Bir arkadaşım bu bisikleti almış bana getirdi. Çok hoşuma giden bir bisiklet oldu. Daha önce salcano kullanmış bir bisiklet sever olarak bianchi aspid modelleri oldukça güzel bisikletlermiş diyebilirim. Bisikletle biraz vakit geçirdikten sonra bir kaç resim çektim ve video da çekerek detaylı anlattım. Video linkini aşağıya bırakıyorum.
Bianchi aspid 29 jant bisikletin özellikleri kısaca şu şekilde
KADRO ALÜMİNYUM 1-1/8″ MAŞA ALÜMİNYUM TAÇLI 1-1/8″ ARKA VİTES SHIMANO TOURNEY TY300 ÖN VİTES SHIMANO TOURNEY TZ500 KRANK TAKIMI ÇELİK 42X34X24T ARKA DİŞLİ SHIMANO TZ500 14-34T VİTES KOLU SHIMANO EF41 3X7 FREN ALÜMİNYUM V-FREN LASTİK CHAOYANG 29X2.10 JANT BIANCHI ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM SELE DDK JELLİ ÖLÇÜ 48 KADRO İnceleme videosu:
Kantara koydum ve bisikleti tarttım. Kitapçığında 15 yazıyor ancak koltuk da değiştirdiğimizden belki fark etmiş olabilir, bizim kantar 16 kilo tarttı ancak erkek bisikleti olmasından dolayı ağır gelmedi. gayet tek elle kaldırılıyor. Koltuk konusu ise şöyle: koltuğa yeni kullanıcıysanız bir süre sonra alışırsınız.Arkadaşıma da aynı şekilde dedim ama artık değiştirmiş ve bana göre pek hoş olmamış. Ancak rahat mı? aşırı rahat