Şimdi Ara

'Trolleyesim' var ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda hiçbir şeyi umursamadan, trolleyesim, sarkazmın dibine vurasım var ancak, felsefe bölümünün aktif bir üyesi olduğumdan dolayı oluşturduğum imajın çizilmesinden endişeleniyorum. Bir gün felsefe bölümünde "ciddi" mesajlar yazdığımda "trollük" yüzünden ciddiye alınmayacağımdan da korkuyorum. Tavsiyeleri alayım.

• İmzana''bu hesap iki kişiliktir''yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli troll yapacaksan aç bir fake hesap. Yok milletin sinirini bozmaya Yönelik olacaksa lütfen yapma

• Benzeri aklıma gelmişti. "Troll" yazmayı düşünmüştüm günün belli saatlerinde. Varoluş hakkında bir mesajı yazan kişinin imzasında "troll" yazması saçma olur diye vazgeçtim. Eski mesajlarda gözükmeseydi, sadece yazdığım yeni mesajlarda olsaydı bunu yapardım. Güzel fikirmiş, teşekkürler. @Jessara

Fake hesap açacaktım ama, telefon bulamıyorum. @-RüzgarGibiGeçti-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 17 Ocak 2016; 2:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Kaliteli troll yapacaksan aç bir fake hesap. Yok milletin sinirini bozmaya Yönelik olacaksa lütfen yapma

sinir bozmak derken?
  • Felsefe bölümümü var ? İlk kez duydum gidip biraz felsefe yapalım.

Edit: Bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 17 Ocak 2016; 8:14:27 >
  • Oha üye olurken telefon mu istiyorlar rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yani hiçbir şeyi umursamadığın kısmı doğru değil

Bu kadar büyük endişen varsa hiç bulaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 17 Ocak 2016; 8:38:19 >
  • Evet arada bir bana da geliyor yapmadığım şey değil . Yüksek lisans, doktora bölümlerinde ciddi tavsiye yazılarım var ama konu dışında saçmalayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 17 Ocak 2016; 8:39:23 >
  • Oh sen de troll ol, o da olsun, öbürü olsun. Bütün genç ve parlak beyinler troll olsun. Forumu kaderine terk etsin.
    Şaka şaka sen ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Oh sen de troll ol, o da olsun, öbürü olsun. Bütün genç ve parlak beyinler troll olsun. Forumu kaderine terk etsin.
    Şaka şaka sen ol.

Hocam imzanda gelmiş geçmiş en büyük troll var sen ne konuşuyon genç beyinler falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.