| 

Bu akşam başıma gelen olay, sizleri de bilgilendirmek istedim. Saat 9 civarı yemek siparişi verdim, 9.30da kurye kapıma geldi canlı takipten bakıyorum. Adam kapının önünde 30 saniye durdu bastı gitti. Zile vs basılmadı kesinlikle. Hemen canlı yardıma bağlandım, heralde adresi şaşırdı diye. Canlı yardım kuryenin bana ulaşamadığını ve bu yüzden gittiğini iletti. Nasıl ulaşamadığını, zile basılmadığını sorduğumda rahatsız etmemek için zile basmadığını, bir defa arayıp ulaşamayınca gittiğini söyledi. Hemen geri gelsin, olur mu öyle şey dediğimde daha 1 dakika olmasına rağmen yemeği imha ettiğini ve geri getiremeyeceğini söylediler. Para iadesi sorduğumda yemek siparişlerinde para iadesi de yapamayacaklarını ilettiler. Özetle bildiğiniz Trendyol kuryeleri hırsızlığa başlamış, Rahatsızlık vermemek için zile basmıyor ve yemeğini yiyip para iadesi yapmıyorlar. Hem iş yerimin öğle yemeklerini, hem de kendi şahsi siparişlerimi trendyoldan geçen biri olarak uygulamayı şu dakika sildim, sizler de açık açık dolandırılmak istemiyorsanız dikkat edin derim.  | 

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı