|
Araç an itibariyle 5. Yılını ve 75.000km sini doldurdu bundan sonra periyodik bakımını 10.000 km ye düşürücem ve bir sonraki bakımda engine flush yapmayı düşünüyorum ama kullananlar 2 ye bölünmüş memnun olanlar ve şikayet edenler şikayet edenlerin %99 u yağ kaçağı başlattığını söylüyor Biraz araştırdım ve ürün kesinlikle işe yarıyor, zaten yağ kaçağının oluşma sebebide ürün işe yaradığı için oluyor. Şu şekilde normalde yağ kaçırması gereken yere yağ zamanla çamurlaşmış ince bi tabaka seriyor ve yağ kaçağı olmuyor motoru temizlediğimizde o balçıklar gittiği için yağ kaçağı olabiliyor Ürününün çalışma prensibi nötr bir madde yağdaki karbonu çekerek balçık yap inceliyor ve yüzeyden çözünüyor bir kaç video izledim adam motor yağını boşaltıp 4 litre mazot veya gaz yağı koyup 10 dakka çalıstırıyor zift gibi geri çıkıyor 4 litre mazot koyanlar var :) Sizce kullansam yağ kaçağı oluşma riski çok fazla mıdır yoksa çok eski araçlarda mı yağ kaçağı görülür kullananlar gözlemlerini belirtebilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt