Dünkü olayda haklısınız; hd kanalda sorun olsa bende de olurdıu. Bugün ki biraz şüpheli. Merkezi sistemler sıkıntu; işçilik, kablo kalitesi, en önemlisi çanak. 10-20 daireli apartmana 90 lık çanak komedi. 120 üstü şart. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (8. sayfa)
-
-
-
Cihazınıza şifre girin
1000001000000000
-
Hocam smart TV'ye giriliyor mu kii
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hd 2 kanaldan biri avrupaya kadar yayın yapıyor, onlara yayın gitmesin diye (lisans falan işte) o kanalda yayın yok..biss şifresi girseniz bile yayın yok sadece bilgi ekranı var..
diğer HD kanal malum tartışma konumuz sinyali iyice düşürdüler, komşu ülkeler izlemesin diye onda şifre yok..
SD kanallardan biri dediğim gibi yine avrupaya yayın yapıyor o yüzden yayın yok aynı olay..diğer SD ise biss şifreli ise ve şifreyi girersen maç açılıyor çünkü onun sinyal daha yüksek..
-
smart tv markası ne, bendeki giriliyor
-
Galiba Arçelik tv'lerin bazı modellerinde var. Ama Arçelik kullanmadığım için buradan tarif edemem. TV'nin marka modelini google'a yazarak araştırın isterseniz.
-
Dostlar marka Philipsquote:
Orijinalden alıntı: serkanguzel_Galiba Arçelik tv'lerin bazı modellerinde var. Ama Arçelik kullanmadığım için buradan tarif edemem. TV'nin marka modelini google'a yazarak araştırın isterseniz.
Birde yanlış mı anlarım bilmiyorum ama çok çok iyi sinyal alanlar mı izliyor şuan,pek mesajjarınızı okuyamadım af ola
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 1 Temmuz 2024; 21:57:53 >
Önce sinyal var mı diye bakın... Malum sinyal olup - olmaması tesisatın kalitesi ile direkt ilintilidir. Sinyal varsa, tv'nizde de şifre girişi de varsa, girip izlersiniz.
-
Bu veriler merkezi sistemden sinyal diğer tp lere göre oldukca düşük anten ayarı iyi olmayan lnb ayarı iyi olmayan kabloda kayıbı olan sinyal sorunu yaşayabilir 2 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu trt gücü kıstıktan sonra bu sorun ortaya çıktı etrafta çokfazla sinyal sorunu yaşayan insanlar var diğer 3 frekansta olan 2 sd 1 hd yayında şifrelenmiş durumda trt bu sinyal kısma işinden vazgeçmesi gerekiyor çok kişi yarın maçı seyredemeyebilir
-
-
Benim odanın kablasunda sıkıntı var %78 di sanırım sinyal bu yüzden.smart TV de şifre girişini bulamadım.neyse IPTV den izlerim artık maçları😁
milletin vergilerini gümleten trt, türkiye'de türk izleyicilerine yayını hiçbir şekilde veremiyor, herkesde sorun var, hala tesisat bilmem ne diye tutturuyorlar, delirir misin kanser mi olursun tımarhanelik vakalar resmen
-
-
Merhaba,
Portekiz maçını izlemek için yarım saattir uğraşıyorum.Samsung TV de kurcalarken saçma bir şekilde çözdüm.Denemekte fayda var.
Ayarlar - Tüm Ayarlar - Yayın - Uzman Ayarları - Uydu Sistemi - LNB Gücü bunu kapatıp tekrar açın , bende yayın geldi.Umarım işinize yarar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün fransa belçika maçını 30 dk izleyebildim sonra birden yayın gitti.
trt1-trt1hd-trt spor hd sinyal yok hatası verdi ve maçı izleyemedim, 1 saat ayarlarla uğraştım lakin hala sinyal yok hatası alıyorum,
kanalın listede olması ama yayının olmaması sanki dediğimiz gibi kanal kaynaklı sorun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşten eve geldim bir baktım yayın yok.TV de TRT1 ücretli kanal olarak gözüküyor yani şifreli.Kıbrıs’ta yaşıyorum nasıl çözebilirim bunu ?
Edit:Tüm TRT kanalları çekiyor sadece TRT1 ve TRT1 HD de yayın yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 1 Temmuz 2024; 23:4:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şifre doğru mu? Arçelik kullanıyorum trt frekansına bu biss kodunu girdim ama yine sinyal yok
biss anahtarı bölümünde program kimliği diye bir şey var orası 10601 gözüküyor ondan mı bilemedim
-
Bazılarında çekiyor,bazılarında çekmiyor.serkan hocamın dediği gibi heralde tesisat ve uydu sağlam olanlar izliyor şuan bir tek sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X