Şimdi Ara

Treyarch:COD 5 Multiplayerı COD4'ten Daha İyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Speaking to VideoGamer.com Treyarch senior producer Noah Heller said that World at War's multiplayer "feels much better than any Call of Duty I've had a chance to play".

Kaynak

• daha kötü diyecek hali yoktu ya.kimse kendi oyununu kötülemez heralde
  • Modern temadan sonra yine WW2 ye dönülmesi bizim için attan eşşeğe düşme gibi bişey oldu bence.

Hangi akla hizmet WW2 yapıyorlar ki hala oyunu, Modern-Warfare ne kadar tutmuştu halbuki, hala deliler gibi oynanıyor online'ı.
  • Dayanmıyo Dayanmıo Ahh ! Bana Birşeyler Oluyor ! Kalbim Daha Fazla Dayanamayacak ! Dünya Gözüyle CoD5 Multi Yapamayacağım !
  • Yalan.
  • cod 4 online serverleri daha çok uzun bir süre boşalmaz..gerçekten çok güzel cod4 online..
  • ya zaten hemen hemen aynı sadece 2.dünya savaşı ve eski silahlar farklı.yoksa genel anlamda multisinin kötü olacağını zaten düşünemezdik.köpek çağırma ve seviye atlamada 75 olmuş sanırım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    COD 8 MW3 TR YAMA VAR MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten WWII da oynayacak oyuncu bulamayacakları için serverlar boş olacak
  • Cok Emin Konusma Derim.
    Çok ama cok cok cok iyi hatırlıyorum modern warfareye geçince herkez firmaya salaklık yaptı,igrenc olucak,kimse oynamıyacak... hep böyleydi yorumlar bekleyelim görelim derim gerilla taktikleri , ormanların yanması fln farklı olucak kontrolleride rahat yaparlarsa tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 20 Ekim 2008; 22:09:39 >
  • A.B.D ' nin fantezilerini konu alan savaş oyunu oynamaktansa adam akıllı 2.Dünya Savaşı'nı içeren oyunlar oynamayı tercih ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoSS_228

A.B.D ' nin fantezilerini konu alan savaş oyunu oynamaktansa adam akıllı 2.Dünya Savaşı'nı içeren oyunlar oynamayı tercih ederim.

• quote:

A.B.D ' nin fantezilerini konu alan savaş oyunu oynamaktansa adam akıllı 2.Dünya Savaşı'nı içeren oyunlar oynamayı tercih ederim.

2+2=4
  • quote:

+1907 WW2 herzaman tercihimdir ama Almanlarla oynayamadıkdan sonra birşey fark etmiyor
  • COD4'ten iyi mi, değil mi o konu piyasaya gelince belli olur bence.. Ama gerçekten iyi olursa da bir Online grubu kurulur başlasın online geceler. WW2 veya modern savaş pek ayırım yapmam
  • quote:

Şu forum Hayatımda hiçbir mesajı alıp +1 yazmadım, yazmayı da istemedim.

İlk kez bu mesajı gördüm bunu sonuna kadar hakeden mesaj olarak.

+111111
  • oyundaki mevcut temayı beğenmedim. cod4 bence daha iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.