|
-
3 veya 4 mevsim diye geçen montlar yazın terletir kış ayında üşütür. Sadece o mevsime özel mont almanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ In a society that profits from your self doubt, liking yourself is a rebellious act. -
Mesajın başında yazdım zaten "yaz dışında" diye. Kışlık bir mont arıyorum.
_____________________________ -
ben de sürekli kullanan biriyim ya, yaz dışı için mont seçerken en çok zorlayan şey terletmeden sıcak tutması oluyor
attığın modellere benzer şeylere bakmıştım zamanında. genelde bu tip montlarda önemli olan şey iç astarın kaliteli olması ve rüzgarı kesmesi. yağmurda da çok fark ediyor bu arada
ben siyah 4 mevsime yakın bir mont kullanıyorum, içliği çıkarınca bahar gibi havalarda da giyiliyor, kışın da üşütmüyor. tam kışlık alacaksan biraz daha kalın ve su geçirmez modellere bak derim
ben bakarken baya model karşılaştırmıştım, şurda kışlık montları toplu görünce daha rahat seçiliyor açıkçası
özellikle siyah renk çok var orda, klasik gidip üzmez zaten
genel olarak şunlara dikkat et bence:
- rüzgar kesmesi iyi olsun
- iç astar kaliteli olsun (terletmeyen)
- mümkünse su geçirmezlik olsun
bunlar varsa zaten uzun süre rahat kullanırsın
en uygun fiyatlı motosiklet kaskı ve montları | motoroad online mağaza
3 Mevsim Motosiklet Montları | Konforlu ve Dayanıklı Mont Modelleri | Motoroadhttps://www.motoroad.shop/kislik-motosiklet-montlari_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler