Şimdi Ara

Trendyol Mega Eylül Fırsatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En son 2016’da sipariş vermişim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kuponu silinenler kulübü
  • hemen ekran görüntüsü alalım eğer dediği gibi yaomazsa hemen tüketici hakem heyeti

• ehmengineer E kullanıcısına yanıt
    trendyolu alibaba grubu almıştı zaten en son yanılmıyorsam :)

• Trendyol'dan alışveriş yapanın kendine saygısı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bütçe dostu bir site ya. İndirim olmayan ürün grubu yok

• Çözüm merkezinden aradılar, 10 dk konuştuk hep aynı şeyleri geveleyip duruyor, sakın buradan ciddi bir ürün alayım demeyin, kafayı yersiniz özellikle elektronik ürün... sorun yaşarsanız bildiğiniz muhattabınız yok, iade reddediliyor direkt, sıkı durun sebebi söylüyorum: kutunun açılması.

Bu mesajları gördüğüm her trendyol konusuna yazacağım, üç beş liranın onlara dönüşü binlerce lira zarar yazacak, yıl 2020 insanların susup oturacağını, durumu kabulleneceğini ve bunları paylaşmayacaklarını falan sanıyorlar herhalde.

Klasik Türk kafası, o yüzden global markan yok, olamaz, olmayacak, bir süre popüler olsa da hepsi eninde sonunda ufak hesaplar peşinde koşup, açık bir kalitesizlik, öngörüsüzlükle yönetilip batıyor. Bu topraklarda bir sorun var, ekmeğinde, suyunda, insanında(sınıf ayrımı olmaksızın) var bir şeyler...

TEKZA BİLGİSAYAR'dan bir şey almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Eylül 2020; 17:1:24 >

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam Trendyol'un işi zor bana tanımladığı 100/30 indirim çekini kullandığım için siparişimi iptal edip hesabımı süresiz kapattılar arayıp soruyorum hesabımı niye kapattınız çek kullanmışsınız diyor, diyorum çeki illegal yolla mı elde ettim, hackerlik yaparak mı elde ettim siz tanımladınız ben de kullandım yani diyeceğim hesaba çeki tanımla niye kullandın diye hesabı kapat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Eylül 2020; 2:0:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    Sadece tahmin yürütüyorum, sanırım kupon alabilmek için bir sürü hesap açanlar varmış, otomatiğe bağladılar ise adın onlarınkine benzerlik gösterdiyse o şekilde gitmiş olabilirsin, aksini düşünmek dahi istemiyorum zaten.

Bir keresinde de bir ürün eksik gelmişti, adamlara şikayet bırakıyorsun ne dönen var ne bir şey harbiden baya rezalet ya, anlattıklarımda hiçbir abartı yok.

En iyi / kötü reklam müşterilerin söyledikleridir, her zaman dile getirmeye devam.

Burada bazı sorun yaşamamış arkadaşlar, "bunlar ne diyor ya" diye düşünebilir ama inan başınıza gelince hak vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 3 Eylül 2020; 2:17:56 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Hocam on senedir kullandığım bireysel hesabım için işin özeti her siparişimde çek kullanarak alışveriş yapıyormuşum ve firmayı zararı uğratıyormuşum dedim kuponu iş ortaklarınız veriyor ya da siz tanımlıyorsunuz ben de elimde kupon kodu varken ya da siz hesabıma kupon yüklediyseniz liste fiyatından mı alacağım tabi ki kuponu kullanacağım dedim, kurumsal firmalar genel kazanca bakar Trendyol bireysel müşteriye kadar düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 3 Eylül 2020; 2:20:5 >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Bence sen şu ana kadar şanslısın. Sen hiç paketin içinden 2 adet ürün çıkması gerekirken 1 ürün çıkıp , göndermedikleri ürünün üzerine yatan firma gördün mü? Üstüne üstlük 1.5 ay sonra cevap verdiler. Bu hizmet mi şimdi? Şimdi işin yoksa THH ile uğraş. Amazondan bişiler al da biraz farkı gör de, diğerleri ile kalite aynı mıymış öğren.
  • Takip ettiğim ürüne tam 400 tl zam geldi bir anda, indirim falan hikaye.

• Arkadaş ayakkabı aldı kutu zarar görmüş diye iade almak istemiyorlar, kargodan tutanak istiyorlar. Kaldı ki iptal edilen siparişi göndermişler sonradan, o da başka siparişleri olunca teslim almış.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

nankörsünüz kardeşim.. bu devirde kim 100/50 çek veriyor. valla ben kendi adıma çok taktir ediyorum, son 1 senede moda alışveriş sitesinden genel alışveriş sitesine evrildiler. hizmet kalitesi de diğerlerinden çok farklı değil.. rekabet iyidir.
    Hee nankörüz , sanane !

Sende Trendyolun sadık can dostu olarak kalabilirsin!

Hiç itiraz ediyor muyuz!
    Bu sanıyor ki , biz satılığız . 100tl 50 tl çek görünce hemen ağız değiştirip, döneceğiz.

Herkesi kendin gibi belleme !

• Son zamanlarda trendyolu kimseye önermiyorum kargolar aşırı geç geliyor gelen kargolar hep deformeli ve iade etmek zulüm gibi 20 -25 günde zor paramı aldım uzun süre alışveriş yapmayı düşünmüyorum trendyoldan

• zero fear kullanıcısına yanıt
    1 kere bile sipariş verip de gelmediğini ,iptal edildiğini görmedim.

trendyola kadar da 100/50/40/30 yapan site yoktur.

ben çok memmnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

1 kere bile sipariş verip de gelmediğini ,iptal edildiğini görmedim.

trendyola kadar da 100/50/40/30 yapan site yoktur.

ben çok memmnunum.
    Gelmezse dolandırıcılık olur zaten.

• bu_rock01 kullanıcısına yanıt
    görünce cevaplayım dedüm.

örneğin kargo yaşanması hiç yaşamadım.

pazartesi sipariş verdiğim ürünler şimdi dağıtıma çıkmış.

• onlarca ürün aldım çokta hesablıya geldi benim için 10 numara site nokta,yaklaşık 20 yıldırda bu alemdeyim
  • Trendyol pişmanlıktır. Müşteri hizmetleri personelleri kendilerini Allah sanıyor, bu tamamen firma politikası ile alakalı. Müşteriye saygı göstermeyen bir firmayla asla alışveriş yapmam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.