Şimdi Ara

Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çarpıp kaçmış trendyol kuryesi perşembe akşamı geri kaydırmış motoru komşuya kargo getirirken. ne tel ne bişi. komşu çıkmış arabanın kimin old. bilmiyorum adam sordu ama falan zırvaladı bi şeyler. telde vardı halbuki bilmemesi imkansız. millet garipleşti. asetonla giriştim hemen hiç bi şey kalmadı.yalnız şu şekil bi göçük var. çok çok küçük belli oluyor olmuyor gibi. yetkili servisler göçük işi yapıyor mu mini onarım diye ya da kaskodan mini onarım mı deneyim ama o da autoking önermiyor kimse. bursa da aşağıdaki yer var google yorumları iyi. nazarlık kalsın mı yaptırayım mı kararsız kaldım. ne kadar alırlar buna sizce? hafif bi göçük ve ufak bi pasta lazım

Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük varwww.bursagocukduzeltme.com
    Bursa Göçük Düzeltme | Dolu Hasarı Onarımı Boyasız Göçük Tamiri PDR
    http://www.bursagocukduzeltme.com

son hali:

• Yetkili servis uğraşmaz o işle. Bana kalırsa siz de uğraşmayın derim. Bir süre sonra varlığını bile unutursunuz.

2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam. büyük ihtimal öyle olur. illa bi şey olur ne kadar dikkat etsen de. ne kadar alırlar sizce bu göçük için fiyatlar hakkında bilginiz var mı? gece 11de kurye tlefon açmadan gelmez sanırım. trendyola yazdım ama herkes şikayetçi zaten böyle kuryelerden. komşuda teli vardır büyük ihtimal eleman yardımcı olmak istemiyor resmen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam illa ki oluyor. Benim sağ iki kapının ortasına 30 santim çizik yapmışlar. Yandan geçerken bir şeyle sürttüler herhalde. Sol arka kapıda ufak kapı vuruğu var, sol ön çamurlukta gamze var. Tüm bu saydıklarım 2 yaşındaki arabanın başına gelenler. Ben artık takmıyorum yapacak bir şey yok. Eskiden yaşlı araba kullanırdım zaten umurumda olmazdı artık benden kıymetli değil diyerek biniyorum.

Gel gelelim ne kadara mal olur, zannımca dolu göçüğü çeker gibi çekebilirler, eğer öyle olursa 30-40 lira bir şey tutar hepi topu. Tabii piyasadan haberim yok ama geçen sene marşbiyel göçüğü düzeltme + boyatma işine 150 lira vermiştim. Oradan pay biçiyorum.

Sizin göçüğü de nazarlık olarak bırakın diyeceğim ama nazarlık bile olmaz ki ondan. Yok gibi. Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük var 

2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• Geçmiş olsun haysiyetsizler vurup kaçıyorlar git hesap sor bence Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eyv. hocam. trendyola mail attım dönüş olmadı ve canlı chatte sordum kolluk kuvvetine gidin diyor. kamera kaydında geri çarptıktan sonra komşu inmiş adamı aşağı götürdü oturttu. Allahtan kayıt var yoksa komşu salağa yatacak. bizim blokta 6 hane yan binada 6 hane var. kimde araba old belli. nisandan beri comfort, eylülden beride bu araç kapı önünde hep. ana cadde değil 10 araba var yok hep aynı arabalar park ediyor zaten. görüştüğüm biri değil bilmiyordum diyor. bilmemesi imkansız yani. şahsı bilmesen şu apartmana bak dersin 2 zil çalarsın. kurye sordu diyor araba kimin bilmiyom dedim diyor. arabada tel var, hadi onu da akıl edemedin al adamdan teli soran olursa verirsin. 50 daireli apartman olsa hadi anlayacam yine. salağa yatıyor. kamera olmasa ben değildim de diyecekti belki, haberi yok tabi kameradan şaşırdı. akşam bi tel sorcam bakayım o saatte tel açmadan gelmezler herhalde gece 11de. hiç bilmiyon tek bırak araba üstüne. millet acayipleşti yeminle. sağlık olsun deyip geçicem, Allah beterinden korusun diye belki ama sırf bunun için akşam soracam tel falan. insan bi özür diler kusura bakma der. 300-500 lira için d.tü başı dağıtıyolar.

