Şimdi Ara

Tristana nın passivesi ne işe yarıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birde build olarak atack ve critical buildmi önerirsiniz

• level arttıkça attack range artıyor. her türlü ad carry buildi olur ama çok fazla attack speed kasmamaya dikkat et yoksa ilk skilli ziyan edersin
  • Infinity Edge, Phantom Dancer gibi bildiğin AD carry buildi.
  • Infinity Edge, Phantom Dancer hangi itemi önce almanı önerirsin ben ilk oyunumda grubum kötüydü 1 öldürdüm 3 öldüm diğerleri benden kötü 14 ölen 0 ölen katarina var

Şöyle diyim phantom alırsam ölmem movement hızından dolayı ötekisindede öldürürüm sanırım criticleri güçlendiriyor

Yinede önerinizi alıyım hangisini önce alıyım

Tristana yı yeni denedim gerçekten çok iyi bi champion heimerdinger kadar seviceğimi düşünmezdim Annie kabusundan kurtulduk
    İstediğim gibi kaçak dövüşçü en büyük korkum fiziksel savaşçıların dibime girip hunharca vurması Tristana vurdurtmuyor yararlı skilleri sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 27 Haziran 2011; 2:32:02 >
  • Passive'i nasıl okuyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

Passive'i nasıl okuyorsun ?

pasif diye okuyorum ama yazarken passivei diye yazmam
  • pasivinin ne olduğunu öğrenmek için google translate build için mobafire
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vaal Orb tam olarak neye yarıyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yanlışım yoksa 5 lwl de asheden 11 lwlde cait ten fazla rangesi oluyor yanlışım olailir
  • Locodoco çok tristana oynuyordu, ilk önce ie yani infinity edge sonra armor penetration çıkıyordu, Last whisper ya da The Black Cleaver olabilir. Daha sonra phantom dancer ve banshee's veil çıkıyordu. Bot olarak da magic resist alıyordu ama sanity geldikten sonra attack speed bot alıp cloak and dagger itemini çıkmak da mantıklı olabilir.
    Pasifin ise range artırıyor yukarda söylenmiş, level 18 de 703 rangin oluyor, en iyi late game carry'si tristanadır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armadaxster

Locodoco çok tristana oynuyordu, ilk önce ie yani infinity edge sonra armor penetration çıkıyordu, Last whisper ya da The Black Cleaver olabilir. Daha sonra phantom dancer ve banshee's veil çıkıyordu. Bot olarak da magic resist alıyordu ama sanity geldikten sonra attack speed bot alıp cloak and dagger itemini çıkmak da mantıklı olabilir.
    Pasifin ise range artırıyor yukarda söylenmiş, level 18 de 703 rangin oluyor, en iyi late game carry'si tristanadır bence.

Katılıyorum son cümleye. Oyun sonunda tf ile karşılaşmıştım. O daha bana vurmak için yaklaşırken ben onu öldürdüm Baron falan alırkan içeri girmeden saldırıyor, çok güzel bir pasif.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.