Şimdi Ara

Trendyol Mega Eylül Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
4
Favori
10.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son 2 alışverişimde birisi eksik ürün geldi, diğeri medikal şampuan BOŞ ŞİŞE geldi. Trendyol express denen kargoları o kadar hızlı elime tutuşturup kaçtı ki " bu ne yau bi dk!" deme fırsatım olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega Eylül
    Ultra Ekim
    N11
    Şahane Cuma
    Olağanüstü Ocak
    Wonderful Şubat

....

diye gider bu.
  • Önce bindirim sonra indirim aynı fiyata geliyor.
  • Ağustos indiriminde mi note 10 lite 6/128 telefonu Trendyol cüzdan ile 3400 e aldım. Ayrıca kayda değer banka puanı da kazandım.Yani cihaz standart fiyatına oranla bir hayli uyguna geldi. Şimdi bir soundbar takip ediyorum. Bakalım değişecek mi fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Son 2 alışverişimde birisi eksik ürün geldi, diğeri medikal şampuan BOŞ ŞİŞE geldi. Trendyol express denen kargoları o kadar hızlı elime tutuşturup kaçtı ki " bu ne yau bi dk!" deme fırsatım olmadı.
    banada öyle oldu 1 hafta oldu talep açıldı incelemedeymiş hala
    faturada gönderdik diye yazmışlar ortada ürün yok
  • Yataklar gelse en kral eticaret sitesi trendyol derlerdi,
    Geçen sene eylülde iyi alışveriş yapmıştık, bu sene hastalıktan dolayı umudum yok
    Trendyol Mega Eylül Fırsatları
    Alırı 300-350

• Kazığını yediğim de oldu, bol kepçe aşını da. Ama şu kesin TY nin gözünde tüm müşteriler olağan şüpheli, tüm satıcılar da melek kadar dürüst ve haklı. Müşteri hizmetleri, memnuniyeti hak getire. Daha yazmakla bitmez, yine de arkayı kollayarak fırsat peşinde koşmaya devam. Kötüye kötü deyip uzak duracağına, fırsatını bulunca kullanmak en güzelidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hesaba bile 100/40 indirim kuponu tanımlanmış hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Son 2 alışverişimde birisi eksik ürün geldi, diğeri medikal şampuan BOŞ ŞİŞE geldi. Trendyol express denen kargoları o kadar hızlı elime tutuşturup kaçtı ki " bu ne yau bi dk!" deme fırsatım olmadı.
    Geçen aylarda 2 adet aldığım ürünü satıcı bir adet göndermişti, kayıt açtım 3 5 sefer de aradım sonuçlanmamıştı.
    Bir kaç ay sonra unutmuşken bir anda para iadesi yaptılar.
    Çok garip firma

• Ben Zeta Kasımı beklicem
  • 5-6 tane konu açılmış gene. Düzgün birşekilde bir konu üzerinden gidilse daha iyi olmaz mı sayın yöneticiler? @Wadjet, açılan ilk konu olduğu için bu konu dışındakiler kapatılmalı/kitlenmeli?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.