Şimdi Ara

Tren Yolculuklarını Sever misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de geçen ay ilk kez tercih etmeme rağmen, hoşuma gitmedi değil.

Özellikle Doğu Ekspresi ve de Güney Kurtalan Ekspresi yolculuklarını (yataklı tren) yolculuklarını daha çok merak ediyorum.

Doğu Ekspresi yani Ankara - Kars hattı yataklı tren yolculuğu 12.500₺ olmuş bir kişi için, yani git gel 25.000₺.

Fiyatlar fazla abartı, ama yataklı olanları özellikle bir gün deneyimlemek gibi niyetim var, genellikle tek seyahat ettiğim için ve de ikinci yatağı aynı oda da başka biri alabilir düşüncesin den dolayı 2 yatağın da biletini alacağım büyük ihtimalle.

Sizler de tecrübelerinizi ve anılarınızı anlatabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hiç yapmadım. Banliya treni tecrübemden tren hiç cazip gelmiyor.

• Rusya ve Birleşik Devletler' de seyahat ettim.

Rusların en küçük kasabalarında bile örümcek ağı misali raylarına ayran kaldım ama trenleri eski idi.

Birleşik Devletlerde tren seyahati uçaktan bile konforluydu...

• Evet almanyada zevk veriyor burada en ücre köyden bile metropol şehirlere tren hattı var (Tren dolu olmazsa ve sürekli gecikmeler olmazsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Ocak 2024; 19:33:37 >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Almanyada ikiside var ama binenler genelde alt kesim

Bunun sebebi son senelerde Tren biletini çok ucuz yaptıkları için ayda sadece 49 euro verip (öğrenci icin 29 euro) bütün almanyada sınırsız kullanabiliyorsun (Hatta hollanda belçika gibi ülkelerin sınır bölgelerindede geçiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 17 Ocak 2024; 19:45:38 >

• eskiden iki tam gün süren tren yolculuğu yapardık, Adana'dan İzmir'e.

odalı trende ailecek bi odayı kapatırdık. gece yatmak için koltukların tepe kısımlarında açılıp kapanan yataklar oluyodu. gece yattığımda camdan Ay'ı izlerdim. Afyon'a vardığımızda kar yapmıştı babam dışarı çıkıp bi avuç kar getirmişti o minicik karı kullanıp kardan adam yapmıştık. çok ilginç günlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğu Ekspresi de otomatik yazılımla satın alan acentaların karaborsasına düştüğü için böyle uç.uk rakamlara bulunuyor. Devlet de müdahale etmiyor kim bilir kim ekmek yiyorsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.