< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
TRENDYOL 100/300 SÜPER CÜZDAN (20. sayfa)

-
-
-
Hocam cüzdandan alışveriş yaptığımızda taksitten faydalanabilir miyiz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayırlı forumlar. Hem ev yaşam 400/50 kodunu hemde cüzdan 300/100 kodunu aynı sepette kullanabilir miyim? Sepete ev yaşamı uyguladım fakat cüzdan ödeme aşamasında mı çıkıyor? Cevaplarsanız sevinirim dostlar
Onun da nedeni indirim düşünce ürün kargo bedava limitinin altına düşüyor ve satıcıdan ek ürün eklemenizi söylüyor. mesela 50 liralık ürün 40 a inince 45 lraya bedavaysa 5 liralık ürün ekle diyor.En temizi 10 lira kargoyu ödeyip acı çekmeyin ürün arıyacağım diye. Alt limitsiz kargo bedavalarda bu durum yok.
-
Trendyol ilk defa güldürdü. Ne alayım diye baya düşündüm, en sonunda bir kaç ufak ihtiyaçla beraber Haylou Solar LS05 aldım. Combolarla neredeyse 150 TL civarına geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TC isim doğrulama ekranından kayıt yapmadan çıktığım halde cüzdandaki para kartıma yatmış.TC isim doğrulaması yapmaya gerek yok.
anladım hocam çok sağolun
-
Siparişi iptal edince cüzdan kuponu parça parça oluyor. Bir cüzdan 80 diğeri 20 oluyor. O zaman ikisini tek siparişte kullanamıyorum. Nasıl çözerim bu sorunu
-
Adam gibi bir çek verselerdi, 40 takla attık sipariş verene kadar.
-
Teşekkür ederim.
Aynısını dün Cüzdan kuponu değilde normal 100/40 da yaşadım.2 parça ürünü teker teker iptal edince 2 ayrı çek tanımladılar.Müşteri hizmetleri çeklerle ilgili birşey yapamıyoruz dedi.
eğer aldığınız şeyler özel değilse ne aldığınızı yazabilirmisiniz*
-
quote:
Orijinalden alıntı: altan0348
Siparişi iptal edince cüzdan kuponu parça parça oluyor. Bir cüzdan 80 diğeri 20 oluyor. O zaman ikisini tek siparişte kullanamıyorum. Nasıl çözerim bu sorunuKullanıyorsun sıkıntı yok, alışveriş yaparken topluyor. 80 senin paran 20 trendyolun hediye parası olmalı ,onu ayırıyor baktığında. 80 karta geri yollanabilir 20 yollanamaz.
-
Sepette indirimli çalışıyor mu şuan ? Normalde sepette indirim olmayanlarda geçiyordu
Arkadaşlar sepette indirimli ürünlerde çekin tutarı ne kadar kesiliyor? Atıyorum ürün %10 sepette indirimliyse 300/90 mi oluyor çek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 13 Kasım 2020; 0:52:29 >
teşekkürler
-
teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X