Şimdi Ara

TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
407
Cevap
9
Favori
75.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Blok

• Benim çanağım balkonda kendim LNB takıp kabloyu çektim. Bir yıldır da öyle kullanıyorum.

Sinyal%100 ve Kalite %74, hatırlıyorum da kalite önceden %95 idi. Türksat muhabbeti ayrı TRT ayrı bi rezillik.

Bilgisayarın yanına PC koydum yeminle bu Akıllı televizyon reklamlarından bıktığım için, tepem atarsa oradan açıyorum herşeyi.

Şimdi TRT gidik diğer tüm kanallar babalar gibi devam ediyor. Keleğin TRT'de olduğu bariz ortada zaten.

Bir süre önceye kadar her şeyi TRT'den izledik şimdi mi çekmeyeceği tuttu? Yayına da yağmur etkisi oluyordu glitch yaşayıp duruyorduk ekranda.

Neyse bi TRT için birbirinizi yemeyin beyler, sorun kimden kaynaklanıyor tespitte niye bu kadar uzattınız anlamadım?

• TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi maçlarında da böyle olursa vay halimize.

• Sinyali kısmışlar çok az çekiyor. SD den izleniyor. Diğer frekansda şifreli.

Sanırım çözmek için bizim yapabileceğimiz bir şey yok

• sinyal yok uyarısı alanlarv o o kanala biss şifresi girsinler başına sade bir eklenecek örnek 10000000 gibi.

• Ben de izleyemiyorum. Tüm kanallar cam gibi ama TRT1 yok. Tesisatım yeni lnb taş gibi yeni aldım. SD için frekans nedir? Bu devirdebir de uzaya adam gönderiyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

• Ben şunu farkettim. Bazı uydu alıcı cihazlarda sinyal seviyesi örnek veriyorum %50 nin altında ise görüntü vermiyor. Ama bazıları %39 bile olsa geleni direk veriyor. Fark burada oluşuyor.

Yoksa her gün aynı seviyede olan LNB bir anda dönmedi. Evet bende çok uğraştım. Hatta bugün LNB frekansı ayarlamak için usta çağıracak kadar sinirim bozuldu. Ancak diğer bütün frekansları %90+ gösterince boşuna ustaya para vermekten vazgeçtim.

İptv den devam. Tarayıcı üzerinden izlenmiyor kitleniyor sitesi. Uygulamayı denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 1 Temmuz 2024; 15:48:36 >
  • İşte biz buna "alt eşik seviyesi" diyoruz. TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

Bu mesajımda bahsetmiştim ;

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159007483

• arkadaşlar Turksat üzerinden şifresiz yayın yapan 4, şifreli yayın yapan 1 adet (digiturk) TRT 1 yayını var..

TRT 1 SD 11096 H 30000 (biss şifreli ama şifreyi girseniz bile maç saati yayın yok)

TRT 1 SD 11957 V 27500 (biss şifreli, kanal açılmıyor ise biss şifresi girerek maç saati izleyebilirsiniz)

TRT 1 HD 11054 V 30000 (biss şifreli ama şifreyi girseniz bile maç saati yayın yok)

TRT 1 HD 11794 V 30000 (şifresiz tamamen açık, maç izlenebilen kanal ama malum sorunlu tek frekans)

TRT 1 HD 11305 V 30000 (Digiturk ün kendi şifreli kanalı..sadece digiturk üyeleri izleyebilir)

biss şifresi başında 1 olmak üzere yazabildiğiniz kadar sonuna 0 eklemek 1000000000000 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 1 Temmuz 2024; 17:58:16 >
  • TRT Batı tarafı sinyali %79+%69 arası düşüş var..Dogu tarafı %55+%60 düşüş

• Daha düne kadar 11794 deki frekans ile bütün maçları izlerken bugün hiç bir şekilde açılmıyor TRT 1 şuan

• Bu sefer komple patladılar herhalde

Lnb ve çanaklarınızda sıkıntı yok yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz aramıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cg-TR83 -- 1 Temmuz 2024; 19:59:0 >
  • ttrapper kullanıcısına yanıt

hadi frekansı kıstın onu da anladık da; kıstığın frekansı daha da düşürüp 0 a çekmek nedir yahu..40 dk maçı izledim son 5 dk daha da düşürdüler..harbiden suyunu çıkardı artık..TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM TRT1 SİNYAL YOK SORUNU MERKEZİ SİSTEM 

• cg-TR83 kullanıcısına yanıt

sinyali kural gereği düşürdüler..benim tv %67 ile yakalıyordu..anlaşılan küfür yemek hoşlarına gidiyor ki onu da düşürdüler komple gitti yayın..hayır bana bunun kimse mantıklı açıklamasını yapamaz..

ulan LNB ayarı yapsan yaptığın LNB ayarı da işe yaramıcak bi daha ayar gerekiyor..napalım 180 cm çanak mı takalım

• Bizde de durum aynı. Trt 1 tamamen gitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11794 lü frekans seviye 91 kalite 67 olarak sorunsuz çalışıyordu maçın 40. Dakikasında patladı. 2 koyun güdemeyen yandaşları doldururlarsa böyle olur yazık çok yazık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların avrupa maçlarını tabii üzerinden ücretli yayınlama düşüncesi çık aklımdan..Hakkaten olabilir aslında tımarhanedeyiz sonuçta.

• umut3513 kullanıcısına yanıt

tesisattandır(!) altın kaplama uydu kablosu, paslanmaz titanyum çanak anten lazım..bir de uzayda kullanılan maddeden yapılmış LNB ile yayını alabilrsin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.