Şimdi Ara

Trendyol Mega Eylül Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trendyol'da 8-9-10 Eylülde MEGA EYLÜL kampanyası başlayacak.

Takip ettiğiniz ürünler varsa kampanya öncesi ve kampanya sırasındaki fiyatları karşılaştırabilirsiniz.

trendyol.com

• Ya bıktık arkadaş her ay mega zimbirtisi fiyati şişirip indirim yaptik diye yutturmaya calisiyorlar 100/50 cek verip kullaninca hesabi kapatiyorlar. En yakın zamanda batmaları dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay büyük indirim yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her ay mega (b)indirim buyuk agostos (b)indirimi..

• İyice AliExpress e döndü her ayın indirimi bitmiyor. Birde yanıcılar var piyasa fiyatındaki ürünleri yanıyor başlığıyla tam gearbest banggood temsilciliğine çevirdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: ehmengineer

İyice AliExpress e döndü her ayın indirimi bitmiyor. Birde yanıcılar var piyasa fiyatındaki ürünleri yanıyor başlığıyla tam gearbest banggood temsilciliğine çevirdiler
    olumsuz yorumum yayımlanmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

olumsuz yorumum yayımlanmamış

Alıntıları Göster
    Trendyol olumsuz yorumları yayınlamıyor genelde. Şikayetvar a yazın insanlar görsün ne olduklarını .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oooo beybi çok acayip ekimi bekleyin indirimler baya güzel.
  • Biri sevabına Trendyol Fırsatları ana konusu açsa da "konuyu gizle" deyip tamamen kurtulsak şu siteden.

• 8-9-10 Ekimde de Ultra Ekim kampanyası başlar. Bu her ay böyle devam eder. Yersen!

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Trendyol ütopyasına bayılıyorum.

Bütün ürünler 4.5 yıldız. Her şey harika. Herkes harika
  • hakkını yememek lazım son zamanlarda kupon ve indirim konusunda en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

hakkını yememek lazım son zamanlarda kupon ve indirim konusunda en iyisi
    indirim çeki olmasa buradan bişey almam. bi ürün aldım ürün 2 ayrı kargo ile gönderilmiş. ürünün birini ptt kaybetmiş. konu ile ilgili 3 kere kayıt açtırdım. ilk2 kayıtta, ürünü gönderdik diye teslim edilen ürünün kargo kodunu yazmışlar, son açtırdığım kayıtta da 1.5 aydır kayıp olan ürün ile ilgili paketten eksik çıktı diye döküman alın yazmışlar
  • Über Ekim indirimlerini bekleyeceğim ben

• Hesabıma 100/30 mobil uygulama indirimi gelmişti 100 TL lik ürün aldım siparişi iptal edip hesabımı kapattılar dikkat edin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

Trendyol olumsuz yorumları yayınlamıyor genelde. Şikayetvar a yazın insanlar görsün ne olduklarını .

Alıntıları Göster
    Bir tane ürün için 1 yıldız verip olumsuz yorum yazdım ve yayınlamadılar. Sonra düzenledim bir daha yazdım yine yayınlamadılar. Sonra sadece begenmedim yazdım yine yayınlamadılar. Bu cidden büyük bir sorun.

• az önce baktım iyi ya da kötü tüm yorumlarım onaylanmış . hatta 3-4 değerlendirme bekleyen vardı. yazdığım gibi yayınlandı.
  • nankörsünüz kardeşim.. bu devirde kim 100/50 çek veriyor. valla ben kendi adıma çok taktir ediyorum, son 1 senede moda alışveriş sitesinden genel alışveriş sitesine evrildiler. hizmet kalitesi de diğerlerinden çok farklı değil.. rekabet iyidir.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Ayni durum aldigim Omron 7120 tansiyon aleti icinde gecerli firma baska ucuz model gonderdi yazdim herkes bilsin diye trendyol benden sonraki yorumlari yayinladi benim yazdigimi yayinlamadi. Kendi ayağına sıkıyor

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Ne diyim farklı ürünle karsilasmazsin umarim. İsini durust yapmayan herkes yok olmaya mahkumdur.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.