|
|

|
|
Arabanızın trim sesleri canınızı mı sıkıyor? Bu gıcırtılı ve can sıkıcı sesler, sürüş deneyiminizi bozabilir ve arabanızın görünümünü bozabilir. Bir trim sesi ustası ile bu sorunları kalıcı olarak çözebilirsiniz.
Trim sesleri, kapı panelleri, gösterge paneli ve diğer iç bileşenlerdeki gevşek veya hasarlı parçalardan kaynaklanabilir. Bu sesler, sürüş sırasında titreşim veya sürtünme nedeniyle oluşur.
Ankara'da trim sesi giderme konusunda uzmanlaşmış bir trim ustası bulmak önemlidir. Bu profesyoneller, araba trim sesi tamiri konusunda deneyimlidir ve sorunun kaynağını doğru bir şekilde teşhis edip çözebilirler.
Kaliteli bir trim sesi ustası, çeşitli trim sesi giderme tekniklerini kullanır. Gevşek parçaları sıkabilir, hasarlı parçaları onarabilir veya gerekirse yeni parçalar takabilirler. Ayrıca, kapı trim sesi nasıl giderilir gibi konularda bilgi ve deneyime sahiplerdir.
Trim sesi giderme, aracınızın değerini artırabilir ve sürüş deneyiminizi iyileştirebilir. Uzman bir trim sesi ustası ile çalışarak, gıcırtılı seslerden kurtulabilir ve arabanızın içini yeni gibi hale getirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 14 Temmuz 2020; 10:21:25 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 14 Temmuz 2020; 14:23:0 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 25 Ekim 2021; 7:55:39 > |
Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
|
|
Merhaba sorunu çözdünüz mü dediğimiz sesi? Biraz zaman geçmiş ama. Benim 2012 model nissan xtrail aracımda da sizin dediğiniz yerde aynı dediğiniz devirlerde zırıltı sesi geliyor. Eskiden yoktu yeni başladı. Zırıltı bazen zarıltıya dönüşüyor. Çok da sökülebilecek yerler değil oralar bir de sesin tam nerden geldiği belli değil. Siz ne yaptınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
valla ben artık dayanamayıp ses gelen yerlerin birleşimine ufak ama kalın etkili bişeyler sokup sıkıştırdım, bu sayede oynama yapmayıp ses çıkaramıyorlar. görüntü olarak kötü olmasın diye renkli kullandım. |
|