Arkadaşlar bütçem 18 bin liraya kadar. Stabilize yol veya asfaltta kullanacağım, işe gidip gelirken özellikle. Dağ bisikletim zaten var. Bu bisikletler 28 inch çapında oluyor zaten. En az 24 vites olsa iyi olur. Hatta 27-30 daha sıcak bakıyorum. Hidrolik frene alıştığım için de v frene pek sıcak bakmıyorum. Deore setleri olan bisikletlere baktım bir tık bütçemi yükseltmem gerekiyor ama buna da değer mi bilemedim. Alt segmente geçtikçe fiyatlarda iniyor tabi. Ayrıca amortisör de olsun istiyorum. Havalı amortisörü olanlardan Bianchi T14fs olan var fiyatı da makul sayılır fakat renk konusu hiç içime sinmedi. Bianchi modelleri hepsi siyah. Ben gri, beyaz, koyu sarı tarzında göze hitap etmesini istiyorum almışken. 51-52 cmlik kadrolar benim için uygun... Ağırlık olarak da 12 kg civarında bir şeyler olsa güzel olacak... Kısacası araştırdım çok modeli fakat bu fiyat dahilinde içime tam sinecek bir şey bulamadım. Önerisi olan varsa bakabilirim. Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 26 Nisan 2025; 23:59:40 > |
Bildirim