzlenecek kalitedeydi en azından.Ancak 2. sezon çok kötüydü bence.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

quote:

2. sezonun sonlarına doğru çıkan, havuzlu bir villada oturan, vampirlerin Kraliçesi ablamız. Jessica ya benzemekte.

Hani şu 1.sezonun sonlarında çıkan hatun hatta tara yolda kaza yapıyordu bu hatun onu alıyor eve getiriyor kocaman evi falan var o mu yoksa ? Sam i tanıyor hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Neden Tv Dizileri bölümüne bakmıyorsunuz
    http://forum.donanimhaber.com/m_27133204/mpage_1/key_true%2Cblood/tm.htm

İyi o zaman durma şikayet et kardeşim tamam. Zaten böyle durumlarda muhakkak birisi çıkar hemen şikayet eder. Durma sende şikayet et konu yanlış yerde diye. Arkadaşlarımıza artık sorularda soramaz olduk. Dersinki sende sormak için gerekli yer burası değil iyi tamam derim bende.

• izliyorum baya güzel bir dizi . HBO yapımı oldumu izlicen zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

izliyorum baya güzel bir dizi . HBO yapımı oldumu izlicen zaten

HBO nun bu tür başka dizileri varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.