• Yetkili servisinize sorun derim, geri cevirmezler.

Kimi yetkili servis boyle hasarlarda araci teslim alip, anlasmali oldugu autoking tarzi yerlere gonderiyor, siz ugrasmamis oluyorsunuz.

Kendi kaporta servisleri uygunsa, is yogunlugu yoksa, bir yere yonlendirmeden de halledebilirler.

Sanayi ya da autoking tarzi yerlerin kesmekesinde ugrasmak istemiyorsaniz en dogrusu yetkili servise danismak.

• Hocam geçmiş olsun. Geçenlerde beni araca da motor çarptı. Genişletilmiş kaskom olmasına rağmen mini onarımın boyasız göçük düzeltmeyi kapsamadığını söylemişlerdi. Karşı tarafla konuşup anlaşmıştık en sonunda.
    Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük var Trendyol kuryesi çarpıp kaçmış göçük var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 22 Ocak 2022; 21:49:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt

eyv. hocam. benim kaskoda gözüküyordu autoking. genişletilmiş kaskoda olmaması enteresan. benim anadolu sigorta. servise uğrayınca yeniden kontrol ettirecem. gerekirse yaptırmam ufak bişey zaten. trendyol kvkk yüzünden veremiyoruz kolluk kuvvetine başvurun dedi. yan komşu ile konuştum aramadı dedi gelirken. nisandan beri araba orda iki zil çalsam en fazla çıkardık, 6şar daireli 2 blok 10 araba var toplasan. adamdan teli alsan, yada teli versen, araba camına tel bıraktırsan, iki zil çalsan bulursun dedim vs. yapılacak bu kadar seçenek varken hiç birini yapmamışsın dedim. yarın öbür gün sen çarpsan demek aynısını yaparsın vs verdim veriştirdim. kamera olmasa kim vurduya gidecekti vs. dedim. saçma saçma cevaplar veriyo. memlekette ahlak sorunu var.

aynen hocam. anlatmaya çalıştık elemana ama anladı mı bilmem.

çok iyi konuşmuşsun hocam belli y.vsak etliye sütlüye karışmıyım derdinde. aramaması imkansız çünkü.

aynen hocam, fazlası var eksiği yok konuştuklarımın. kamera olmasa inkar bile ederdi. adamı öyle görünce kenara oturttum arabaya motora bakmadım aklımdan çıktı diyor. kargoyu unutmuyor tabi. milletin arabası değil kargosu önemli elemanın. al bak kamerada arabaya doğru bakıyosun dedim.

kapıda gördüm zaten yukardan yürüyerek geliyordu kaza yaptım yukarda vaktim yok vs diye aceleye getirmeye çalıştı. aşağıdan 1-2 komşu da geldi onların yanında dedim hepsini, onlarda dinledi. iyi oldu tek oldu mu çamura yatıp haklı çıkmaya çalışacaktı. başkasının yanında komşu muhhabbetinden yarın öbür gün herkese lazım olurundan vs girdim. olur bizde çarpıyoz vs. demeye çalıştı b komşu yumuşatmak için bi kere, dedim araba sıfır kardeş. hepsinin ağzına lafı tıkaya tıkaya soktum. sus pus. mevzu 300 lira için yarım saat konuşmak değil burda yarın öbür gün aynı şey olsa şöyle yaparsın diye salağa tarif eder gibi anlattım. ben mi suçluyum vs diyor. sen suçlu değilsin, öyle bi olay görürsen burda komşumdur ya da kim olursa olsun telefonunu alırsın dedim.

