Şimdi Ara

Trendyol'da Süper Bayram (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
22.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pilates aldım top şişirme pompası yollamışlar. İade etmek istediğimde para iadesi seçeneği sunuyor. Oysa ben doğru ürünün yollanmasini istiyorum. İade yaparken nasıl yapmak gerekiyor. Yanlış ürün deyince karta para iadesi çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparisi iptal edilmesine ragmen kargolanan oldu mu trendyol gonderili bir kargo mesaji var ama cözemedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • böyle kampanyanın da böyle süperinin de böyle trendyolunda
  • 3/4 ile yirttik. Tek siparis iptal. Can sagligi

• 5 siparişten biri kargolandığı için gönderildi. 4’ü iptal. Madem kullandırmayacaksın hesaplara sınırlı sayıda yolla. Her türlü zaman kaybı.

• müşteri temsilcisi şöyle diyor iptalleriniz bankadan kaynaklı bizden değil
  • 2 siparişimi iptal ettiler. Bir daha da alışveriş yapmam bu firmadan

• 27 haziranda kampanyaya kanıp alışveriş yaptım yapmaz olaydım. Trendyol kadar rezil bir firma görmedim Sürat kargoyla bir olup resmen dolandırdılar. ne ürün geldi ne de paramı iade alabildim. Defalarca kayıt açtım kimse ilgilenmiyor mantıkları kargo size gönderilmiş size ulaşmamışsa suç bizim mi şeklinde çalışıyor.
  • Bende, iptal edilen siparişimin iadesini alamadım 15 gündür. Eft ile ödeyeceklermiş. Hem siparişimi iptal et hem iadeyi yapma , ne güzel bir dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 12 Temmuz 2020; 13:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rsp1296

müşteri temsilcisi şöyle diyor iptalleriniz bankadan kaynaklı bizden değil
    yürekten inandım deseydin hocam . 100/50 kullanmadığım alışverişler iptal olmamış, ne hikmetse çek ile aldıklarım iptal olmuş
  • rsp1296 R kullanıcısına yanıt
    tamamen yalan sölüyorlar veya üst yönetimi öyle söylettiriyor

takım liderleri Gülsüm de Oğuzhan da aynı. hepsi robot bunların anlayışsız umarsız berbat bir trendSON.

- Müşteri memnuniyeti diye 50 tl kuponu tekrar tanımlamışsınız KULLAN DİYE neden kullanmamıyorum?

"Güvenlik nedeniyle hesabınız askıya alındı sizin iyiliğiniz için siparişiniz iptal edildi" deniyor genelde ama

- nasıl olmuş bu: kendi kartımı bizzat kullandım bankayla görüştüm hiç sorun olmadığı söylendi

desemde

- bu konuda daha fazla bilgi veremeyeceklerini hesabın asla kullanılamayacağını ve dilersem yeni üyelik hesabı açabileceğimi hemen hepsi kurulmuş robot gibi aynı cümleleri kullanarak söylediler. çözüm yeni trendyol üyeliği açmakmış!!!

yani bu trendyold bir acayip iş var. becerikszlikleri mi desem çakallık mı desem nedir Süper Bayram diye kampanyada kandırılan trendyola güveni itimadı sarsılan müşterilere çektirdiği ızdırabın nedeni ?

anlamak mümkün mü?

• Kredi kartından çekilen tutarlar zaten 100 TL altında. Neyin güvenliği? Yapan 100 TL altı ile uğraşır mı? Saçmalık. Kullandırtmayacağı kuponu yüklemesin o zaman.

• Kredi kartı ilk 6 hanesi ile son 4 hanesi isteniyor hesabı aktif hale getirmek için yalandan. Sonra güvenlik gerekçesi ile iptal edildi deniliyor hesap. Cimer üzerinden ticaret bakanlığına şikayet ettim bakalım. Durumu anlatıp. YA kuponu verme ya da iptal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viktory... -- 12 Temmuz 2020; 13:59:16 >
  • aynen

hep iş olsun diye yardım ettik diye yalandan kart no istiyorlar ve çözüm hiçbir zaman olmuyor olmadı

güvenlik gerekçesi ile iptal edildi diyorlar ve bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok başka bir konuda yardım edebilirim diyor mesela yeni hesap açmana yardımcı olabilirim gibi kızgın müşterye bir kalkan vazifesi görüyorlar hiçbir yetkileri etkileri yok sırf canlı yardım sorun çözmeye yetkim yok demeye getiriyorlar telefonla asla bağlanamıyorsun

o Gülsüm hanım ne ile görüştüydüm bir ay öce şimdiasla görüştürmüyorlar yok öyle biri diyorlar Oğuzhan diye biri de yetkili olduğunu söylese de hiçbir memnuniyet vermedi yasal haklarını kullanabilirsin deyip baştan savdı

bu trendyola bir şamar şart ama hiçbir mercii diş geçiremiyor gibi?
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Trendyolda ürün değişimi ya da eksik ürünu yollayın diye birşey yok.mecbur iade edeceksiniz.
    Ya da satıcı ile iletişime geçip eksik ürünü talep edebilirsiniz

• Benim de siparişlerim iptal oldu. Daha önce de abuk subuk bir ürün gönderimi olmuştu. Bundan sonra ölücü fiyatlar dışında maceraya girip de trendyoldan alışveriş falan yapmam. 3 kuruş fazla olsun ama başka platformdan olsun. Benden para falan kazanmasın verdiği promosyonun peşine düşen zavallı firmalar.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Artık dalga geçtim bankayı arıyorum bekleyin dedim. Bekledi ve dedim ki banka bizden kaynaklı bir sorun yok olsa kartınızı iptal ederdik dedi dedim. bilmiyorum hala banka yaptı diyor resmen dalga geçmeye çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Trendyoldan ziyade satıcıyla alakalı bir durum

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam,

yazıda belirttim zaten.

Bunun önlemini trendyol alıcak.

Şu şekilde olabilir örnek olarak yazıyorum yanlış anlaşılmasın

Devlet, trendyol a demiş ki yasa olarak 1 haftada ürünü teslim etmedin al sana 10 katı ceza.

Trendyol'da dükkan açarken sözleşmede yazıcak 1 haftada ürün teslim edilmez ise satıçıya ürünün 10 katı fiyat ceza.

ayrıca 3 kere geç ürün gönderen firma trendyol'dan veya satış yapan sitelerden edebiyen satış yapması yasaklanır.

Sen sadece yapmak ister her türlü önlemi alınır.

Aldığımız ürünler 1 hafta içinde teslim edilse burada hiç bir arkadaşın ürün teslimatı ve ürün teminatı hakkında tek bir şikayeti olmaz.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.