|
Trendyol Teslimat noktasından al 50/20 indirim kodu kazan

-
-
Böyle bir şey var da ben nedense bulamadım teslimat noktası.
-
birader kafayı mı yediniz 20 lira indirim için şu ortamda yapılır mı bu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşuna bakmayın, Trendyol Man ve Trendyolmilla'da geçiyor sadece.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şıh HazretleriBoşuna bakmayın, Trendyol Man ve Trendyolmilla'da geçiyor sadece.
Farklı satıcılarda da geçerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen tüm satıcılarda geçilide ptt gidip binlerce kişinin arasına girmem, bakkal makkal yapsaydınız teslimat noktasını daha iyiymiş -
Teslimat noktasından al diyor da kargo yine ödetiyor. Yapsana teslimat noktasından alırsan kargo bedava...
Mesela giyimde çoğu üründe sepet 30 lirayı geçse de kargo ücreti çıkıyor. Bu yüzden çoğu insanın Defacto, LC Waikiki veya Koton'dan giysi aldığını düşünürsek özellikle bu firmaların mağazalarından ücretsiz teslim imkanı getirmeli. Bugüne kadar neden yapmadılar hayret ediyorum.
paylaşım için teşekkürler..
herkes kendi penceresinden bakıyor, kendisine uymuyorsa saçma vs diye hüküm veriyor ama size saçma gelen başkasına uygun gelebilir.
örneğin istanbulun kalabalık semtinde yaşayıp, bu koronoda şubeye vs mi gidilir 20tl için diyor ama bir başkası anadolunun küçük bir ilçesinde yaşıyor ve gideceği mng kargo, yuriçi kargo veya ptt şubesi gibi seçenekler bomboş olabilir ve durup duruken 20tl indirim.bence güzel uygulama.
Teslimat noktası seçince kargo ücretsiz olsa bir nebze mantıklı. Hem 9,99 kargo ücreti al hem kargoyu gidip kendimiz alalım.
-
Koronalik kampanya -
kesinlikle.. şayet küçük bi ilçede yaşıyorum ve burada sadece ptt var. bazı kargoların en yakın kargosu farklı şehirde. ama burda teslimat noktasinı da ptt olarak secebiliyorum. gidip direk alabiliyorum, diğer türlü 3-4 güne dağıtıma çıktığı oluyor.. nufus zaten 5000 falan
hocam ben ucretsiz aldim kargoyu. sectigin urune bagli olabilir
dün vodafone indiriminde gördüm ben de bunu. mng kargo 200 metre ileride. içimden salla dedim ama mantıklı. zamanı olan için mantıklı.gerçi zamanımda var ama üşendim :) kargocu elimize vericek biz bunu seviyoruz. sanki oraya gidersem, eve gelmeyipte yokuz notu bırakılmış gibi hissederim diye gitmedim.
-
Teşekkürler.
Benim adreste teslimat noktası olarak bi peynirci dükkanını gösteriyor. Kargo şubesi falan değil. Ama denemedim şimdi giderim paketi almaya adam ek para ister falan:) Tabi yapmaz da değişik bi sistem işte
Bu mantık HB dada var. HB daha ek bir kod vs vermiyor ve teslim noktaları her ilde yok ve olan illerde de avmlerde gözüküyor.
https://www.hepsiburada.com/staticPage/13390
Özür İstanbul da esnaflarda varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAKACI -- 24 Kasım 2020; 20:39:6 >
-
Valla hocam kendi çevremdeki mng özelinde konuşmam gerekirse zaten bu şekilde oluyor. Dağıtıma çıkardık mesajı atıyorlar ama geldik evde yoktunuz diyip dağıtmadan gelin alın diyorlar yine aynı şeye denk geliyor değişen bişey yok yani. Bu uygulama şeklinde indirim var en azından ve dağıtım ekibinde çalışan emekçilerin yükü bir miktar hafifliyor ben destekliyorum bu yöntemi. -
üstat naptınız, markete gitmek gibi bir şey bu, markete de mi gitmiyorsunuz ya da 7/24 evde misiniz?
Çünkü teslimat noktaları, manav, peynirci, petshop, market vs gibi yerler ve neredeyse her sokakta bir teslimat noktası var. Küçücük mahallemde bile 5-6 teslimat noktası var. Siz sanırım her ilçede 1 adet kargo merkezi gibi düşündünüz. Ancak öyle değil.
Sizin aksinize bence trendyol’un verdiği en basit kupon bu.
Ayrıca hemen hemen her siparişte çıktı karşıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 24 Kasım 2020; 21:13:3 > -
Arkadaşlar bu teslimat noktası muazzam bir olay. Bizim burda bir büfede görünüyor işten dönüşte istediğim saatte alıyorum. Hem kargocuların geldik evde yoktunuz muhabbeti bitiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
paylaşım için teşekkürler..
herkes kendi penceresinden bakıyor, kendisine uymuyorsa saçma vs diye hüküm veriyor ama size saçma gelen başkasına uygun gelebilir. örneğin istanbulun kalabalık semtinde yaşayıp, bu koronoda şubeye vs mi gidilir 20tl için diyor ama bir başkası anadolunun küçük bir ilçesinde yaşıyor ve gideceği mng kargo, yuriçi kargo veya ptt şubesi gibi seçenekler bomboş olabilir ve durup duruken 20tl indirim.bence güzel uygulama. |
birader kafayı mı yediniz 20 lira indirim için şu ortamda yapılır mı bu
|
üstat naptınız, markete gitmek gibi bir şey bu, markete de mi gitmiyorsunuz ya da 7/24 evde misiniz?
Çünkü teslimat noktaları, manav, peynirci, petshop, market vs gibi yerler ve neredeyse her sokakta bir teslimat noktası var. Küçücük mahallemde bile 5-6 teslimat noktası var. Siz sanırım her ilçede 1 adet kargo merkezi gibi düşündünüz. Ancak öyle değil. Sizin aksinize bence trendyol’un verdiği en basit kupon bu. Ayrıca hemen hemen her siparişte çıktı karşıma. |
Teslimat noktasından al diyor da kargo yine ödetiyor. Yapsana teslimat noktasından alırsan kargo bedava...
Mesela giyimde çoğu üründe sepet 30 lirayı geçse de kargo ücreti çıkıyor. Bu yüzden çoğu insanın Defacto, LC Waikiki veya Koton'dan giysi aldığını düşünürsek özellikle bu firmaların mağazalarından ücretsiz teslim imkanı getirmeli. Bugüne kadar neden yapmadılar hayret ediyorum. |
50/20 mazide kaldı artık... Bu çakallar indirim kodunu 100/20 yapmışlar ! |
Boşuna bakmayın, Trendyol Man ve Trendyolmilla'da geçiyor sadece. |
Arkadaşlar bu teslimat noktası muazzam bir olay. Bizim burda bir büfede görünüyor işten dönüşte istediğim saatte alıyorum. Hem kargocuların geldik evde yoktunuz muhabbeti bitiyor.
|
Benzer içerikler
- tcl 55c755 yorum
- maaşım qnb de
- tcl p735w
- ccleaner pro key
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X