başta şu an sinirliyim kaza yaptım dedi başta kafam çevirip suratına uzun uzun istifimi bozmadan gözlerine dik dik küfür eder gibi bi şey demeden sinirle baktım. bi nane yok tabi, arada konuşurken bu sefer ben montunun fermuarına el attım beni elleme vs diyor. umrum değil tabi anlatacağımı anlatıyorum ben böyle yapman lazımdı diye. ben konuşacağımı konuştum konudan kopmadan. yanında çalışan iki elemana gülüm çekince herkese aynı ayarı vereceğini sandı herhalde. hesapta gargaraya getirecek mevzuyu başka yerlere çekerek. arada dürttüm sinirine bakayım hesabı. en ufak atlangoçluk yapsa alacaktım aşağı. komuların yanında başka konuya sapmadan itin bi tarafına soktum çıkardım, anlasın diye. giderken senin arabanı öğrendim tamam diyor, dedim benim araba değil mevzu yarın öbür gün benzer bi şey olursa en azından tel alırsın ya da verirsin ya da zili çalarsın dedim. bunlara sakince eze eze konudan kopmadan 10 sefer anlatacan, anlatacan. anlamaz sanmam ama bi daha yapmasa yeter. yarın öbür gün aynısı olursa dönüp gitmesin en azından. sen yarın öbür gün kendi arabanla da çarpsan aynısını yapacan demek vs dedim.

etliye sütlüye karışmayacak diye milletin canına malına kasteder bunlar. apartmanlar için belediye, müteahhit vs koşturdu peder o kadar adamlara iyilik yaptık boş yere. bi tanesi çürük çıktı böyle gerçi diğer komşular iyi. bi tanesi de insanlardan soğutuyor.

6 daire de olsa apartman falan hikaye. inş müstakil ev nasip olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 23 Ocak 2022; 18:34:25 >

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Karaktersiz herif...... Deli oluyorum böyle tiplere hocam.... Benim arabaya da 14 yaşında bir çocuk çarpmıştı etraftan toplanan esnaf vs. sen çocuk olmadın mı falan demeye başladılar. Kendi arabalarına çarpılmış olsa çocuğu perişan ederlerdi. Sizin komşu müsveddesi de bu tiplerden işte.

bizim milletin huyudur hocam. sana olunca dediğin gibi sen çocuk olmadın mı der kendine olunca ortalığı ayağa kaldırır. kendi para kaybedene kadar iktidarı över kendine dokununca bela okumaya başlar en başta . bizim milletin aklının başına gelmesi için kendi başına gelmesi gerek. imkan olsa 1 dk düşünmem giderim şu memleketten ancak tatile gelirim sahillere yazın. derdi çekilecek gibi değil.

ufak bi şey büyük olsa dalardım zaten akşam da küçük olunca ağzının payını verdim. ufak tefek şey için büyütüleceği kadar büyüttüm. darlayacam arada şimdi kuş sıçsa buna gidecem gördün mü diye, nabıyon geçti mi sinirin falan diyecem gördüğüm yerde. yaşımı göstermem herhalde ondan küçüğüm hesabına takılmaya çalışıyo gibi sezdim elemanda. böylelerini görünce demek böyleleri de varmış diye hem şükrediyosun hem de eksiğim varsa kendimi bak böyle yaptı bende böyle yapmayım diye kendime dikte ediyorum.

iyi niyet yok, iyi niyet olsa kaza her zaman olur dersin geçersin. yarım aklıyla kandırmaya çalışıyolar yersen ona canım sıkıldı. en kötü böyle bi şey oldu o an aklıma gelmedi telefonunu almak kusura bakma dersin geçersin. dönüp gitmek nedir. yoksa kaza her zaman herkesin başına gelir Allah korusun.

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Bu kadar olmasada banada dokunduranlar olmuş park halinde arabanin sağı solu çizik var her ay 1 tane kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.