Şimdi Ara

Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU]

Platform: PC
    Geliştirici: Frozenbyte
    Tür: Platform, Aksiyon, Macera

Frozenbyte'ın bugüne kadar 7 milyondan fazla satan Trine serisinin yeni oyunu duyuruldu. Trine 3: The Artifacts of Power PC için duyuruldu. Oyunun henüz açıklanmaya platformlara da geleceği belirtiliyor. Muhtemelen Playstation 4 ve Xbox One'da da bu oyunu göreceğiz. 2015 yılı içinde çıkacağı söylenen Trine 3: The Artifacts of Power'ın ilk videosunda yine harika grafikler görme şansı yakalıyoruz. Ayrıca seride ilk defa 3. boyut da oynanışa etki ediyor. Bazı sahnelerde 2 boyutlu düzlem yerine oyun doğrudan 3. boyuta geçiyor. Geliştiriciler yine de bu konuyu tadında bırakmışlar gibi görünüyor. Oyun görsel ve oynanış yönünden serinin önceki oyunlarına benzerken maceramız zindanlarda, ormanlarda, deniz kıyısında ve su altında geçecek. Aşağıda oyunun ilk tanıtım videosunu bulabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Trine_3_Harika_Bir_Video_ile_Duyuruldu-77159.htm

Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU] Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU] Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU] Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU] Trine 3: The Artifacts of Power (2015) [ANA KONU]

Bu mesaj XanthiN tarafından düzenlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 2 sini çok beğenmiştim en kısa zamanda çıkar umarım.
  • Birinci ve ikinci oyun o kadar ödül almasına, sevilmesine rağmen, grafik tarzı da çok güzel olmasına rağmen hiç sevmemiştim. Yanlış anlamayın bu tarz oyunları severim ama Trine'ın oynanışı beni aşırı derecede sıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Birinci ve ikinci oyun o kadar ödül almasına, sevilmesine rağmen, grafik tarzı da çok güzel olmasına rağmen hiç sevmemiştim. Yanlış anlamayın bu tarz oyunları severim ama Trine'ın oynanışı beni aşırı derecede sıkmıştı.

ne yanlış anlaşılması hocam.ona bakarsan bende cod bf gta tarzını hiç sevmiyorum.
    bana olacak trine,Oddworld.sykrim,resident evil,uncharted bu tarz oyunlar olsun başkada bişi istemem :)
  • Trine müthiş bir oyundur. İlk iki oyunu zevkle oynadım. Üçüncüyü de heyecanla bekliyoruz. Video'da 3D olan bazı sahneler görüyorum umarım oyunun ilk iki serisindeki havayı bozmazlar.
  • Müzikler çok iyi.
  • serinin muhteşem atmosferinde kaybolmayı sevenler "ori and the blind forest"ı da denemeli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha 1-2 yi oynamadım üçünü birden oynarım artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf oyun müzikleri için bile bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane geri döndü
  • Buna türkçe yama koymamışlar. İlerde gelir umarım.
  • Dün 1.5 gb lık Güncelleme geldi optimizasyon sorunları ortadan kalktı 1080p de en yüksek ayarlarda vysnc açık sabit 60 FPS ile oynayış harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun çıktı
  • Oyun nasıl olmuş alınır mı?
  • Harika bir oyun,böyle oyun yapımcıları kesinlikle desteklenmeli.
  • Oyun 10 numara olmuş arkadaşlar, türü seven kesinlikle kaçırmasın.
  • Oyunu deneme fırsatım oldu en az ikinci oyun kadar başarılı. =)
  • Keşke türkçe çıksaydı ama bu korsan kullanım oranıyla zor.
  • Oyun eskisi gibi degil, çok zor oynanabilirlik aşırı düşmüş, daha bölüme başlar başlamaz tıkanıp kalıyorsunuz... Zevk sıfır...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.