Eğer Riera başlattıysa mümkünse Rieracılar kendini imha etsin. Bir sayfa geri gitsem papazın çayırı. KADIKÖY adlı arkadaşın mesajlarından daha beter mesajlar uplarım
Fragmanda gösterdikleri eğer gerçekse ikiside takımdan gönderilir.
yalnız o görüntüler umarım gerçek değildir.vahim olan görüntülerin gerçek olması değil onun trt'nin eline nasıl geçtiği sorusunun cevabıdır
Fragman harbi gerçekse cok fena. Ben bir tane vurup sermistir yere diyordum ama girmişler birbirlerine.
Eger onlar gercekse bizim soyunma odasinda demir parmaklik var ... Bu kadar dusmanimiz var ya helal olsun
Hacılar yapmayın bizim soyunma odasının kapısı demir parmaklık mı?
Muhtemelen ABD'deki eyalet hapishanelerinin birindeki bir kavga...
Valla video gerçekse -ki gerçek gibi duruyor- birbirleribe paldur küldür girmişler öyle tek bir vuruş yok ortada. Hem Riera vuruyor, hem Melo vuruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PS3!BF3!
Hacılar yapmayın bizim soyunma odasının kapısı demir parmaklık mı?
Muhtemelen ABD'deki eyalet hapishanelerinin birindeki bir kavga...
Haklı bence.
abi siz ne saçmalıyorsunuz soyunma odasında demir parmaklığın işi ne.Tamam anladık hani Flash Tv'de varda ondan böyle bir düşünceye girmişinizdir ama biz de ne işi olsun.
Görüntüdekilerin Melo ve Reira olduğunu sanmıyorum.Çok hızlı geçiyordu seçilmiyorlardı.Eğer onlar olsa görüntü durdurularak verilirdi.
ikisi de birbirine vuruyor gibi gözüküyor bakalım tamamında ne olmuş ona göre yorum yapalım
TRT tamamen seyirci çekmek için boks kaseti koymuş yayına
SS aldım, adamların olayı anons etme şeklinde bakın