Şimdi Ara

Sakarya ya yakın denizi soğuk olmayan tatil yeri ve otel önerisi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim ve 7 yaşında oglumla didime tatile gitmistik maalesef malum sebeplerden yıllık izinler iptal olunca 2 gece kalabildik.
    Şimdi yakın bi yerde daha uygun fiyatli bir tatil düşünüyorum. Şile ve ağva yi düşündüm ama ağustosun 15 inden sonra Karadeniz riskli gibi geldi hava olarak, ağva veya şilede bildiğiniz temiz otel veya pansiyon var mı . Ayvalık tarafına bi kere gitmistik denizi cok soguktu. Kararsız kaldım. Sakarya dan arabayla enfazla 4-5 saatte gidebilecegim denizi soğuk olmayan bir yer öneriniz ,Kalacak yer olarak pansiyon yada otel tavsiyemiz var mı teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karasu burnunuzun dibinde duruyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tour Guide

Karasu burnunuzun dibinde duruyor işte.

mesajımı okuduysanız söylediğim gibi karadenizden hava durumu belli olmayacağı için çekiniyorum daha önce gene ağustosun 15 inden sonra ev tuttum 5 gün kaldık 2 gün denize girebildik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgili_bilgili -- 15 Ağustos 2016; 10:50:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 saat sonda Bursa Balıkesir istikametinden Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu tam da size göre sıcak ve ılık su :) hem de tertemiz. İyi tatiller.

Not : 5 saat dediğiniz için 6-7 saate çıkarabilirseniz yukarıda ki yerler gayet güzel tatil noktaları .

• quote:

6-7 saat sonda Bursa Balıkesir istikametinden Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu tam da size göre sıcak ve ılık su :) hem de tertemiz. İyi tatiller.

Not : 5 saat dediğiniz için 6-7 saate çıkarabilirseniz yukarıda ki yerler gayet güzel tatil noktaları .

İlginize ve değerli bilginize teşekkürler
    Tavsiye edebileceğiniz apart yada otel var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgili_bilgili

quote:

6-7 saat sonda Bursa Balıkesir istikametinden Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu tam da size göre sıcak ve ılık su :) hem de tertemiz. İyi tatiller.

İlginize ve değerli bilginize teşekkürler
    Tavsiye edebileceğiniz apart yada otel var mı acaba?

Abartısız söylüyorum binlerce otel, apart, kamp alanı vs vs var her bütçeye uygun. Küçükkuyu'da gecelik 150 TL fiyatlarla apart pansiyon bulabilirsiniz. Temiz ve güvenli tabi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.